Maria Magdalena via Beatrice Penninger, June 26th, 2022

 

Maria Magdalena via Beatrice Penninger 220226

 

Har ni badat i Genesarets sjö kära vänner , så har ni ingenting att frukta. Detta kan jag försäkra eder. Även om det stormar , haglar och viner i luften omkring er så är ni burna av den Gudomliga kraften. 

Sanningen ska göra er fria och många är ni nu som bär vår sanna historia. Jag ser er värld som en sprängfylld ballong och när tillräckligt många har vågat tänka och känna de klara , sanna tankarna och vågar lätta på förlåten så sprängs ballongen och likt Pandoras ask så väller de sanningarna fram som ni redan bär med er. 

Om ni har en gömd sjukdom inom er som ska drivas ut så syns diverse utslag på huden i några månader innan de klingar av. Det ser inte vackert ut. Det gör inte heller planetens ytskikt när sanningen nu sipprar fram. 

Håll om era medmänniskor och be dessa andas igenom svårigheterna. Berätta att ni gått igenom detsamma och att det finns en annan värld bakom de bistra sanningarna. I samma takt som den yttre världen renas, så renas och ni på ett inre personligt plan. Det smärtar och svärtar men måste så vara. Det finns ingen genväg kära medmänniskor. Det finns ingen genväg som låter en komma förbi denna ögonöppnare och den smärta som det självklart medför. De som önskar en genväg och som kanske inte orkar bära uppvaknandet tas väl omhand av kraften men behöver lämna farkosten kroppen. De behöver ett antal cykliska inkarnationer innan själskrafterna är så starka så de kan slipas mot bistra sanningar. 

Välj er nya framtid säger jag Maria Magdalena. Ni behöver bli medvetna om att det är ni själva som gör valet. Ni ska nu för första gången på riktigt lära er att använda er fria vilja. Välj den ljusnande framtid som är er (leende). 

På min hade jag en stark vilja, mycket stark trots att jag var en kvinna i en värld som styrdes av den patriarkala hierarkin. Jag var en stark och kraftfull kvinna och trots detta var jag kvinnlig och feminin. Detta behöver inte vara någon motsats och om ni vågar landa i er kraftfullt feminina sida så finns där enorm potential framåt också i att leda Gudomen. 

Det sant kvinnliga väsendet vill inte strida. Det vill inte vara kvinna mot mannen , hon vill vara kvinna med mannen men med rätt att hundra procent uttrycka sig själv. 

Den sant kvinnliga kraften är mycket bra på att samarbeta och faktiskt genomföra projekt om hon kan stå på stadiga ben. Hennes livsmål ska inte vara att söndra och härska utan att lyfta upp, samarbeta och genomföra. 

Många kvinnor idag har missuppfattat sin individuella kvinnlighet och tror att behöver härska på det destruktivt gamla hierkiska viset. Ingenting kan vara mer felaktigt och det är dömt att misslyckas i en växande öppnande värld. 

Människan behöver återkalla renheten i den manliga visavi den kvinnliga kraften. Däri finns potentialen. I en sant vacker relation mellan en man och kvinna, eller en  relation mellan två människor av samma kön som älskar varandra så befruktar , helar och genomför ni det ni behöver göra tillsammans. 

Lyssna på varandra, respektera varandra och håll om varandra. Uppskatta era olikheter, vare sig ni är i relation med motsatt kön eller samma. Sök inte en kopia av dig själv utan frotteras med någon som kan visa dig nya aspekter av universum. Behöver ni gå isär för att kärleken och attraktionen sinat , så gör det ändå med respekt och värdighet och gråt , bryt ihop för att sedan se på varandra med kärlek iallafall. 

Det låter så lätt när jag uttrycker det på detta vis och jag vet att det i praktiken inte alltid är det, men jag vill uppmuntra er till den goda viljan i relationen. Med den kommer man långt.

                                     Er Maria Magdalena

Du gillar kanske också...