Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 13 april, 2017

Maria Magdalena

Torsdag 13 april 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Maria Magdalena. Jag kommer idag inför ankomsten av en fin högtid. Förutom Jesus död och uppståndelse så är det också en ankomst av våren. Fåglarna bygger bon och föder upp ungar. Knopparna på träden slår ut och nya blommor poppar upp ur marken. Det är en tid för pånyttfödelse kära vänner. Det våras för vår Jord och hon tillsammans med er känner av denna pånyttfödelse. Detta känns extra starkt nu, när en ny era har tagit sin början. Känn vibrationen i luften kära barn på Jorden. Det finns högre vibrationer i luften nu och de finns där för alla att kunna ta till sig och uppleva som en stark känsla av välbehag. Det här är lättast att uppleva i närheten av naturen, då du samtidigt kan njuta av allt det vackra som växer där. Du har då möjlighet att använda alla dina sinnen för att ta in energin som finns runt dig. Hela din kropp kan njuta av detta ögonblick. Upplev och känn och låt dessa ögonblick, bli fler ögonblick så ofta som du har möjlighet till det. Låt sedan känslan stanna kvar inom dig och ta fram den närhelst du behöver den. Låt den bli en del av ditt liv. En del av det nu – ögonblick som du har tillåtit dig att erfara.

Lever du i nuet så lever du i den essens som är du. Du vet då att allt är bra och att du är värdefull för att just du är du. Du behöver inget mer, allt är bra precis här och nu. Det är vad den nya våren handlar om. Allt är bra precis här och nu och ni är värdefulla och perfekta precis som ni är. Ni behöver bara ”vara” det är allt som begärs av er. I stillheten inom er själva är ni allt som är. Tar ni med den stillheten ut i er yttre verklighet så förändras er värld och allt blir plötsligt annorlunda. Ni upplever den annorlunda och ni börjar förändra den utifrån er inre upplevelse. Ni ser och förstår vad som är viktigt för er själva. Det är den vägen ni behöver gå för att förändra er värld och göra den så vacker och njutbar som möjligt. Det är kärleken i ert inre som bygger upp er nya värld och den börjar med kärleken till er själva. Ni behöver ge till er själva det ni vill se i er värld som finns runtom er.

Det här är en ekvation som många går bet på ändå är den väldigt enkel. Det är ju så att om du inte värdesätter dig själv, hur ska du då kunna värdesätta andra. Kärleken till dig själv gör det lättare för dig att sprida kärlek till andra. Känner du att du inte duger då ser du att andra inte heller duger. Det blir en kompensation till dig själv. Känner du att du har allt du behöver så bryr du dig inte om vad andra har, du är nöjd med livet som det är. Du väljer själv hur du vill ha ditt liv och du är trygg och kärleksfull i det du gör. Vi är alla olika och väljer det som vi känner att vi mår bra av. Det ultimata är att alla ska få göra just det och glädjen skulle snart komma tillbaka i livet. Glädjen är ett synligt tecken på att vi är på rätt väg. Glädjen som bubblar inom dig och som bara vill komma ut och smitta ner andra så att de kan finna glädjen inom sig. Både glädjen och harmonin hittar ni inom er själva. Den finns där och väntar på att få komma ut. Det är den som gör att ni ser det vackra runt om er. Det är den som gör ert liv lättare att leva.

Låt våren göra er glädjeyra och stärk kärleken till Er själva. Det är det bästa ni kan göra för världen nu. Det blåser kärleksvindar på Jorden nu. Alla kan ta emot dessa vindar och låta det blåsa lite i sina hjärtan för att väcka upp det som redan finns där. Den nya tiden är på väg kära barn på Jorden och jag lämnar Er nu med stor kärlek i mitt hjärta.

Kärleksfullt

Maria Magdalena

Du gillar kanske också...