Lord Melchizedek via James McConnell, 17 februari 2019

Lord Melchizedek via James McConnell, 17 februari 2019

Per Staffan 26 februari 2019

 Lord Melchizedek   (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är den som kallas Melchizedek. Jag har inte talat genom den här förut eller varit med den här gruppen tidigare. Men det är dags. Och jag förberedde den här, James, för detta tillfälle, skickade honom energi, som matchade hans energi med min energi. Annars skulle han inte ha kunnat motstå detta. Och till och med när det gällde att matcha dessa energier var det en svår tid för honom, eftersom han kände sitt hjärta rusa under en tid här, när förberedelserna gjordes.

Och jag säger det här, inte på grund av den här, James, utan för er alla. För att ni alla nu rör er igenom denna uppstigningsprocess. Och alla av er kommer att börja ha, inte nödvändigtvis obehagliga tecken på förändringarna inom er, men för vissa ja, det blir lite obekvämt. Men om du vet på förhand när ditt hjärta börjar rusa, när din mage börjar vändas upp och ner, när huvudvärk blir lite vanligare för dig, när energierna rör sig inuti din kropp och du inte vet varifrån de kommer, varför är de där?, vad du upplever? Vissa kan till och med känna ibland och kan ställa frågan inom sig, ”dör jag?” Nej, du dör inte. Du lever. Du växer. Du upplever. Du blir. Du blir allt som du var tänkt att vara och mer.

Ni är tillbaka, många av er, de flesta av er återvänder till era tidigare jag. Men ni återvänder till ert tidigare jag med vetskap om att ni nu har den erfarenheten som ni har haft i denna värld, i detta solsystem, och ja, för många av er, även i denna galax. För många av er kommer långt ifrån, från galaxer långt, långt borta, och ni har kommit hit för att uppleva, växa och hjälpa de omkring er att uppleva och växa.

Och ja, det verkar ibland som om ni snurrar era hjul, som om hela jorden snurrar sitt hjul och inte kommer någonstans. Men dessa av er vet djupt inom sig att allt förändras. Inte bara några saker här och där, utan allt är i färd att förändras. Hela ditt liv som du känner det försvinner. De komfortzoner ni har lärt känna faller bort, som de måste. Men de av er som har blivit förberedda och förbereder sig och vänjer sig vid dessa energier mer och mer, de vet att dessa förändringar sker. Och de händer helt visst för att förbättra hela mänskligheten.

Och jag säger er, inte bara här på denna planet, utan genom hela solsystemet, och ja, även i hela galaxen. För att det som händer här genljuder över galaxen. När fjärilens vingar flaxar samman här, känns förändringsvinden över hela galaxen. Vet detta! Ni känner det som ”fjärilseffekten.” Ni vet att när ni gör någonting för en annan här på denna planet, så gör ni det för alla över hela planeten, solsystemet och galaxen.

Varje rörelse som ni gör, till och med varje enskild tanke som ni har, återspeglas utåt. Så tänk ett ögonblick på de tankar som du har varje dag, och hur de påverkar den kollektiva medvetenheten i hela galaxen.

Och då undrar du, ”vad kan jag göra för skillnad?” Jo, mina vänner, ni gör skillnad i varje ögonblick av era liv. Varje tanke gör skillnad. Så vet att när du känner mindre än, som om du inte gör någonting för att få till stånd dessa förändringar, så gör alla andra det runt omkring dig, utom du. Jo, det säger jag, det är verkligen inte sant. Du, du själv och alla de multidimensionella delarna av ditt jag gör skillnad. Du är du. Du är kraften inom dig. Håll den kraften. Ta tag i den kraften. Var den kraften inom dig. Eftersom den kraften är källan till hela skapelsen inom dig.

Din programmering, din tredimensionella programmering, har hållit det tillbaka från dig, har hållit dig från att veta sanningen om dig själv, så att kontroll kunde upprätthållas, så att du skulle kunna kontrolleras. Men jag säger dig, inte längre. För detta är en NY värld. Detta är ett nytt paradigm, och du är det nya paradigmet.

Så gå ut nu, rör dig framåt varje dag i ditt liv och vet att du har kraften inom dig, att du är den kraften och att du talar den kraften till alla som du kommer i kontakt med. Och när du talar den kraften, talar du från Källan till alla. Och allt genljuder från den kraft som du talar.

Jag är Melchizedek och jag uppskattar den här gången att jag kan vara med er i hopp om att även en liten del av det jag har gett er idag kommer att göra en skillnad inom er, med vetskap om att ni gör en skillnad inom DET HELA.

Må hela min frid, min makt, min kärlek, mitt vetande vara med var och en av er.

 

 

Namaste.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...