Lord Melchizedek via Natalie Glasson, 3 december 2021

 

 

Lord Melchizedek via Natalie Glasson, 3 december 2021

 

Awakening Cosmic Lion by Lord Melchizedek

Lord Melchizedek

Uppvaknande Kosmiskt Lejon av Lord Melchizedek

Kanaliserad genom Natalie Glasson – Originalkälla: Sacred School of OmNa

Hälsningar, jag är Melchizedeks medvetande och kollektiva energi känd som Lord Melchizedek. Jag är övervakare av den universella nivån. I detta utrymme på den universella nivån av Skaparens universum kan jag se hela universum, förstå alla uppstigningsskiften som äger rum och hur de påverkar planetnivån, den galaktiska nivån, den universella nivån, den multiuniversella nivån, och den kosmiska nivån. Jag, Lord Melchizedek önskar göra er medvetna om en energi som kommer fram, det är en uppvaknande energi från den kosmiska nivån, en vacker manifestation av ljus som skapas och framstår som det mest majestätiska lejonet. Det är känt som Det Uppvaknande Kosmiska Lejonet. Denna energi rör sig genom hela Skaparens universum och de jordiska planen också. Syftet med Det Uppvaknande Kosmiska Lejonet är att beröra själar med kosmiskt ljus som skapar ett uppvaknande. När vi tänker på ett lejon kanske vi tänker på mod, självförtroende, tapperhet, att vara ledaren i flocken. Det finns många egenskaper som vi kan känna igen i ett lejon och energin som kommer fram håller dessa egenskaper, att resa djärvt med mod, vara väldigt avslappnad och säker på sin egen kropp och uppstigningsprocess, såväl som sin styrka. Dessa egenskaper aktiveras inom själar så att de kan ha modet att gå vidare i sin uppstigningsprocess och resa.

En annan aspekt av Uppvaknande Kosmiskt Lejon är helande. Lejonet vandrar i Skaparens universum och helar många själar, speciellt själar som upplever separation, separation inom sitt eget väsen eller separation i sin verklighet. Det kan vara separation från Skaparen.

När du bjuder in lejonet kommer det att sitta hos dig. Det kanske kryper intill dig, lägger sig på sidan framför dig eller så sitter det och stirrar djupt in i dina ögon. Lejonet kan börja gråta, dessa tårar är väldigt helande eftersom lejonet släpper separationsenergin åt dig. Tårarna kommer att smälta in i ditt energifält och erbjuda enormt helande. Lejonet kommer att sitta, vara närvarande med dig, du kan prata med det och be det om helande för vissa aspekter av din varelse eller verklighet. Lejonet kommer att ta på sig detta och bli ett med dig. Du kan känna dess kraft, styrka, kärlek, modiga kärlek och stöd när det hjälper dig att frigöra energierna. Dess tårar faller in i ditt energifält som en helande balsam för att stödja läkning och uppvaknande inom din varelse.

Lejonet är en mycket fysisk syn på en energiöverföring och ett uppvaknande som sker genom de inre planen och den jordiska verkligheten. Men energin manifesterar sig som ett lejon som sitter med dig för att hjälpa dig att komma åt energin. Det är som ett ankare som kommer åt energin som levereras från Skaparen. Det kosmiska lejonet kommer att tjäna dig i att väcka ditt väsen och skapa och främja helande, uppmuntra tapperhet, kraft och mod att vandra längs din uppstigningsväg. Det kosmiska lejonet kommer att erbjuda dig verktygen som du behöver eller kommer att väcka inom ditt väsen, de verktyg som du behöver för att stödja din uppstigning vid denna tid. En djupare förbindelse med Skaparen kommer att kännas liksom en djupare förbindelse med de kosmiska nivåerna. Din varelse kommer att fyllas med sådant rent ljus.

Lejonet är ett regnbågslejon fyllt med alla färger och aspekter av Skaparens ljus. Jag, Lord Melchizedek, ser på när lejonet går genom Skaparens universum och berör själar, det är verkligen en magnifik upplevelse.

Jag inbjuder dig att kalla fram det Uppvaknande Kosmiska Lejonet i din meditation och bjuda in lejonet att sitta med dig.

Du kan dela med dig av vad du vill väcka och vad som behöver helas.

Andas sedan helt enkelt djupt och låt lejonet vara närvarande med dig på det sätt som lejonet tycker är lämpligast.

Du kan kalla fram lejonet så många gånger du vill.

Lejonet kommer bara när det är mest gudomligt väglett. Om lejonet inte dyker upp för dig så fråga helt enkelt vid ett annat tillfälle eftersom den gudomliga timingen kanske inte är vid denna tidpunkt.

Detta är en underbar gåva att undersöka och uppleva.

Jag tackar er,

Jag är Lord Melchizedek

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...