Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 22 januari 2016

m_magdalena

Maria Magdalena

Fredag 22 januari 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Maria Magdalena och jag vill hälsa till alla som lyssnar idag. Idag är det väldigt viktigt att ni lyssnar till hjärtat. Det är hjärtats sång som sjungs nu ute i världen. Det är den sången som bygger upp er nya värld nu. Murar rivs ner och nya byggs upp av ett mycket bättre material än det gamla var gjort av. Den nya muren är ljus, frisk och sund. Den gamla hade många brister och var inte så vacker att se på. Det här förändrar ni nu, kära barn på jorden. Ni bygger nytt med ett vackert hållbart material som alla kan ha nytta av.

Jag känner stor glädje när jag ser alla framsteg som har gjorts och görs på jorden idag. Ni är modiga och jag är tacksam för allt arbete och all kärlek som ni ger vår jord idag, Vi är ju ”ett” så allt ert arbete och all kärlek ni ger är ju för alla och alltet. Det finns ingen gräns för hur långt kärleken kan nå. Den har vingar och kan färdas över hela universum. Den påverkar allt som växer och gror eller har det minsta lilla liv eller energi.

Störst av allt är kärleken, det har ni hört så många gånger men förståelsen av den kan vara svårare att ta till sig. Det finns en djupare förståelse av den här energin än vad man vanligtvis pratar om på jorden. Kärleksenergin är allt. Den är allt liv. Utan den skulle ingenting kunna leva. Allt skulle långsamt tyna bort och dö. Det behövs bara en gnista för att hålla kvar ett liv. Då kan ni tänka er vad många gnistor kan göra. Om många människor öppnar sina hjärtan och låter alla deras gnistor slå ut i världen, då skulle det bli ett jättestort fyrverkeri.

Det skulle på kort tid förvandla er värld till en helt annan värld att gå på. Ni skulle helt plötsligt befinna er i en mycket kärleksfullare värld. En värld som skulle byggas och planeras med kärlek och omtanke om varandra. Därför är det så viktigt att så många som möjligt öppnar sina hjärtan och låter gnistorna slå ut så att omvärlden kan se dem och förstå att även de har gnistor i sina hjärtan.

Vi är alla ”ett” men har olika resor att göra. Det finns dock en möjlighet för mänskligheten att kollektivt vakna upp och gå in i femte dimensionen tillsammans. Ta hand om era bröder och systrar och ös kärlek över dem. Ingen kan stå emot kärleken i längden. Ni är många nu som kan ösa kärlek till andra, så bara ös och ös. Glöm inte heller att ösa kärlek till er själva. Tanken måste fyllas på hela tiden.

Jag öser så mycket kärlek jag kan till Er.

Er förbundne

Maria Magdalena

Du gillar kanske också...