Skaparna via Daniel Scranton, 14 februari, 2018

Skaparna, 14 februari 2018

Via Daniel Scranton

Ni har börjat förändras på många olika sätt. Ni kan se förändringar i era liv, och ni förväntar er att det ska komma mer. Ni har redan börjat uppleva en femdimensionell frekvens. Ni håller på att bekanta er med den nu, för ni vill arbeta med den på ett sätt som gynnar er själva och dem omkring er. Så ni tränar lite med denna nya energi och får kalla fötter. Det är dags för er att tillämpa vad ni vet, vad ni har lärt er, för det ni gör här är mycket viktigt. Ni påverkar många som ni inte ens kan se.

Så därför måste ni ha tålamod med er själva. Man har länge hävdat att ni är skapare av era egna upplevelser, och det har frustrerat många av er som inte känner att ni kan förändra era omständigheter för att få det ni vill, känna det som ni vill känna, och så vidare. Känn inte behov att få allt nu, att använda alla era krafter, eller att manifestera det perfekta livet. Det är en del av vad ni är här för att uppleva.

Ni är också här för att uppleva ett brett spektrum av känslor. Och när ni gör det tjänar ni andra aspekter av er själva och andra individer över hela Universum. Därför är det nödvändigt att spendera lite mer tid på att bli de skapare ni alltid har varit, men som ni ännu inte till fullo har upplevt er själva som.

Ni har kommit så långt, men ändå har ni en bit kvar att gå. Och det bästa ni någonsin kan göra nu är att uppskatta var ni är, att tacka för det ni har och notera den kraft ni håller på att börja spela med. Ha kul med den. Känn kraften och var medvetna om att det här är en process som har pågått sedan innan ni föddes.

Vi är glada över att se er växa på det här sättet, och vi vill tjäna er så gott vi kan.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.com

Du gillar kanske också...