Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 4 december

Plejaderna

 

Hälsningar, jag är Mira från Plejaderna Höga Råd och arbetar för närvarande heltid med Jorderådet.

För närvarande är det full kamp med de motsatta krafterna. Ni kan känna hur dessa energier sänds från de nuvarande händelserna. En del skulle vilja att ni tror att lögner och orättvisor är resultatet av olika religioner, men detta är inte huvudfrågan. Det största problemet är den dolda agendan från de som är i kontroll. Då dessa händelser blir alltmer uppenbara och de mörka krafternas kreativitet sinar, så kommer ni att börja se hur mänskligheten vaknar upp i snabbare takt.

Omvälvningen är en del av en enorm förskjutning i medvetande. Det betyder att framsteg görs i uppstigningsprocessen. Vi är noga att ta hand om markbesättningen och övervakar er noggrant. Vi vet att en del av er har utmaningar. Var snälla och inte ge upp. Ni kommer närmare till ert önskade slutmål med varje andetag.

Vad som är av största betydelse är att ni förblir fridfulla och lugna. Håll er på jämn fot. Vägra att köpa mass-konditioneringen. Ta vad som är sant för er. Förena er med varandra i böner och meditation. Håll er förbundna med varandra. Finn platser av glädje och lycka inom och med varandra. Skratta. Lägg märke till vad som händer och se hur ni kan assistera med att rensa ut energierna.

Fokus är på de inre världarna och i förbindelse med de högre Rikena av Ljus. Ni är inte turister på planeten. Ni hittar vägen. Skapa kärlek och skönhet. Ta er gudomliga rätt att vara planetens väktare och hjälpare. Släpp de gamla sätten att vara och att förvänta att livet är hur det brukade vara.

Detta är kaotiska tider. De kommer att intensivt fortsätta under de närmaste åren och kommer sedan att plana ut. De sista åren av detta decennium blir lättare och mycket mer glädjefyllt. Ni har mycket arbete att utföra. Vi arbetar med er och övervakar vad som behöver fixas. Framsteg görs.

Vi önskar att vi kunde fixa problemen nu; Dock är det inte vårt arbete att rädda mänskligheten. Det är vår roll att göra det möjligt och att vara vägvisare. Vi gör detta energetiskt på många olika sätt. Alla försök från de som motsätter sig oss är förgäves. Vi är på ett heligt uppdrag, sanktionerat av Skaparen och de olika allianserna som omger och är del av jorden och inre jorden.

Vår stil är annorlunda från vad ni är vana vid på jorden. Den är fredlig och hjälpsam, vapen och rädsla är inte en del av Ljuset/Galaktiska Alliansen. Vi ger verktyg för att skapa fred. Vi är starka och mäktiga, insiktsfulla och nyttiga, klara och kapabla att läsa igenom frågorna som gäller. Vi är en del av ett fullt fungerande lag som specialiserar sig i uppstigningsprocessen.

Då framstegen fortsätter så kan energierna bli än mer underliga för en del av er. Detta är ett mått på ert uppvaknande. Håll uppe modet och er styrka att leva i sanningen och Ljuset. Vi skiner vårt Ljus och vår kärlek på er. Vi är tacksamma för vad ni gör och för den gudomliga planen.

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

 

Mira of the Pleiadian High Council. Channelled by Valerie Donner

 

http://www.thegroundcrew.com/updates/vdonner/2015/120515_print.htm#message

Du gillar kanske också...