Madjo via Carina, 10 mars, 2018

2018-03-10

Jag är Madjo och jag önskar förmedla ett kärleksfullt perspektiv på ert liv från min kristallina energivärld i de högre rikena

Kanal: Carina

Jag befinner mig i en hög dimension av tid och rum där ljus och kärlek är det som existerar. Jag önskar förmedla en hög, kristallin energi av kärlek till dig för att du ska minnas den höga sanna kristallina energin inom dig själv. Jag ser en mycket vacker bild av dig när jag får kontakt med dig och min önskan är att du nu väljer att öppna upp en kanal mellan dig själv och min svär för att släppa igenom det ljus och den kärlek som jag önskar förmedla till dig.

Ge dig själv tid att öppna upp ditt hjärta genom att ta den här stunden för att zooma ut och få en mer kärleksfull uppfattning av varför du egentligen är här. Välj att se dig själv som ett högt väsen som klivit in i den tid där du nu befinner dig i den energi som är din fysiska kropp.

Jag ber dig nu att betrakta ditt liv som en tavla. En tavla som innehåller allt det som du har i ditt liv på jorden. Jag önskar att du för en stund betraktar tavlan på avstånd för att få ett större och vidare perspektiv på att du är här för att uppleva just din tavla i det här livet och att du till stor del bestämmer själv från olika delar av dig själv hur tavlan ska se ut när den är klar och du återvänder hem till de högre energierna av dig själv igen.

Jag önskar att du tittar på din tavla och förstår att syftet med den och alla andra tavlor du skapat genom olika liv, är att skapa något som ska ge betraktaren en upplevelse. Betraktaren i det här fallet är du i den högre svären där du har dig själv förankrad. Du är på det här höga planet en skapelse av ren kärlek och din önskan har varit att få uppleva andra energimässiga delar av dig för att ge dig ett perspektiv på vem du är. Du visste när du klev ner i energimässig nivå med den här delen av dig själv att du skulle få uppleva motsatta sidor av dig själv men att du alltid skulle vara förankrad i dig själv och att den högsta målsättningen med nedstigningen alltid skulle vara att hitta tillbaka till kärleken och dig själv igen. Du har alltså alltid varit övervakad av denna högre aspekt av dig själv men valt att glömma det när du kom hit.

Jag önskar att du står kvar i dig själv som högre väsen när du fortsätter ta in det som jag förmedlar.

För att höja era energier i de lägre dimensionerna har ni ägnat er åt att tillfredsställa andra. Ni har redan som barn lärt er att om ni gör era familjer till viljes blir de glad och nöjda med er vilket får er egen energinivå att höjas då ni känner er duktiga och värdefulla. Ni har sen fortsatt och känna av vad dagisfröknar, betygsskalor i skolan, arbetsgivare, släkt, vänner, kyrkor och samhället i stort önskar att ni uppfyller för att de ska bli nöjda med er och därmed få er att känna er nöjda mer er själva. I de lägre frekvenserna, där ni befunnit er under eoner av tid, har ni alla gjort ert yttersta för att hela tiden höja er energi genom att uppfylla de ramar av rätt och fel som ni skapat i era samhällen. De flesta av er har dessutom själva satt upp föreställningsramar som talat om vad ni måste uppnå i livet för att vara rätt och må bra. Dessa har ofta varit konstruerade av er lägre energi och varit fullkomligt omöjliga för er att leva upp till och ni har därmed ständigt och jämt känt er nedstämda och misslyckade.

Tiden är nu inne att skrota alla dessa föreställningsramar. Faktum är att de egentligen redan skrotats då energierna på jorden nu är så höga att många av dessa ramar och regler som skapats av er inte längre existerar energimässigt. De har vittrat sönder och transporterats bort till de lägre dimensionerna då de inte är baserade på en sanning av kärlek. Ni känner er mycket vilsna, ängsliga och oroliga när dessa energimässiga förändringar sker då det ramverk och ledstång som ni förhållit er till gått upp i rök. Ni vacklar känslomässigt då ni inte längre kan tillfredsställa er själva genom att uppfylla era egna omöjliga föreställningar om er själva, andras viljor eller känna glädje över att konsumera er lyckliga i ert lokala shoppingcenter.

I den nya tiden har ni nu en oändligt mycket högre energinivå. Ni behöver inte de gamla ramverken och föreställningsramarna längre. Genom att släppa taget om vad andra vill att ni ska göra, säga och vara och istället känna efter vad ni själva önskar uppleva för att må bra kommer er energinivå uppnå oändligt mycket högre frekvenser än tidigare varför ni kommer att känna er lyckligare än ni någonsin haft möjlighet till när ni upplevt lycka genom att tillfredsställa lägre energier och andra.

I den tid som ni nu lämnar har ni alla gjort ert bästa för att höja upp er energi och må bra. Ni har använt de verktyg som ni haft tillhands och vi vill verkligen att ni ska veta att vi är imponerade av er uppfinningsrikedom att konstruera sådant som gjort er glada. Vi är fulla av beundran att ni till exempel lyckats hitta sätt att höja er egen energi genom att ägna ert liv åt att göra andra glada istället för att göra er själva glada. Vi ser och förstår att ni alla verkligen gjort ett enastående arbete med er själva och vi förstår att ni alla är förvirrade när ni nu måste byta ut er gamla verktygslåda till en ny där ni inte alls känner igen verktygen eller vet hur ni ska använda dem – än!

För vi vill påminna er alla om att ni egentligen är fullkomligt bekant med det nya livet i den högre energin. Ni har under långa tider sänkt er energi för att få uppleva något helt motsatt till den högre energin men ni återvänder nu till den energi där ni är hemma på riktigt. Ni vet exakt hur verktygen i den nya lådan fungerar och ni vet exakt hur ni ska använda dem.

Man kan jämföra er resa till de lägre dimensionerna med en jorden-runt resa i ert nuvarande liv. Innan ni for iväg var ni exalterade och förväntansfulla. Under själva resan upplevde ni mängder av olika saker som fått er att växa som människa och när ni väl kommit hem känner ni tacksamhet över er själva att ni gjort resan men av utmattning önskar inte göra om den på länge och ni känner en tacksamhet att ni får sova i er egen säng och duscha i er egen dusch igen.

Minns alltså att målsättningen med varje individ och liv här på jorden är att höja era egna energier för att återansluta till den högre aspekten av er själva. Ju mer ni höjer er energi, ju mer kärlek upplever ni i era liv och ju vackrare upplever ni er tavla. När alla börjar ta ansvar för att göra sig själva glada kommer alla att återvända hem till sig själva och ingen kommer att ha behov av att sko sig på andra eller att tillfredsställa andra på bekostnad av sig själv. Ni önskar alla att skapa ett paradis för er själva på jorden och då energierna på jorden nu drastiskt förändras kommer detta bli er verklighet. Vägarna hem till ljuset blir tydligare och tydligare och ni får lättare och lättare att följa dem tills ni till slut är hemma.

Jag önskar er lycka till i ert återvändande till er själva här på jorden. Ni är enastående varelser som gör en fantastisk insats för er själva och Universum i stort. Var i frid i er själva och när livet känns besvärligt nästa gång zoomar ni ut från er tavla och minns att endast kärlek är det som i sanning existerar och att vägen tillbaka dit är oundviklig.

Tack för mig – på återseende.

Madjo

 

 

You may also like...