Maria Magdalena via Fran Zepeda, 27 november, 2017

Maria Magdalena

via Fran Zepeda

27 november, 2017

Ni står inför Livets Sötma. Den Glädje som tillhör er finns ständigt närvarande. För att ni valde den, Kära Ni. Omfamna denna Sötma, omfamna Glädjen, för den ligger ständigt vid era fingertoppar. För ni är Multi-dimensionella och kraftfulla bortom er förståelse, Kära Ni.

Känn Ljuset när det välkomnas av era celler, av er kropp. Ni lever i en ny Värld av Ljus. Stig in i den i vartenda ögonblick av er Närvaro.

Mina Älskade, ni är utsökta i era strålande Ljuskroppar. Er Kristallina natur tilltar alltmer. Känn förändringarna, välkomna förändringarna, VAR förändringarna. Tillåt er själva andas in och ut, förnim ebb och flod i denna nya energi som ni har stigit in i, med er acceptans och utav ert eget val.

Den är utsökt.

Jag önskar tala med er om er eviga natur. Omfamna er Eviga Natur. Ni får tillgång till den med en djupare förståelse om dess oundviklighet. Det utvidgande som ni börjar känna av är ett bevis på detta. Omfamna er förmåga att Utvidga er, omfamna ert Högre Medvetande. Stig in i er nya verklighet av att befinna er i de högre dimensionerna medan ni vandrar omkring i er jordkostym.

Känn Glädjen och Saligheten av att få uppleva allting utifrån sin Eviga natur. Och när ni måste vistas i ert dagliga liv, ta hand om vardagliga frågor, så blir de betraktade och utförda utifrån detta högre perspektiv, detta högre medvetande.

Älskade, Ni har trätt in i en ny Verklighet. Och den gamla håller på att vika undan. Lyft upp er själva i och med vartenda andetag, i och med vartenda hjärtslag … utvidga er till en bestående plats av Glädje och Nåd och Kärlek. Känn mildheten men ändå pulseringen i denna nya frekvens och dimension som ni får uppleva.

Gudomlig Kärlek är nu den behållare som ni ska leva inom. Allting är definierat och motiverat av denna behållare om ni tillåter det att vara så. Inom denna behållare kan ni inte känna er otrygga, ni kan inte känna av någon brist, ni kan inte känna er uttömda, för den är ständigt flödande och den är närande.

Inom den finns Sötman, inom den finns Glädjen, ständigt närvarande så länge som ni omfamnar denna ständiga Gudomliga Kärleksbehållare som ni lever inom, Mina Älskade.

Känn dess lugn och Frid. Stig in i er eviga natur av ett högre medvetande, fullt insvepta i Kärlek, Mina Älskade.

Den har förmågan att förändra ert perspektiv gällande allting, när ni dyker ner i ert dagliga liv, när ni vandrar bland dem som inte har vaknat upp. För ni ger gnistor till deras uppvaknande; strö ett frö av uppvaknande till dem som ni vandrar tillsammans med.

Mina Älskade, omfamna er eviga natur. Omfamna er Gudomliga Varelse, som blir fullt förkroppsligad inom detta fysiska fordon. Ni har dragit ifrån draperiet till er eviga natur som kan se alla saker och ting utifrån ett gudomligt perspektiv. Gläd er, Mina Älskade. Och var i Glädje. Ni är nu ett ’Levande Ljus’. Ta emot det. Och håll det brinnande i och med vartenda andetag.

Vadhelst ni får uppleva som drar bort er uppmärksamhet från denna Gudomliga Natur, denna Eviga Natur som ni är, är bara en ’droppe i havet’ inom er nya Verklighet. En lösning kommer enkelt och utan möda när ni omfamnar de högre frekvenserna som låter er se allting utifrån er eviga natur.

Jag ’står’ framför er i egenskap av en jämlik, som en uppmuntran till att omfamna era Fullständiga Gudomliga Själv i allt som ni gör. Håll allting i Ljuset av era Gudomliga Själv, Mina Älskade, så kommer lösningen att komma till er. Förståelsen kommer att komma. Ni Kommer att Bli De Ni i sanning Är.

För evigt och alltid, är jag er Följeslagare i denna underbara dans som ni kallar Livet.

Namaste.

JAG ÄR Maria Magdalena.

 

» Source – Channel: Fran Zapeda

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...