Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 22 februari 2019

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 22 februari 2019

 

Kära Ni,

Kanske verkar det som om ni inte har några riktiga vänner, eftersom dessa vänner är i andra stadier av uppstigning. Därför kan ni inte förstå varandra.

Det beror på att ni har slutfört många faser, av det de just har påbörjat. Vilket varken är bra eller dåligt, bara olika. En olikhet som framgår på sätt ni inte förutsåg.

Ni trodde att ni skulle bli mer som en förälder som skulle leda de ni älskar till en särskild plats av andlighet och tro. Istället upptäcker ni att det nästan blivit en olägenhet.

Ska ni fortsätta vara vänner och hoppas att de till slut kommer att tänka som ni, eller avsluta vänskapen som ni gjort med andra?

De flesta av er vill att vi ska säga att ni ska fortsätta vänskapen, för ni känner er redan ensamma i er nya värld.

Men vi kan inte säga vad ni ska göra, eller när ni ska göra det, eftersom vi inte har den vetskapen ni har. Kanske har era nuvarande samspel sin grund i de svårigheter ni haft tillsammans under tidigare livstider, eller så indikerar det att ni inte längre befinner er på samma frekvens, och kanske aldrig kommer att göra det igen. Bara ni själva vet. Vad säger ert hjärta att ni ska göra?

Några av er i långvariga relationer, har blivit förälskade i er partner ett antal gånger under årtiondena tillsammans, men kärleken kan också ha tagit slut. Ert hjärta vägledde er då, och kommer att göra det nu.

Några av era vänner slutar sina evolutionssteg på grund av rädsla. Andra gör det för att de behöver titta över sitt nuvarande tillstånd, och vissa på grund av trötthet under klättringen mot rensning. Allt är ändamålsenligt för dem. Ert beslut handlar om huruvida de har kommit så långt efter er eller er frekvens, att ni inte längre känner intresse av att underhålla vänskapen.

Det beslutet skrämmer er. Eftersom er nuvarande vänskap känns mindre än ni skulle vilja, och känner att ni behöver göra smärtsamma val, men bara önskar att allt skulle vara glädjefyllt.

Det här är inte rätt tid för slutgiltiga beslut, och många utvecklas i så många olika riktningar, och det som var sant för dem igår, kanske inte är det imorgon.

Samtidigt, har ni inte energi nog att vänta tills de är i perfekt anpassning med er, så som de en gång var.

Ert beslut måste kännas sant mot er själva, oavsett vad det betyder för er.

Kanske vill ni förlänga tiden för anslutningarna. Eller eliminera anslutningar. Eller välja andra anslutningar. Allt är möjligt – den avgörande faktorn är ni själva.

Som föregångare består inte längre era tankar och övertygelser från rädslan i 3D. Även om tankar på att förlora en vän skulle kunna orsaka rädsla, så grundar ni inte längre era beslut på den. Så om ni samarbetar med någon som gör er upprörd eller rädd, så vet ni djupt inom er att det inte är det ni vill.

Men, är då dessa interaktioner permanenta eller tillfälliga? Bara ert innersta kan ger er information om nyttan av att antingen fördröja beslutet, eller avsluta förhållandet.

De beslut ni nu fattar, är era beslut. Inte våra i Universum eller av någon annan på jorden. Precis som att vi inte kan tvinga er att göra någonting, kan ni inte tvinga er själva. Och fortsätter samma nära relation trots stort obehag, tvingar ni in er i en låda av förnekelse, som inte längre är bra.

Självklart undrar ni vilken glädje det skulle finnas i ensamheten?

I era roller som föregångare, så förutsågs det att ni kommer att bli ensamma ibland, särskilt i början. När ni blir starkare i er själva, kommer ni att upptäcka andra som förstår er bättre, eller finns på samma frekvensnivå.

Ni kan inte tvinga någon att blanda sina frekvenser med er, och inte heller kan ni låta er fatta beslut på grund av småsaker, vilket ni tidigare gjorde. Det är dags att se över helheten – inklusive er själva. Är ni mer eller mindre känsliga än ni brukade vara? Accepterar ni att de som bara är i början av detta, kommer vara lite ojämn i kanterna? Eller är ni trötta på att röra er i umgänget tillsammans med de som inte förstår varför de förändras?

Ni har makten att bestämma hur eller om ni vill fortsätta i relationerna. Det finns inget annat svar än det ni hittar inom er. Ett svar som kan förändras från dag till dag, vilket kommer att förvirra er än mer. För ni är vana att någon talar om för er om en sådan person inte är rätt för er, eller att ni ska avsluta en vänskap baserat på vissa felaktiga ord.

Vi vill påminna er om att det troliga är att 99% av jordens befolkning, ännu inte tänker eller agerar som ni gör. Och att 99% dagligen förundras när de utvecklas, precis som det var för er själva. Kommer ni ihåg hur snabbt era behov och intressen förändrades, under er egen mörka natt i själen? Så det är nu för många – inklusive era närmaste.

Er förändring sporrar era närmaste till förändring också. Skillnaden är att ni nästan tvingades till förändring, genom era beslut innan ni anlände till jorden. De som nu förändras gör det på grund av er.

När ni utstrålar mer, så fångar de efterföljande upp ert ljus, vilket innebär att de vill förändras också. Men deras skifte händer mer ögonblickligen än det gjorde för er, så de kommer att sprattla lite mer än ni gjorde. Ni gjorde det för att ni var tvungna. De efterföljande gör det för att de vill.

När era nära och kära ändrar sina övertygelser och tankeprocesser, kommer de kontinuerligt att återvända till skräckväldet i 3D, inte för att de måste, utan för att det är mer bekvämt för dem att göra så. Låt det bara vara. De bestämmer själva vad som är bäst för dem under denna livstid. Ni måste hedra deras beslut, trots att ni bara vill hoppa in och bära dem, så att era vänskapliga relationer kan fortsätta lika tidigare.

Ni föregångare är de enda som nu finns på jorden som måste utvecklas till de nya ni. Tillåt de andra att få frihet att välja, precis som vi tillät er den friheten för eoner sedan.

Om era vänner bestämmer sig för att inte utvecklas till en frekvens som är lika er, hedra det eller avsluta relationen. Om de bestämmer sig för att fortsätta inom frekvensen som gör dem älskade i ert hjärta, ge dem tid att göra det. Ni styr inte över dem, precis som att de inte längre styr över er. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2019, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...