Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 9 juli

m_magdalena

Maria Magdalena

Lördag 9 juli 2016

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Maria Magdalena och jag vill skriva lite till Er idag. Mycket har hänt nu på er Jord och livet på jorden förändras så sakteliga kan man tycka. Det vi ser från vårt perspektiv här uppifrån är att Jorden har tagit ett stort steg framåt och världen förändras allt snabbare. Det ena leder till det andra som vi har sagt i tidigare meddelanden och som nu kan urskiljas i de världshändelser som nyligen har ägt rum.

Jag och Moder Maria är så tacksamma för att ni så modigt har tagit dessa stora steg och på så sett lett utvecklingen framåt mot det mål som ni så länge har väntat på. Det leder till ett stort uppvaknande som i sin tur vänder världen från den mörka till den ljusa sidan i en handvändning.

Ni har kämpat väl gott folk på Jorden, vi kunde inte har skickat bättre kämpar än ni och vi är så stolta över Er. Ni har vunnit slaget, för det ljusa har fått ett starkt fässte på Jorden och det mörka får alltmer krypa ut i hörnen. De vet att slaget är förlorat och många av dem har gett upp och krupit till korset. Det finns mycket rädsla i mörkret och det hindrar en del från att komma fram. Den enda hjälp vi kan ge, är att vi släpper vår egen rädsla, genom att känna tillit till världen och oss själva. Ju mer rädsla som försvinner, ju ljusare blir det.

Rädslan har bitit sig fast i århundraden men ljuset kan genomborra den mest inbitna rädsla om du tillåter den att göra det. Rädslan har blivit en så stor del av vår personlighet, så vi har svårt för att släppa den. Vi vet inte vad vi ska ersätta den med. Tillit, kärlek, glädje och harmoni är ord som vi kan rekommendera. Förlåtelse är ett annat viktigt ord i sammanhanget. Så fort vi förlåter oss själva så blir det genast lättare att sluta döma och i stället förlåta andra. Vi gör alla misstag men misstag kan rättas till. Erfarenheterna vi får genom misstagen gör att vi växer som människor. Vi växer upp till en större förståelse och ett vidsyntare perspektiv för den värld vi lever i. Vi börjar ta ett större ansvar för oss själva och det vi möter i vår tillvaro. Vi förstår att vi hör samman och vi tar ansvar för vårt eget liv och det liv som existerar runt oss.

Allt hör samman och det ena påverkar det andra. Alla sätter vi märken på vår väg. Vilka märken vill du sätta? Vill du så kärlekens frö eller vill du så dömandets? Vad vill du själv ha tillbaka? Det du sår det får du också skörda. Jag tror att de flesta vill så kärlekens frö och få tillbaka kärlek. Det betyder mina kära att det är viktigt att odla och förmedla kärlek så mycket och så ofta som du kan. Låt kärleken strömma upp och genom din kropp och ut i världen som en fläkt av healing för alla sårade hjärtan som finns på vår Jord. Låt kärleken och ljuset läka era hjärtan och känn hoppet om frihet och glädje som spirar runt om på vår Jord idag.

Det lyser starkt mina kära barn och ni kan alla andas in det i era kroppar. Låt det hela och läka er så att ni i er tur kan vara en kärleksfull pelare för vår Jord. Snart står mänskligheten som en stor massiv pelare av kärlek på Jorden och den nya Jorden står redo för nya uppdrag i Universum.

Jag älskar Er så mycket och strör rosenblad på er stig för att ni ska finna er sanna och djupaste natur.

 

Maria Magdalena

You may also like...