Att Lista ut Vad “De” Håller På Med | Ivo från Vega via Sharon Stewart, 3 december 2021

Att Lista ut Vad “De” Håller På Med | Ivo från Vega via Sharon Stewart, 3 december 2021

 

.3 december 2021

Att Lista Ut Vad ”De” Håller På Med

 

Vad det än är, så är det något de vill att ni ska tänka på. Hälften av den sinnekontroll de har utövat på oss, har kommit från att de har gjort förändringar i samhället, och vår anpassning till det. Titta på covid, det är samhällsförändringar med steroider! Och vi fortsätter bara att anpassas, klaga, protestera. Tänk om vi alla bara sa, ”Nej, vi kommer inte att gå med på det här längre. Det räcker nu. Så här vill vi se världen”, men om ni ni inte tycker lika, då skapar ni bara er egen vision, och lever efter den av bästa förmåga.

Det är vad den här videon handlar om: Att försöka lista ut vad de håller på med innan de gör förändringarna, och vissa använder gematri för att göra det, en kille är riktigt bra: han heter Jason Q och är med i Charlie Wards videor. Han går väldigt på djupet. Gematri har med det ockulta att göra.

Vilket har en poäng. Alla som vill veta vad de håller på med, kan studera gematri för att lära sig vad de kommer att göra härnäst, och även när de kommer att göra det.

Ni måste förstå att ända sedan ni föddes har ni varit begränsade till att acceptera vilket öde som än väntat, och det förbereds för de som är i slutskedet nu. Den här planen har funnits under lång tid, många många fler år än ni tror att den har gjort. Utan att ni vetat om det, oavsett ålder, så har ni blivit betingade, långsamt, generation efter generation, att följa deras kontroll över samhället. Anledningen till att Ashtar Sheran säger att ni är ett virus i deras programmering, är för att han vet att stjärnfröna har tagit med sig värderingarna från sina hemvärldar, och de skulle ALDRIG stå för kontrollen och förtrycket ni ser här på jorden, speciellt eftersom så många galaktiker hade genomlevt krig, som startades av just de som har dominerat denna planet nu. Det började med hippies på 60-talet. Vad var det första de gjorde? De gjorde uppror mot auktoriteter och skapade en ”motkultur”.

Människor gör nu motstånd, och med sinnen som gör motstånd, återskapar de en ny värld baserad på den fria viljan och inte DS önskningar, och de stigande energierna och den galaktiska/universella inblandningen, görs för att skapa en bättre verklighet för oss. Jag tror att DS nu är mer i ett reaktivt tillstånd istället för beordra eld. De är nu decentraliserade, ofokuserade på framtiden och arbetar i mindre grupper som fortsätter att lägga fram sin agenda, men bara genom att påverka mindre områden. Det var tänkt att bli ett övertagande av hela världen. Det finns fortfarande problemområden, men absolut ingen världsdominans. Deras plandemi har tappat kraften och folk ignorerar sina regeringars regler.

Åh, och för de som vill ”gå till 5D” och lämna alla de ouppvaknade bakom sig, tänk om det var er familj, vad tror ni Gud skulle gjort? För det är vad som kommer att hända. Kom ihåg att människor på jorden fortfarande lider av splittrat tänkande; Gud är Enhet. Till slut kommer ingen att finnas kvar på de nedre tidslinjerna i 3D; alla kommer att omplaceras på lämpligt sätt.

En annan sak att ha i beaktande är walk-in. Farbror Harry råkar ut för en bilolycka och ingen tror att han kommer att överleva. Läkarna ger honom två dagar. Plötsligt tillfrisknar farbror Harry mirakulöst, och är ute från sjukhuset på nolltid, men han börjar agera lite annorlunda. Ingen kan sätta fingret på det, han kanske fick en hjärnskakning när han var med om olyckan, så nu är han lite annorlunda. Farbror Harry är en walk-in! Det här tror jag händer nu, mer än någonsin tidigare. Om ni vill se ett Mayday-avsnitt om en walk-in, titta på den där en pilot går ut genom fönstret på 10000 meters höjd. Killen återhämtar sig totalt, inget fel på honom. Det är Mayday S2 EP1, och jag länkar den nedan för den som är intresserad. Jag älskar andre-piloten, Alistair, jag tror att det var hans första flygning, antingen för företaget eller med den här besättningen, så ni måste undra över hans roll i allt detta. Helt klart var allt organiserat innan det hände.

Jag hade ett samtal om stigande bostads- och hyrespriser, då jag plötsligt kom på något.

Globalisterna är på väg att ändra vår personliga ekonomi som de alltid gör, men de har något i åtanke som kommer att ”förbereda” vissa människor i den här världen, för deras Agenda 2030-plan.

De som överlever utgallringen, de som blir över, kommer att delas upp i klasser så som det alltid har varit, men medelklassen kommer nu att bestå av de som arbetar för minimilöner och försöker överleva, betalar hög hyra, höga matkostnader, etc. De blir den som en gång ansågs vara den lägre klassen.

De i den nya lägre klassen? De hemlösa. De hemlösa är de som förbereds för att placeras i de statliga bostadslägenheter som är mest lämpade.

Låt oss inse att den privata sektorn håller på att bli prisas ut ur sin existens. Så är det i Kanada. Hyrorna har ökat igen, för att inte nämna gaspriserna. Fastighetsmarknaden är den största parodi som pågår, eftersom den värderar människor utifrån priset på bostäder.

Vi ger upp mer och mer av våra friheter till dessa globalister. Vi måste dock behålla den viktigaste, rätten att säga ”nej” till regeringar, utan att bli dumskallar i deras riggade valprocesser.

Lyckligtvis kommer hjälpen och det kommer inte att dröja länge nu, för om vi låter deras agenda gå framåt som den gjort, så kommer den så småningom att glida mellan fingrarna på alla. Alliansen visar oss, avslöjar hur obekväma planer globalisterna har för oss, för att sedan komma till en punkt där ingen återvändo skulle finnas.

Ivo: Du kan kalla det ”Planen som inte Fanns”, min kära, när vi går framåt. De sista stegen görs nu för att ta bort globalisterna från makten. Alla grips, ställs inför rätta, några skickas till centralsolen. Andra kommer att tillbringa sina liv i era fängelser. Många av era företag granskas och deras bokföring visar sig naturligtvis vara uppenbart bedrägligt. Dessa företag kommer att omfattas av strikta regler, och böter kommer att tas ut närhelst de bryter mot dem. Ja, så fungerar GESARA-lagen.

Den huvudsakliga förändringen kommer från folket. Många av er är trötta på er värld, många av er är trötta på stormen och vill ta er förbi den. Och det har med energierna att göra. Om ni lägger märke till det så kan ni inte förbli i ett uppvaknat tillstånd särskilt länge, utan att vilja se förändring. Det beror på att medvetandet fungerar på det sättet: instinktivt förstår ni att när ni inser att något är fel, kommer ni att arbeta för att rätta till det, och att ändra tankesättet är allt som krävs för att göra det. Det är lagen om attraktion, och den fungerar väldigt snabbt med de nya inkommande energierna.

Detta är en tid av stort avslöjande, och för de som förstår vad som verkligen händer i världen, är klara, redo för förändring. Om era sinnen söker det, så uppenbaras det för er. Förändringen kommer inte att ske på en gång, den kommer bit för bit, men den kommer. Ni ser många segrar i världen där förtrycket bekämpas.

Förstå att bakom det som syns på ytan, så görs många avtal. Många som tidigare arbetade för de mörka, vänder sig till Ljuset, helt enkelt för att de mörka inte längre kan betala dem. De kommer att hållas under noggrann uppsikt på grund av sina tidigare ageranden.

Men de kan inte sitta kvar vid makten särskilt länge. Energierna blir för starka för att någon som varit ohederlig ska kunna stanna kvar. De kommer antingen att ge upp sina positioner eller genomgå en enorm tillväxt, för att vara bekväma som ledare av makten på jorden.

Ärkeängel Mikael ber er att ge energi till internet, att stärka nya sätt att kommunicera med varandra, som är mer ljusorienterade och orienterade mot yttrandefrihet. Han säger att de gamla systemen kommer att fortsätta att förlora sin makt, och kommer så småningom att dö ut, och han har rätt.

Se att nya system skapas: nya sjukvårdssystem, sjukvårdssystem som bjuder in de som inte är vaccinerade för vård.

Jag: LOL. Kanske om jag får en böld eller något, men annars inte en chans.

Ivo: Ja, du litar inte på dem.

Jag: Jag litade inte på dem tidigare heller!

Ivo: Så du tog inte din medicin för det du hade – ett magsår.

Jag: Jag hittade ett annat sätt utan att ta deras medicin. Det finns andra sätt.

Ivo: Det finns det. Ser ni förändringarna? Ser ni hur förändringarna kommer? Sharon gav oss bara ett exempel: Hon litar inte på systemet som finns och sökte svar på annat håll.

Jag: Genom Doctor Youtube, och det fungerade!

Ivo: Gammal kunskap dyker upp igen.

Jag: För att den Katolska kyrkan inte bedriver häxjakt längre.

Ivo: Det är underbart att se. Det händer på gräsrotsnivå, som du säger.

Jag: Och regeringarna kommer bara att behöva acceptera det. Människorna skapar de förändringar de vill se i världen.

Ivo: Så småningom, när de väl blir icke vinstdrivande organisationer och politikerna får betalt därefter, kommer alla system att omfattas. Regeringen och storföretagen tjänar på ert nuvarande medicinska system, eftersom de stödjer systemet som har ökat förgiftningen av mänskligheten, och stöttat det medicinska monopolet. Nu kommer dessa saker inte längre att stödjas, eftersom er värld kommer att öppna upp för alternativmedicin, vilket den redan har gjort i stor utsträckning, men det kommer att utvidgas mer.

Jag: Jag älskar det de gjorde i USA. När folk började köpa L-Tryptofan (5-HTP) mot depression, så förgiftade de några flaskor i Japan och exporterade till USA. När detta kom ut och folk började dö, förbjöd den amerikanska medicinska styrande myndigheten, vad den nu heter (CDC?), all 5-HTP från att någonsin säljas i USA igen. Om ni inte tror att de har hittat på det här, så är ni naiva! Självklart har de det. De ville inte att folk skulle ta något annat än sina antidepressiva medel mot depression, så de riggade det. De skulle förlora för mycket pengar på något annat sätt. Allt som behövdes var att betala ett litet Japanskt företag mer pengar än de någonsin kunde tjäna genom att sälja 5HTP, även till Staterna. De är ohederliga och bryr sig inte om er hälsa. 5HTP fungerar förresten. L-tyrosin arbetar för att höja dopaminnivåerna. Det är naturliga ämnen som er kropp borde tillverka tillräckligt av, om vi åt ordentlig mat och inte var överstressade, men de vill inte att ni ska ha dem.

Ivo: Det stämmer, min kära. Du såg ett avsnitt i ett TV-program, och kunde tydligt se vad som pågick.

Jag: Ja, att vara väldigt misstänksam hjälper mycket. Den andra saken som hjälper mot depression: en normal livsstil utan mördande stress.

Ivo, har jag rätt i att anta att många av dessa ansträngningar nu störs av Alliansen, kanske på en mer global nivå? Kanske lämnar de saker som aminosyror till senare för oss att ta itu med, medan större initiativ från DS stoppas i deras spår.

Ivo: Liksom andra fraktioner som har att göra med dem. Vi gör avtal med de många fraktionerna i DS, och jesuiterna har varit särskilt hjälpsamma.

Jag: Och förresten, gott folk, Trump är en Jesuit.

Ivo: Oroa dig inte, min kära, så småningom kommer människor att flytta bort från sitt behov av att bli kontrollerade. När deras vibrationer stiger och de tänker mer självständigt, kommer de att inse att regeringen visserligen har en roll att fylla, men den kommer inte att vara som den är idag. Om hundra år kommer du inte ens känna igen planeten Jorden, den kommer att ha förändrats så mycket till det bättre.

Jag: Jag är glad att höra det.

Ivo: Det är sant. Vad du än tänker för jorden kan nu manifesteras. Alla strypgrepp som fångade det mänskliga sinnet tas bort, allt från sinneskontroll till mörka varelser som manifesterar sig som bihang. De tas alla bort. De tål inte Ljuset. Vibrationen blir för mycket för dem.

Jag: Bra. Jag tror att de skickade hälften av dem till mitt hus.

Ivo: Ja, du lockar till dig spöken av samma anledning, de som vill lämna planeten nu. Snälla skicka över dem.

Jag: Ja. Jag länkade hur man gör i en artikel för de människor som lockar till sig levande döda, om de inte visste hur man gör. Och snälla, lyssna på era barn. Om de säger att de får besök av spöken, så är det för att de är mer mediala än ni. Kom ihåg att vårt DNA förändras och era barn har ett mer aktivt DNA, än ni hade när ni var unga.

Ivo: Det stämmer. Lyssna på barnen och hjälp dem att också minnas. Skratta inte åt deras historier och säg att det är nonsens. Ni kan lära er mycket av dem om ni gör det.

Jag: Ja, du kanske inte ens behöver följa mitt liv. LOL Vi kanske kan få folk på TV-stationen när vi får den igång den, att hjälpa människor med sina barn. För jag är säker på att det kommer att dyka upp många frågor.

Ivo: Det är en bra idé.

Jag: Jag tror att jag har sett böcker, men kolla bara om böckerna handlar om hela pannkakan, istället för bara en del av jordens andliga verklighet. Se till att den innehåller information som hjälper er om barnet hemsöks, eller upplever negativa utomjordingar som mina archon-vänner.

Ivo: Rätt. Både mörker och ljus finns här, och de arbetar med barnen, från båda läger.

Jag: De borde lämna barnen ifred… Hallå Archons! Lämna barnen ifred… plötsligt tänker jag på Pink Floyd av någon anledning. Men de vet att de har ännu starkare sinnen än resten av oss, och om de kan skrämma dem tillräckligt kommer de kanske att kunna kontrollera verkligheten.

Ivo: Ja, men vi tar bort Archons. Det är möjligt för föräldrar att hjälpa barn med denna typ av problem.

Jag: Ja, den där boken av Robert Bruce är till stor hjälp då. ”The Practical Psychic Self Defense Book.” Jag har länkat det på vår ”Dark Attacks”-sida. Jag rekommenderar den.

Okej, det var det, Ivo. Jag vill bara sammanfatta det genom att säga, ”Ni är inte här av en slump, allt i vår värld har designats av negativa krafter, och ni finns här för att bekämpa dem.” Det är vad det handlar om i ett nötskal: Ändra tankesättet och förändra jorden.

Ivo: Mycket bra, min kära. Ta nu en paus.

 

https://www.amandalinettemeder.com/blog/how-to-cross-over-an-earthbound-spirit-or-ghost

Pilot Sucked Out Of Plane: The Mystery Of British Airways Flight 5390 | Mayday S2 EP1 | Wonder

www.sharonandivo.weebly.com

Länk till videon med piloten som beskrivs i meddelandet:

https://www.youtube.com/watch?v=6SI2V_DbCTw&authuser=0

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...