”Underläge” – Geopolitiskt/GCR/RV, Översikt – 8:februari, 2017

”Underläge” – Geopolitiskt/GCR/RV, Översikt – 20:00 EST – onsdag – 8:februari 2017

 

 

“Underdog” – Geopolitical/GCR/RV Overview – 20:00 EST – Wednesday – February 8, 2017

8:48:00 PM Emailed Intel

Mottaget via e-post 8:30 EST för publicering. ~ Dinar Chronicles

 

Callcentren och deras hjälp-staber fick i kväll vara redo på sina positioner, efter att solen gått ned på östkusten. Ingen ”starttid” kom. Och ingen fast tid från de Vita Hattarnas läger (eller någon ledtråd angående Dunfords åtagande) gavs på kvällen. Men, inget negativt kom till Intelkretsen under hela dagen, vilket är mycket ovanligt.

Vi fick höra att 20 civila callcenter flyttats till militärbaser, inklusive personalen, för sex veckor sedan. Och redundansstrategin för nämnda callcenter, blev plötsligt den primära strategin efter WF /Syrien/Israel/ ISIS fiaskot. Så reservplanen är nu den primära och vice versa för callcentren. Kanske det alltid var planen?

ZIM-växlingsplatserna bytte också plats och personal, men finns på olika militärbaser som övervakas av HSBC (och de Äldre på ZIM-tunga geografiska platser). Vi hörde om detta för sex månader sedan, men flytten av callcentren var nytt.

Mindre RV-valutor (VND, IQD, IDR, AFA) kan fortfarande användas på vanliga civila växlingskontor, liksom hos specifika banker som handlar med valuta. Men HSBC kommer utan tvekan att bli den största banken i USA, inte WF.

Alla privata inlösare kan fortfarande få en del förhöjda suveräna kurser, men valutaspecifika banker kommer inte att ha så mycket spelrum med kurserna, men kan ändå ge en något högre kontrakterad kurs, om växlingen åtföljs av en investering.

Alla som kommer att växla privat på någon av dessa av dessa växlingsplatser, kommer att vara säkra, säkra, säkra och säkra … alltså, så finns det ingen anledning att känna oro. Och era pengar är säkra, säkra, säkra också.

Lämna all dramatik hemma och fortsätt stödja de i underläge … eftersom de är ni!

President Trump har påbörjat sitt offentliga uttåg från makten, och vi vet att hans avgång undertecknades i helgen på MacGill AFB, i South Tampa, Florida.

Titta på nu, när alla kommer att hoppa av det bedrägliga Trump-tåget – som många redan har märkt startade på allvar i måndags. Donald kommer inte att ha en enda vän i D.C. , i slutet av veckan.

Vi har fått veta att Trump kommer att avgå, efter det att israeliska Bibi Netanyahu anländer för ett möte den 15:e februari, på grund av de eventuella etiska kränkningarna som omger hans affärsintressen – vilket varit planen HELA TIDEN.

Netanyahus åtal från Knesset, kommer att följa kort därefter. Ukrainas Poroshenko kommer att avgå till följd av Minskavtalet, strax därefter.

Alla geopolitiska resignationer kommer före slutet av månaden, vilket kommer att slutföra de ekonomiska reformerna.

Det råder också en sorglig uppfattningen inom bankvärlden, att 50% av de kompenserade kommer att vara tillbaka i fattigdom, inom 2 år. Ta därför i beaktande de strukturerade utbetalningsalternativen, så länge ni kan förhandla vid växlingen.

Likna det vid att ha fått Jackpot eller en vinst på Lotto, med årliga utbetalningar, kontra en mindre klumpsumma. Säkerligen inte så upphetsande, men mycket lättare att kunna hantera och det tillåter en del misstag, när ni anpassar er till den nya plötsliga rikedomen.

Vi är tillbaka på DEFCON 3 ikväll, ingen kamp i form av hot mot Hemlandet, eftersom ljusstyrkorna har denna situation under säker kontroll.

Gud är med oss.

 

Översättning: Margareta Jonåker www.st-germain.se

Du gillar kanske också...