Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 29 april 2024

Maria Magdalena via Ann Dahlberg
29 april 2024
Kanal Ann Dahlberg
Jag är Maria Magdalena och jag vill prata lite om energierna som ni dagligen konfronteras med.
Många av er har säkert känt att humöret åker lite upp och ner. Från att i ena stunden känna glädje och kärlek till allt och alla, så kan missmodet smyga sig på. Är jag värd att gå vidare in i kärleksriket, jag känner inte alltid kärlek varken till mig själv eller andra. Jag dömer och kritiserar rent automatiskt om inte alltid med ord så med kroppsspråk. Det är svårt att känna glädje och positivitet när jag är så trött och eventuellt har ont någonstans.
Ja, kära ni, det är svårt att släppa gamla mönster helt och hållet, som funnits där i tusentals år, men tro mig, de har luckrats upp och är nu på väg att ersättas av nya mönster. Mönster som ni genom erfarenhet och vilja har skapat, för att ni har vuxit ur de gamla.
De nya mönstren växer och blir starkare, ju mer erfarenhet och medvetna ni blir över er förmåga att förändra ert liv och ert tankesätt. Det här går fort nu, kära bröder och systrar, har ni väl börjat att upptäcka att ni faktiskt kan förändra er tillvaro, era tankar och känslor, så kommer resten av sig själv.
Klandrar inte dig själv för att du råkat kritisera eller döma någon annan, ge dig själv en klapp på axeln för att du la märke till det. Du behöver inte känna dig uppgiven för att du misslyckas lite då och då, var i stället glad över alla de gånger som du lyckas vara neutral eller kärleksfull även om du inte delar vederbörandes åsikt.
De energier som nu är i omlopp på Jorden drar med sig både gammalt och nytt. De kan påverka gamla mönster som ni egentligen har vuxit ifrån, men som nu dyker upp som gubben i lådan utan förvarning. Det kan tillfället förvirra er och ni undrar ibland vilken fot ni ska stå på. I nästa stund kan en ljusare energi dyka upp och ni känner glädje och kärlek i ert liv. De stilla stunderna med er själva kan vara avgörande för hur länge de olika energierna påverkar er.
Det kan vara så att någon energi framkallar en lägre energi av sorg eller ilska inom er, som har fastnat och behöver läka och släppas. Ju mer ni släpper av gamla blockeringar desto friare och gladare kommer ni att känna er.
Det blir lättare att införliva de kärleksfulla energierna som vibrerar runt er och låta de ta en större plats i ert dagliga liv. Ni blir tryggare och lugnare i det som ni håller på med och ni ser större möjligheter till att förändra er egen värld. Det innebär också att ni ser att världen runt om er står inför en förändring och att alla människor är en del av den. Ni är nu också medvetna om Jordens själ och den betydelse hon har i förhållande till er. Jorden hjälper er och ni hjälper Jorden till att stiga upp i en högre dimension av ljus och kärlek.
Ni är alla på väg, kära bröder och systrar, var och en på sitt trappsteg, ni har en stark vilja och ni ser till att er medvetenhet blir högre för varje dag och år som går. Det går fort nu, kära vänner, ljuset lyser starkare för varje individ som finner ljuset inom sig själv. Ni har nått en brytningspunkt och ljuset lyser nu in med en större kraft än tidigare. Det öppnar upp för att fler människor vaknar och se sig sig om, och undrar vilken värld de egentligen lever i. Vilken är den sanna världen, den som finns inom er eller den som ni ser utanför er.
Det kan kännas lite knivigt ibland, men sanningen är att din inre värld förändrar den yttre. När tillräckligt många människor vaknar till sin inre värld, så har ni också förändrat er yttre. Det sker kanske inte som ett knäpp på fingrarna, men det sker successivt och det är inte reversibelt. Utvecklingen går hela tiden framåt, den kan inte gå bakåt som ni väl vet. Se tillbaka på ert liv och ni ser att ni har förändrats och fått många värdefulla erfarenheter längs med vägen. Er medkänsla och insikter om vad som egentligen är viktigt och haft större betydelse i ert liv kan nu ses med klarare ögon.
Ni tar stora kliv nu, kära bröder och systrar, och vi gläds och skickar all vår kärlek till er.
I tacksamhet och kärlek
Maria Magdalena
May be an illustration of 1 person and text

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *