Sananda via Beatrice Madsen, March 30th, 2019

Sananda       via     Beatrice Madsen      190330

Vem ser dig när du fäller dina tårar ensam på din kammare och stilla ber om hjälp för din smärta, jo JAG.

Vem ser dina försök till upprättelse och entrögna försök till att förbättra dina mönster, om och om igen, jo JAG.

Vem gläds med dina små framsteg, när du märker att du väljer en annan väg än de du brukar när du står inför samma dilemma, jo JAG.

JAG viskar som en varm sommarbris i ditt öra att du är förlåten, inte bara en gång, utan varje gång min älskade. JAG har ett oändligt tålamod med dig. JAG vet att likt trädet växer i den takt det ska för att bli starkt och tåligt, så måste du också ge dig själv tid att växa. Gödslas du för mycket och får för mycket vatten växer du till en gänglig planta som inte tål så mycket och lätt går av.

Du behöver utsättas för det som är livet för att bli härdig, stark, tålig och mottaglig. För dig som inte fått detta i de rätta proportionerna finns snedväxt och sjukdom och diverse andra krämpor och snedvridningar. DIG, just DIG bär jag så väl.  Sakta låter jag dig helas med min oändliga förståelse för just din själ och det som skapat och präglat dig. Jag ser hela kedjan av dina tidigare inkarnationer och jag ser varför du måste utsättas för det du utsätts för just nu. Även om jag ser och förstår det så är min medkänsla inte desto mindre. i detta livet är du nykläckt och hur ska du kunna veta, för du minns inte och kan inte se hela dig med alla dina aspekter. Du ska veta att jag ärar dig för att du haft modet att gå igenom så mycket. Du har vågat gå in i det mörkaste av mörka under flera inkarnationer och detta har gett din själ de mest värdefulla egenskaper. Ni känner till uttrycket att ”det är som mörkast innan det ljusnar” och nu är det dags för din själ att resa sig i sin fulla prakt. Mörkrets vandring är över och du har gjort det fullkomligt och noggrant. I mörkrets dunkla vrår finns ingenting mer för dig att hämta. Nu, med min hjälp så går vi tillsammans ut i ljuset och står fullkomligt till ljusets tjänst och förfogande.

Tillåt dig att skina, du människa och bli den du en gång var ämnad att vara. Ditt ljus är starkt och mäktigt och mörkervarelser utan ljus fasar då de krackelerar när du vågar lysa utan rädsla. De flyr i skräck för de går sönder när du vågar stå upprätt, se dem ögonen och behålla din egen kraft och makt. Du kan säga efter otaliga inkarnationer att du känner dig själv och du har ingenting mer av dem att hämta. Du behöver inte minnas varje liv i detalj i ditt medvetna jag, för ditt nuvarande liv är en syntes av allt det du varit. Det räcker att du är NU, för i det nuet finns allt av dig.

Öppna ditt eget hjärta och se det magnifika i att vara levande på jorden. Det som de själlösa fruktar mest är att du ska se din egen styrka, skönhet och ditt själsljus för då har de ingen chans. De har lycktas ganska långt med att få er att känna er värdelösa, operfekta och förslavade.

Vi är i den gamla tankens solnedgång och i den nya tidens gryning. Kärlekens seger är det som fruktas mest och betänk att din orädda uppenbarelse får den föråldrade världsstrukturen att själva i sina grundvalar.

Du är vaken och du är den du är. Vi går i segertåg för vi är uppståndna. Du vet att du är oförstörbar och de må försöka, men deras tid är förbi. Du är ett ljus i världen och vi kommer enade i mångfald. Fridsfursten är vårt namn och vi säger i samklang, var hälsad.

Du gillar kanske också...