Lord Hureon via Galaxygirl, 6 mars 2023

 

Lord Hureon via Galaxygirl, 6 mars 2023

Lord Hureon 06.03.2023

Jag, Hureon talar. Jag tjänar i ett av de många höga råden med Andromeda som ursprung. Det finns statisk elektricitet i ditt luftfält. Låt mig justera…. Ah, ja, nu är utrymmet mer öppet för tydlig kommunikation.Galaxygirl, läser du mig? (Ja det gör jag nu, tack.) Vi från Andromeda älskar våra jordiska bröder och systrar så mycket och vi erbjuder er vårt energetiska stöd. Jag kan inte berätta exakt vad som händer, för jag är inte insatt i allt, men från vår utsiktspunkt kan jag berätta för er att det verkar som att saker och ting håller på att hetta upp. Energin är väl anpassad för snabbt plasmautbyte och detta kommer att fortsätta att förbättra och höja era DNA-responser och upplevelser. Ni stiger upp, det ser jag och det vet jag. Vi är faktiskt alla i stor beundran för er och era ansträngningar för allt ni har gjort. Det är så mycket mer än att bara vara en varelse av transparens för ljuset att skina igenom eller genomlysa. Ni överskrider och förvandlar omständigheterna med precision och stor hastighet.

Vi från Andromeda sträcker ut vår stora kärlek, för ni är vår systergalax och vi vet att om några miljarder år kommer våra galaxer att förenas. Vi har sett det på våra stjärnkartor och vet att det kommer att bli ännu ett uttryck för enhet och enande. Ni upplever enhet. Det kanske inte ser så ut. Men alla skillnader måste ses och sedan läggas åt sidan för att enhet ska uppstå. Det stora helandet blir mer uppenbart, när de helar sina inre barn och blir helade, och skiftar energin ytterligare, vilket gör det möjligt för fler att hitta hemmets frekvens.

Många av er känner er inte hemma i ert hem, på er jord. Jag vill prata om det. Du är en mångfaldig varelse från många system. Det betyder att du har haft en upplevelse på många olika platser. Och därför hur kan du verkligen definiera hemma? Om du är från Plejaderna, Orion-sektorn, om du är från universum, för långt bort för att förstå i din verklighet, och ändå är allt detta du. Och var skulle ditt hem då vara? Många av er har så oerhörd hemlängtan. Jag skulle säga att det mer är en längtan efter vibrationer än efter hemmet. För de högre vibrationerna är ert hem. Ni har haft dessa smaker av det högre dimensionella flödet av kärlek och vänskap i många gånger i era liv. Detta kanske kan vara lugnande att känna in, och något ni kanske vill skapa mer av.Högre vibrationsflöde är på ett sätt din biljett hem, eftersom din biljett alltid har handlat om vibration, och ju högre du går, desto närmare Källmedvetande. Och jag vet att du vet detta men jag önskar att du verkligen ska känna detta. När du känner skapar du. Det finns inget behov av ensamhet om du känner lugnet i det högre flödet. Det är precis därför den här upplevelsen har varit så svår, för den skar bort känslan av hemma och skapade minnesförlust och smärta av bristen på det. Det här kommer direkt nu. Och den här säger, ’vi vet det här, vi vet, vi har hört det här, vi vet att det är snart’, och ni kanske rullar lite med ögonen, men vi säger att det gör det.

Jag, Hureon talar. Ursprungligen när jag presenterade mig för den här sa jag min riktiga titel, eller en av dem, Lord Hureon. Och ändå behöver jag inte använda min titel, för jag har varit många saker. Jag har också varit på många stationer. Jag tjänar för närvarande på en hög nivå för min planet och mitt kungarike, precis som du sannolikt har haft många höga titlar och positioner. Mitt värde ligger inte i min titel. Mitt värde ligger i min identitet som en fraktal av Det Enda, Ljuset, Alltet. Det är min sanning, min identitet är ljus. Och kanske hjälper dessa ord dig att känna dig hemma, känner hemmet för dessa sanningar i ditt väsen, och det är ditt heliga utrymme, din sanning, ditt hem. Ingen kan vara hemma om de inte känner det. Det finns många jordhus som inte är hem, där det finns lite kärlek och lite ljus. Och det finns många vandrare på vägarna för självupptäckt som har lite i ägodelar men deras sanning är stark och de är verkligen mycket rika i detta. Deras hem är inom dem. Det är vad er profet Yeshua talade om, ’Guds rike finns inom er’. Ser ni?

Och så när Jorden blir mer i linje med sitt sanna ursprungliga syfte, att vara ett hem, en tillflyktsort för den interdimensionella högvibrerande vandraren som kanske behöver sitta och vila och se några vackra landskap som var den ursprungliga avsikten. Vi ser dessa fall som att det händer, nu när allt kommer i linje. Att er sanning om vibrationell inriktning som att vara hemma, kommer att vara Gaias också. Hon vibrerar högre och högre ser jag, det ser vi ganska lätt från våra skepp. Vi andromedaner är rätt nördiga som man skulle säga. Vi älskar våra statistiska algoritmer som är interdimensionella i sitt flöde (han fortsätter och fortsätter och jag är vilse). Jag ser att jag inte är i linje med min kanaliserare nu, eftersom hon inte är en interdimensionell fysiker med en förkärlek för matematiskt flöde, inte just nu i alla fall. Kanske vi så småningom vinner över henne. Var var jag?

Åh ja, jag tror att jag är bättre på att leda rådsmöten där det finns en agenda, än kanske fritt flödande samtal.Att prata med dig är en sådan fröjd, jag är upphetsad och kanske går före mig själv. Var snäll och förstå att Jorden, att Gaias framgång är säker. Att mars är en stor månad för er, på många sätt som ännu inte har avslöjats och att det handlar om flöde och energi som kommer att trigga era minnen och upplevelser. Kom ihåg att hemmet redan finns inom dig. Du är Källan och du inser detta. Och därför är du hemma. Källan gjorde allt. Överallt där något är, där finns Källan. Källfraktaler är alltid hemma när de är i linje med vibrationsfrekvensenergetik av fred, av ljus, av kärlek.

(Han håller en silverstav med en massa intressant formade glödande knappar på. Han är lång och smal, med vit nästan ljusblå hud med en sorts kristallmedaljong inlindad i guld som en krona på huvudet. Han är klädd i blått silver, en uniform med uppenbar hög rang.) Ja, jag försöker inte visa upp mig, galaxygirl. Jag erbjuder er helt enkelt en energetisk healing. Här är några vibrationer av hemma för er stjärnfrön. Jag har samlat vibrationsenergin från de vanligaste hemvärldarna som ni alla kommer ifrån och skickar dem till er nu.

Kom ihåg stjärnfrön, ni är hemma. Kom ihåg att ni är älskade. Kom ihåg att detta inte är för evigt och vi stödjer er. Ni bör veta att det finns många av oss från era olika hemvärldar i närheten om det ger er frid. Du är inte övergiven. Du är inte ensam, väldigt långt ifrån det. Gaia är en mycket befolkad planet liksom ert luftrum. För närvarande är det praktiskt taget full parkering här uppe. Jag hälsar er. Jag är Hureon.

~ galaxygirl

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *