Mira och Plejadernas Kollektiv via Galaxygirl, 26 februari 2019

Mira och Plejadernas Kollektiv

Via Galaxygirl, 26 februari 2019

Hälsningar vi är det Plejadiska Kollektivet.

Vi ser en trötthet i både kropp och själ hos Jordens invånare, och vi vill idag ge er en särskild uppmuntran för dessa uppstigningssympton. Ni får höra att mycket går framåt, vilket är sant, och vi vet att ni känner det starkt i era fysiska kroppar. Era fysiska kroppar håller på att förvandlas till 5D-kristallina kroppar – det är faktiskt sant. Ert DNA håller på att uppgraderas. Många av er glöder och ser yngre ut. Har ni inte lagt märke till det? Och ändå är den mänskliga delen av er utmattad! Så vi kanske ska ingjuta en liten bit av Plejadisk styrka och visdom i er.

Vi försäkrar er att vi kärleksfullt tittar på er från ovan och vi ser en ny glöd som strålar ut från er som inte fanns där ens igår, och vi ser att många av er oftare väljer humor och glädje. Allt detta är tecken på inre utveckling, som växer för varje ögonblick. Och ändå tvivlar ni. Tvivla inte längre vänner och var i frid. Försök att finna skönheten i detta det mest heliga nu-ögonblick i den fysiska uppstigningen, en i sanning sällsynt upplevelse. Och må vi kärleksfullt påminna er om att ni ville vara här för att låna ut ert mod, er styrka, ert ljus och för att testa era nivåer av medkänsla. Eller hur?

Och så vänner och familjemedlemmar över hela globen som läser dessa inkodade ord, var snälla och visa er själva samma medkänsla som ni så gärna visar andra. Alla ni reagerar olika på de höga vibrationerna från Centralsolen. Var tålmodiga, var snälla! Vila. Skratta. Det är bra för själen. Och vi lovar er att det kommer att vara värt det i slutändan. Hitta er inre plats av frid och stanna där och låt er egen själsliga styrka ta hand om er.

Vi älskar er. Jag är Mira från Plejadernas Råd. Vi högaktar er. Var i frid. Vinka till oss uppe i skyn och säg hej, och vi kommer att ge er en kram tillbaka. Jag gråter när jag ser allt som ni går igenom, men var inte oroliga – det dröjer inte alltför länge nu. Men friden behöver ni inte vänta så länge på. Ni kan välja denna oas i hjärtat nu, vilket vi varmt rekommenderar. Vi älskar er. Tills nästa gång vi hörs, jag är Mira.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Virusfritt. www.avg.com

 

 

You may also like...