Marie Fredriksson i Roxette via Inger Noren, 17 oktober 2020

Marie Fredriksson i Roxette, via Inger Noren

17 okt 2020

 

Tack för att jag får tala med dig Inger. Jag har sett dig i dina stora arbeten i Universum och beundrat dig. Jag har hört att du är en stor uppstigen mästare. Det känns väldigt stort med tanke på att du är en människa. Vi människor har nog inte haft så stort värde som varelser hittills, men nu är det annorlunda.

Jag har hamnat på en station där det är väldigt mycket kärlek och det är det på alla stationer har jag fått höra. Det var verkligen en överraskning och glädje att få uppleva detta efter min smärtfyllda sjukdom. Jag hade inte förväntat mig att det var så spännande på denna sida av väven. Visserligen var och är min tro stark och jag har alltid trott på ett liv efter döden. Det blev mer fantastiskt än jag hade trott. Folk skulle vara mindre rädda om de visste hur fantastiskt äventyr detta är. Vi kan se allt och det verkar hända mycket omkring dig Inger.

Du har blivit en kändis här på ”vår” sida och det dröjer inte länge förrän du är en kändis på Jorden. Jag vet vad det vill säga att vara en kändis eftersom jag var med i Roxette i många år och turnerade över hela världen. Det var en fantastisk tid att få göra det man älskar, det vill säga, sjunga. Du däremot har blivit känd som ett stort medium och förmedlar viktiga meddelanden från forskare och politiker bland annat och det är ett otroligt stort och viktigt arbete för folket. Många i hela världen kommer att ha nytta av dina meddelanden.

Jag vet att jag var saknad av många när jag dog och till mina fans vill jag vara säga att ni var lika älskade av mig. Det var verkligen ömsesidigt. Ni betydde oerhört mycket, inte bara för karriären utan även för kärleken jag upplevde av er när Roxette uppträdde på arenor i världen. Jag älskar också när ni lyssnar på min musik vid andra tillfällen.

Jag är så glad över att få ha talat med dig Inger och jag hoppas att min familj läser detta och förstår hur mycket jag älskar dem. Jag är alltid med dem i deras liv.

Er Marie Fredriksson

 

 

 

Stort tack …. I kärleksfull tjänst …. JAG ÄR

 

Du gillar kanske också...