Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 14 februari, 2018

Maria Magdalena

Onsdag 14 februari 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

 

Jag är Maria Magdalena och jag är här idag för att lyfta djurens svårigheter på planeten. Många av djuren lever under trånga och besvärliga förhållanden. De lider i det tysta då de inte kan göra sin stämma hörd. De lever under konstant stress och det gynnar inte heller de människor som äter av dem. En del människor har förstått detta och de äter bara av de djur som lever under goda förhållanden och som fått lite större frihet. Det är bättre att äta lite mindre kött och se till att djuren har det bra under den tid de lever än att bistå denna massproduktion som bara föder ett stort lidande. Det går att leva på mindre kött i veckan, det finns många goda och bättre alternativ att tillgå. Det är fler människor som äter alternativ kost idag och detta gäller främst de yngre. De ser hur djuren behandlas och de vill inte bidra till detta lidande. Det är inte bara hus- och boskapsdjuren som får utstå mycket lidande utan det är många vilda djur som jagas och dödas av olika orsaker. De har något som människan eftertraktar eller så befinner de sig i konflikt med människans intressen eller verksamhet.Ta hand om djuren och ta hand om er själva kära barn på Jorden. Allt hör ihop, allt är en enhet. Även djuren är en del av er. Ni lider och djuren lider och det fortgår tills ni tar bättre hand om er själva, era djur och den planeten ni bor på. Allt går i cirklar men ni kan bygga upp er cirkel med ett högre tak. Från det taket kan ni få en överblick av vad som är viktigt i ert liv, andras liv och planetens liv.

Det finns många organisationer som värnar om djurens rätt idag och jag är tacksam för allt som görs för dessa arma djur som hamnat i fel händer. En del har offrat sina liv för att andra ska få det bättre och för att ögonen skulle öppnas på den mänsklighet som lever på Jorden. Många ögon har också öppnats och på en del håll görs stora insatser för att till exempel rädda en utrotningshotad art eller rädda djur som har något värdefullt för människan. För varje djur som har räddats så har en seger vunnits. Alla djur är tacksamma för människans omtänksamhet och vänlighet. En del djur har fått uppleva stor kärlek från människorna och deras tacksamhet har inga gränser. Ett vänskaps- och kärleksband har knutits. De minns sina räddare och deras kärlek är stor och villkorslös för det fina de har fått erfara. Jag blir så glad och tacksam när jag ser detta och mina ögon rörs till tårar. Ni har starka vänner bland djuren så visa dem er kärlek och ni får dubbelt tillbaka. Det är en stark villkorslös kärlek och glädje som kan spira mellan människor och djur. Det är många som har husdjur hemma som är deras bästa och mest trogna lojala vän. En vän som hjälper dem i livet i både upp- och nedförsbackar. Alla som har eller har haft ett djur vid sin sida i vått och torrt vet vad jag menar. Djurens kärlek är stark och de har hjälpt mänskligheten under lång tid att hitta sig själva och sitt hjärta i den värld av kaos och separation som blivit alltmer påträngande under det sista århundradet.

Det som sker är att mörker nu löses upp på Jorden. Ljuset har kommit tillbaka och löser upp mycket mörker och karma som ligger gömt i skrymslen och vrår. Slöjan lättar nu och då ser vi allt med klarare ögon. Alla dessa organisationer som arbetar för djur och natur hade inte startat om de inte tagit in ljuset i sina hjärtan. Det arbetas överallt idag på Jorden med att ge bättre villkor för alla levande varelser och organismer. Alla dessa människor har funnit vad som är viktigt i livet och vad deras mission är för att förbättra livet på Jorden. Från ett stort mörker stiger ett stort ljus upp och det är det ljuset som nu omfamnar Jorden. Jag är så tacksam och glad för detta. Jag delar med mig av min tacksamhet och kärlek till Er.

Jag älskar Er så mycket

Maria Magdalena

Du gillar kanske också...