Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 mars, 2023

 

Denna programmering måste skakas ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton
”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi blir ständigt förvånade och slås av mänskligheten när vi ser er alla där på planeten Jorden, och vi ser hur hårt ni alla arbetar för att uppnå era mål i livet. Det är som om ingenting är värt att ha om det inte finns en historia som hör ihop med det, och den historien måste inkludera din kamp och betalningen av avgifter. Det har varit er programmering ganska länge, och de flesta av er har absorberat det någon gång i era liv.

Du har ibland känt ett behov av att påpeka för andra att ingenting bara kom till dig på ett silverfat, att du också hade det svårt, och vi förstår varför det är så. Vi förstår att du har svågerpolitik, och du har barn med förtroendemedel, och du har alla möjliga omständigheter som skulle få en hårt arbetande person att se ner på någon som inte har behövt lyfta ett finger för att få vad de vill ha. för hela deras liv. Detta är ett program som du måste skaka om just nu, när du blir medvetna och avsiktliga skapare som är kapabla till omedelbar manifestation.

Nu vill du förvåna oss och alla andra med hur lite du behöver göra för att leva ditt drömliv, för att få allt. Ett sätt du kan starta processen på är att sluta prata om alla tillfällen i ditt liv då du var tvungen att betala dina avgifter, när du var tvungen att kämpa, skrapa, repa och kliva fram till något bättre i ditt liv, och börja betona tillfällen då saker bara föll i ditt knä, när allt stod i kö för dig och när du var precis på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Ni som är vakna förstår att det inte finns några olyckor och inga tillfälligheter. Du förstår att du måste vara i vibrationell harmoni med allt och allt som kommer i din väg. Du kan arbeta väldigt, väldigt hårt, och eftersom du tror på hårt arbete kan det löna sig för dig en dag, eller så kan du arbeta väldigt, väldigt hårt och inte ha något att visa upp för det eftersom du fortsatte att köra ett program som sa till dig att du är förtryckt, att du är ett offer.

Nu är det dags att avskaffa hela idén om offerskap. Nu är det dags att börja känna mer makt, att börja komma ihåg vem du verkligen är och omsätta det du vet i praktiken, och sedan kan du lära andra. Och då kan ni bli mästare över den fysiska sfären. Det gör det mycket lättare för dig att ägna din tid åt din andlighet.

När alla dina fysiska behov är uppfyllda, tenderar du att söka efter något mer, något som kommer att tillfredsställa och uppfylla dig. Och du behöver inte lida och kämpa för att uppnå en högre nivå av medvetande. Att göra tvärtom är vad vi skulle rekommendera. Släpp taget. Överlämna. Och låt allt flöda till dig och genom dig så att du kan vara ett exempel för andra på vad som är möjligt just nu där på planeten Jorden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *