Maria Magdalena via Fran Zepeda, 8 februari, 2017

Maria Magdalena, 8 februari 2017

Via Fran Zepeda

 

Hälsningar ni Kära, jag är Maria Magdalena. Jag kommer till er i ett saligt tillstånd, så att ni kan känna detsamma inom er. Allt som sker i den här världen har ett syfte, och de följer inte alltid Kärlekens väg. Jag ber er att stanna i detta saliga, högvibrationella, kärleksfulla tillståndet. För allt kommer att ordna sig och ni kommer att höja er till er Rena Kärleksenergi och omvandla allt omkring er.

Det är ingen som kan ta det ifrån er. Lyssna inte på vad människor som är rädda säger, för de följer bara det gamla mönstret att leva på Jorden. Men ni har ett nytt sätt att leva. Ni har ett sätt att leva som omfattar allt som är Kärlek, Lycka och Harmoni, och Allt Som Är.

Vandra med mig och känn min Kärlek, min Lycka, min Harmoni och min Tacksamhet, för de är era för alltid. Det här är ni när ni är fria från rädslor, fria från känslor av tvivel och känner hur er energi ökar när ni accepterar att Allt Är Bra – Allt Är som det ska vara.

All medvetenhet ökar. Gå ombord på det där ”tåget” med höga Kärleksvibrationer, för det är där för att ni ska stiga på och omfamna det. Ni är så älskade. Ni är perfekta. Låt ingen säga något annat. Ni möter ert mänskliga jag varje dag och har valet att känna de högre kvalitéerna av Kristusmedvetandet, av Enhetsmedvetandet och av den Rena Källan Förkroppsligad. De finns där!

Tillåt er själva att vara där. Rid på vågorna av Ren Kärlek och Nåd. Färga allt med er Kärlek. Utför varje handling med er Kärlek. Skapa vad ni vill med en djup Kärlek till er själva och andra. Det kan växla på ett ögonblick. Var inte rädda för att försöka.

Ni ”knackar på dörren” till de Högre Rikena hela tiden. Ni är där. Bli inte avskräckta av vad som håller på att hända omkring er, för det är bara det gamla mönstret som håller på att försvinna, men samtidigt kan det försvinna genom att ni byter perspektiv för att ta in det positiva, kärleksfulla och charmerande sättet att vara.

Ni är alla i förgrunden av det här, de som lyssnar till det här meddelandet. Följ min energi medan ni lyssnar. Allt faller på plats när ni tillåter er själva att göra det. Låt den komma in i varje cell i er kropp, denna Rena, Kärleksfulla omfamning av livet. Känn Skaparens Kärlek när ni gör det, för det är ni kapabla till. Ni kan uppleva det i varje ögonblick om ni vill.

Ni är samma energi som jag är när ni låter er Rena Gudomliga Essens bestämma varje tanke och varje handling. Ingenting kan avskräcka er från att skapa det bästa livet för er själva och dem omkring er. Bara tillåt det, mina kära.

Jag älskar er av hela mitt hjärta.

Maria Magdalena.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...