Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 21 april, 2023

Maria Magdalena via Ann Dahlberg
2023-04-21
Kanal Ann Dahlberg
Jag är Maria Magdalena och idag vill jag bara tala om att jag älskar Er så mycket. Ni är så vackra, så fullkomliga, ni har allt som ni behöver inom er. Ni behöver inte söka något, ni behöver bara vara, känna och förstå att ni redan är allt. Ni är solen, ni är stjärnorna och planeterna, ja allt som ni ser existerar runt omkring er är ni redan. Ni är ett miniformat av universum, universum är ett makroformat av er. Allt är så fulländat som det kan bli och ingenting kan hindra att utvecklingen går framåt mot nya höjder av lycka och salighet.
Det kan var svårt för er människor att inse hur vackra och fulländade ni faktiskt är, för ni är ofta nedtyngda av problem och av att känna att ni är inte tillräckligt värdefulla eller räcker till på ett sätt som ni tror att andra förväntar sig eller kräver av er själva.
Det är tanken som triggar känslan eller känslan som triggar tanken, från något som ni har upplevt och hade starka känslor för, som gång på gång återkom i era tankar och väckte upp känslorna på nytt, vilket resulterade i att de blev kvar i kroppen.
De här känslorna väcktes åter upp vid liknande händelser och det förflutna blev också din framtid. Det är många av oss som lever i det förflutna och drar det med sig in i en tänkt framtida verklighet. Vi hoppar över nuet, den enda platsen där vi kan skapa något nytt. Det är en okänd plats där vad som helst kan hända och du lämnar det säkra (det du känner till) för att gå något osäkert tillmötes.
En helt ny värld skulle kunna öppna sig, där du är skaparen av det liv som du drömt om i dina vildaste fantasier. Det här kan hända när du mediterar och plötsligt befinner dig bortom dina tankar och känslor och känner att du är ett med allt. En frid eller lycka sprids i din kropp och du känner att alla möjligheter finns tillgängliga för dig.
Det är här skapandet startar, det är vid dessa tillfällen som du stärker dig själv och får mer kraft och energi att förändra något som du vill förändra. Det är hit vi ofta behöver återkomma för att kunna komma ur det förflutnas grepp och skapa oss en ny framtid, en ny mer tillfredsställande framtid än den som vi just nu lever i.
Det kan ta lite tid men övning ger färdighet. Det förflutna har en förmåga att hänga sig kvar som en skugga som inte vill släppa taget. Rädslan för det okända kan vara större än att vara kvar i det förflutna, trots att det kan vara en tung börda att bära av negativitet och uppgivenhet.
Ja, kära vänner, vanans makt kan vara svår att bryta, den sitter i ryggmärgen som ni brukar säga. Den är lagrad i kroppen och behöver skapas om i nuet. Den blir svagare för varje gång som ni lyckas komma in i ert nu, det är där ni tar tillbaka er energi och kraft. Den kraft och den energi som ni släppt ifrån er, när ni stannat kvar i vanans makt och tagit det säkra för det osäkra.

Idag kan ni dock välja att gå in i ert nu och påskynda processen av en ny och ljusare framtid för er själva. Ni blir ett med den ni redan är och ert medvetande förändras från att vara en kroppsmedvetenhet till att vara den högre medvetenheten inom er. En medvetenhet som ni en gång lämnade över men nu tar tillbaka till er själva. Ni blir mästare eller herre över alla situationer som nu kan uppstå i ert liv.

Ni skapar nu från glädje och kärlek med alla de möjligheter som ni nu ser att ni kan använda er av. Mycket kan hända på vägen, men den ger er alltid fler möjligheter att på ett tillfredsställande sätt stödja den utveckling som ni nu befinner er i. Det kan vara något att fundera över, älskade vänner på Jorden. Det kan vara arbetsamt att ta sig tillbaka till nuet men det är väl värt den möda som ni lägger ner på det.
Jag önskar er all lycka, när ni väljer den vägen och vi (era guider, skyddsänglar, etc.) finns med och bistår er om ni kallar på oss.
Vi älskar er så mycket.
Maria Magdalena.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *