Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 11 april 2024

Maria Magdalena via Ann Dahlberg
11 april 2024
Kanal Ann Dahlberg
Jag är Maria Magdalena och jag är så glad för allt arbete som ni nu gör på Jorden, både med er själva och den jord som ni vandrar på. Det hörs många röster som värnar om djuren och de kräver bättre levnadsförhållanden och transporter för de djur som utsätts för det. De kräver också bättre skydd för de vilda djuren vars arter håller på att dö ut. I det arbetet ingår också att behålla och bevara gammal skog så att de arter och växter som lever där kan skyddas och bidra till den biologiska mångfalden.
Det är ett sunt arbete som hjälper både människor och djur att få balans i sin tillvaro på Jorden. Det här händer nu inom olika områden i er värld, det kan ske inom ekonomi, hälsa, teknik eller till och med inom politiken. Folk vill ha en förändring idag, de ser att de nuvarande systemen inte fungerar så bra, de ser att många människor får det sämre och att en form av ohälsa sprider sig långt ner i åldrarna.De vill gå till botten med problemet och vända utvecklingen åt rätt håll.
Ja, kära systrar och bröder, det arbetas febrilt på Jorden idag för att bättre villkor ska kunna erbjudas till både människor och djur. Det här arbetet sker också individuellt, det kan ske på samma områden som de nyss uppräknade men också koncentrerat till er egen utveckling inom det andliga området.
De energier som ni just nu utsätts för går på djupet och de mönster som blivit en del av er kommer upp till ytan för att beskådas och eventuellt förkastas. Ni upptäcker nya sidor hos er själva och kan nu ersätta gamla mönster som passar er bättre med den erfarenhet som ni nu har.
Ni har blivit omtänksammare, kärleksfullare och har större förståelse för andras levnadsförhållande och deras upplevelser om hur saker och ting fungerar. Ni accepterar och kritiserar inte längre andra för hur de väljer att leva sitt liv. Den fria viljan finns där för alla och den kan ingen ta ifrån er. Den bara är …. kära ni, och när er vilja förändras så förändras er värld. Vad väljer ni att göra nu, vilken väg väljer ni som ni helst vill gå. Ett litet steg på den vägen är bättre att gå än att inte ta något steg alls.
Kära vänner, det är en stark energi som påverkar Jorden idag och många av er kan nu ta långa steg uppåt i er utveckling till att bli en mer medveten och kärleksfull människa. Den villkorslösa kärleken är ert mål för med den kommer er värld att bada i kärlek och den lägre energin ersätts med en högre och ljusare energi.
Ni har alla upplevt den lite då och då men inte riktigt lyckats att behålla den inom er fullt ut. Nu ska den lysa ur era hjärtan och lysa upp resten av er värld. Det är det arbetet som pågår på Jorden och det finns många bin som nu byter ut sin drottning för att få ett bättre och större samhälle att leva och bo i.
Kära ni, det kan vara lite svårt och skrämmande att göra de här djupdykningarna inom er själva, men det ni vinner är betydligt större och starkare än det som ni lämnar bakom er. Var förvissade om att ni har många hjälpare runt er och att ni aldrig är ensamma.
Ni är oerhört älskade och de ser bara ljuset som brinner inom er och att det är det som nu ska komma fram och bli ett med den ni innerst inne är. Ni är ljuset, kraften och kärleken i ert liv och ni har nu oändliga möjligheter att leva ert liv efter de önskningar som ni har i ert hjärta. Det kan ske nu, kära ni, i just denna stund och i detta ögonblick. Er stora dag är här, ta väl vara på den och njut av morgonens solstrålar som lyser på er.
Låt oss tillsammans lysa med våra kärlekshjärtan, så att alla på Jorden kan få ta del av den.
Kärleksfullt,
Maria Magdalena
May be an illustration of 1 person and text

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *