Maitreya via Linda Dillon, 11 augusti 2021

 

Maitreya via Linda Dillon, 11 augusti 2021

 

Linda Dillon: Maitreya föreslår – Fokusera på Ditt Väsens Helhet

11 augusti 2021

https://tinyurl.com/yrmtzxyv

Låt oss expandera en laserstråle av magenta från ditt hjärta till ditt hjärta; en stråle av magenta från ditt tredje öga till ditt hjärta, så du triangulerar till vem du är, vem du kan vara, vem du alltid har varit.

Kanalisering:

Hälsningar, jag är Maitreya, Bringare av Framtiden, Bärare av Nuet, Österns Ryttare, Broder till Väst. Välkommen och välkommen för att ha bjudit in mig igen … nej, jag gick ingenstans. Men ni, mina bröder och systrar av ljus, har varit på en otrolig resa. Åh, resan fortsätter, och tänk på det på detta sätt, för den här delen av din resa, för den här delen av din tågresa, kommer jag att vara din konduktör. Och nej, du behöver ingen biljett, du köpte den för länge sedan … förutom att den är gratis.

Ett av de områden som jag ofta har talat om handlar om den Universella Lagen … ja, Raj och jag var som så här … den Universella Förstoringslagen, om Transubstantiering. Ja, i vissa traditioner är det tänkt på det mirakulösa. Älskade, jag vill ha er, jag inbjuder er till att se den som den vanligaste av de Universella Lagarna att tillämpa.

För vad innebär det att verkligen förstora? Det är att föra hela ditt väsen in i det laserfokuset … ja, och vad du vill skapa. Men det jag föreslår er, och vad jag är här för att hjälpa till med är i själva verket att jag skulle vilja att laserfokus helt och hållet är på ditt älskade söta jag, att ha den förstoringsfaktorn på flera biljoner eller miljarder på ditt heliga jag, för att du ska föra hela ditt väsen till hela ditt väsen. Nej, inte för att ignorera vad som finns där ute, och resten av din resa … den här resan på tåget, inte ”the bullet-train” (film) utan den natursköna resan som jag tar dig med på.

Om du inte fokuserar på helheten i ditt väsen, vad gör du då? Och du kanske säger till mig, ”Maitreya, jag är inte helt säker på hur jag ska göra detta.” Och det är naturligtvis inte en observation av dig själv, om dig själv, den är av sanning. Det handlar om att inte tro på sig själv, vara rädd, och ja, en ovilja och återhållsamhet att verkligen vara helheten i den man är.

Så, det jag gör med dig … nej, inte med ett förstoringsglas utan med din förstoring av ditt hjärta … är att ställa dig själv framför dig själv. Fortsätt och gör det … blunda om du vill … duplicera dig själv och se din tvillingkopia stå framför dig själv. Se skönheten, styrkan och storheten i vem du verkligen är. Låt oss nu expandera en magenta stråle från ditt hjärta till ditt hjärta; en magenta stråle från ditt tredje öga till ditt hjärta, så du triangulerar till vem du är, och jag säger till dig, vem du kan vara, vem du alltid har varit.

Men detta är förstoringen, inte bara av vad ni önskar utan vad ni behöver, och som ni kommer att använda när ni går fram som förändringsagenter och änglar som vägvisare, som uppfyllande av Löftet.

Ja, vissa tycker att jag är en planetarisk och nu universell lärare. Men låt mig föreslå er, mina kära, jag ser er, var och en på sitt eget unika, vackra sätt som planetariska lärare. Stråla nu in i ert heliga hjärta som jag överlagrar, och Yeshua överlagrar med magenta, och börja denna överföring med mig, just nu. Och känn medkänslan för de felaktiga rädslorna så att de kan lösas upp som sockerbitar i ett glas vatten eller ett glas vin. Och känn det motståndet, känn det motståndet från ”måste jag?” till ”jag kan inte vänta med” … känner att det tänds nu.

Se med ditt tredje öga, se med ditt fjärde öga, ditt femte öga, dina mänskliga ögon på den skönhet du är, på löftet om uppfyllelse som du är. Se på det vi ser … och jag skulle påstå för er … min syn är perfekt! Och om det är något du vill läka, ta med den trianguleringen av magentastrålen till det området just nu … Jag hjälper dig. Ta sedan tillbaka det till ditt hjärta. Nu, så försiktigt, kliv in i varandra och känna sambandet … hjärta, huvud, rot … känn expansionen, känn sanningen, och ja, älskade, vågar jag säga, känn glädjen.

Detta kan inte vara en resa med prövning och elände. Ni har gått in i vår heliga Moders Nya Tid, och ni kan ibland känna att ni inte packade tillräckligt. Söta änglar, ni packade allt ni behöver vilket är ditt väsen, ja, centralt fokus på ditt hjärta, men varje fiber i ditt väsen. Och jag vill att du ska känna det här … dina celler, din hud, dina drömmar, vad du gillar och inte gillar. Att vara på en helig resa betyder inte att du inte har preferenser och åsikter. Jag vet.

Så, låt oss resa tillsammans i magentavinden, när vi reser på våra andehästar över detta vackra universum. Följ med mig, jag tar hand om dig och jag visar dig sanningen om vem du är.

Gå med min kärlek, och gå söta änglar i fred. Farväl.

 

 

Kanaliserad av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...