Maria Magdalena via Galaxygirl, 1 april 2024

 

Maria Magdalena via Galaxygirl

1 april 2024

Det har länge sagts att uppstigandet av det gudomligt feminina är oundvikligt. Den tiden är här. Det som en gång skrevs i rullorna, som nu är upplösta eller hålls i dammiga kassavalv under Vatikanen, kommer nu upp i ljuset. Det är dags att berätta sanningen om min historia. Era historier har också förtjänster, djupa förtjänster och mening för er själs resa. Min resa var djupt sammanflätad med en, min Ende. Yeshua och jag var vänner sedan länge. När jag fick syn på honom rusade mitt hjärta av glädje och förvirring, och jag undrade varför dessa känslor sög tag i mig. Vi var trolovade, men på grund av familj och politik blev jag gift med en annan, vilken ni känner som Johannes Döparen. Denna historia har länge varit fördold och jag har varit undertryckt, mitt namn i historieböckerna förminskades från hög prästinna och gudinna till sköka och hora.

I alla fall fortsatte jag. Johannes förkastade mig efter att vårt barn föddes och jag blev fri att återigen använda min healing av alkemi. Yeshua och jag var förenade tvillingflammor. Vi tjänade folket i Betlehem och det omgivande Judeen, och långt bort efter Yeshuas transformation, till avlägsna länder, for de som bar den Kristna glöden. Budskapet av ljus inombords som närts i skapelsens tomrum blev förvridet, fördunklat, misstolkat, till stora delar av Paul the Venetian som tog på sig att ändra meningen och mysteriet med guden inombords för människan utan gud. Budskapet blev förvridet och hjärtskärande för oss som kände Yeshua på djupet. Jag, som hans hustru och modern till våra barn, jag älskar och har alltid älskat Yeshua. Vi har varit tvillingflammor, förkroppsligade tillsammans i flera äventyr i tjänst som en, och vi är aldrig åtskilda i de högre sfärerna av ljus där vi tjänar.

Detta uppdrag på Gaia var ett förfärligt värdefullt sådant, för denna vackra planet hade fallit så långt och så snabbt till dem utan ljuset, de hade stängt ned den och tillät inte deras hjärtchakran att lysa. Gaia hade fängslats, och därför också alla på henne, i en fallen holografisk matris av bedrägeri. Det var dags att plantera frön av hopp, av Kristnat ljus, av återuppståndelse, av uppstigning. Det var dags att plantera dessa frön och det gjorde vi. Ur vår förening har det Kristnade DNA:t sprungit fram och nu finns det miljoner av er, kära ni, miljoner efter miljoner, som bär ljuset som ett intensivt nätverkande för Alltet, för mästarskapet av Gaias Uppstigning.

Jag, Maria Magdalena, talar. Det är sant att jag ofta grät i Yeshuas närvaro, inte av synd, utan av djup glädje och kärlek, grät som ett frisläppande och en förnyelse av energier att flöda från min kropp som en levande bägare av ljus. Välsignad är jag och välsignade är ni. Många välsignelser ska komma fram de kommande månaderna och åren, då Gaias landskap hela tiden flexar och förändras bit för bit, för att hysa hennes nya form i de högre dimensionella energierna. Gaia reser sig energetiskt i takt med solens högre dimensionella strålar. Det måste gå till på det här sättet. Gaia absorberar mer och mer ljus och mörkret faller bort.

I livmodern är det mörkt, mystiskt. Ändå tänds en gnista av ljus då ägget och spermien förenas, ett blänk, gudsgnistan påbörjar ännu en mänsklig evolutionär själsresa. Nytt liv flödar på samma sätt till Gaia nu, och dessa gnistor av ljus från solen är mästerstycken av alkemi och transformation. Från ljus till plasmaljus, inflöde av koder förändrar de djupa dolda inre strukturerna. Det kommer att fortsätta.

Jag, Maria Magdalena, ser er med ögon av djup kärlek och förståelse. Jag ser er, barn av mitt hjärta, av ljus, av mig själv, jag ser er. Jag känner er. Jag vet att de resor ni varit ute på har gjort era fötter såriga och blodiga, ändå fortsätter ni gå. Steg för steg. Och när ni är för trötta för att fortsätta blåser en frisk bris, eller en klunk vatten friskar upp. Denna färd är inte vid sitt slut, för ingenting slutar egentligen, det är en resa som påbörjas på nytt. De som gjort jobbet och processat ljuset kommer inte att hållas tillbaka, men de kommer att ombes att nära de andra som ännu inte kommit ikapp dessa evolutionära förändringar.

Den mänskliga varelsen är en superdator av ljus. När alla DNA-spiraler processar ljuset beredvilligt och snabbt, kommer den mänskliga kroppen att glöda annorlunda, den kommer att processa information annorlunda och expandera exponentiellt. Vi visste detta som uråldriga prästinnor, vi visste hur man rör runt energier för att förbättra healing, att sänka eller höja värmen där kroppen behövde det, att genom ört-grötomslag nära det som behövde näras. Rollen som hög prästinna var avgörande, för utan den var förmågan att heala starkt förminskad. För människorna saknade förståelse utan kvinnans balans, eftersom de var utformade att arbeta som ett.

I tomrummet ringer rösten av det gudomliga feminina längre och den ringer sant. Jag vill att ni ska veta att min röst kommer att bäras ut genom era röster, mina söner och döttrar av ljus, som bär mitt energetiska och genetiska arv. Tala nu. Det är tryggt att göra det. Ljuset kommer oavsett era förberedelser. Jag ser att ni för det mesta är förberedda, att lite fininställning är på sin plats. För många, de flesta, är förlåtelse den sista stenen att falla. Det är dags att förlåta era bröder och systrar för deras roll i denna matris. När ni förlåter är det som att en tung börda lyfts av er. Håll inte i era bördor längre än nödvändigt. Det är egots sätt att hitta syfte. Det finns stor frihet i ljus, i förlåtelse. Jag vill att ni ska känna till min djupa kärlek till er. Jag är medveten om att min berättelse har bemötts av löje och hat. Låt det inte bli så för er. Det är dags för de Nya Gaianerna att resa sig, med utbredda vingar och öppna hjärtan, då vi alla tjänar som ett. Jag är Maria Magdalena.

-galaxygirl

Översättning : Markku

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *