John F Kennedy via Losha, 16 oktober 2020

 

John F Kennedy via Losha

16 oktober 2020

Var Snälla mot Er Själva och mot Andra

(Anmärkning från Losha… John, som jag kallar honom, verkar på senare tid skifta sitt fokus och budskap från de Q-relaterade ”tillståndet i vår tid” meddelandena till sådana som berör individen, därför att han förstår att de är de viktigaste för att säkra mänsklighetens fortsatta utveckling. Han vet att individen är den viktigaste biten i ”livspusslet” på vår älskade planet för att alla dess invånare ska uppnå uppstigning och utvecklas till ett Bättre Liv för Alla.)

Mina kära … det är så underbart att kunna tala med er igen! Jag har saknat er! (min musa har varit mycket upptagen på senare tid… vilket är en bra sak!)

Jag har mycket jag skulle vilja säga så låt oss börja …

Det viktigaste jag vill tala om idag är föreställningen om att ingen har någon kontroll över vad som för närvarande sker i världen … i alla fall inte från ett individuellt perspektiv.

Ni förstår, det är inte helt sant. Det finns många sätt på vilket ni kan känna att ni åtminstone har en smula kontroll över händelser omkring er.

Först, ni kan styra er själva … ni kan styra vad ni väljer att fokusera på i varje ögonblick. Om det inte är ”av Ljuset” eller om det inte ger ett positivt ”resultat” då föreslår jag att ni försöker att antingen betrakta ämnet ur ett annat perspektiv, eller att ni går vidare till ett helt annat ämne.

Nu vet jag att det finns många, många aktuella ämnen som inte är ”av Ljuset” (dock är resultaten det) så att säga, men många av er hängivna patrioter tror att det är en del av ert uppdrag att fortsätta hålla dessa ämnen ”synliga” för andra, så att de själva kan börja se Ljuset. Det är ett mycket beundransvärt arbete och jag är stolt över er.

Emellertid, som jag sade i mitt senaste meddelande genom min musa här, inte alla patrioter och ljusarbetare går denna samma väg i livet … och det är till er, mina kära, som jag precis nu talar.

Min musa har börjat ifrågasätta om vi inte har börjat ”upprepa oss” och hon har till viss del rätt. Men det finns fortfarande många därute som försöker ”tvångsanpassa” sig till en roll de verkligen inte föddes att ta.

De som gör andra sällskap med att försöka avslöja elitens mörka gärningar, de gör det på bekostnad av sina egna hjärtan … och sin hälsa. Jag vet att detta låter dramatiskt så jag ska använda min musa som exempel för att förklara.

Min musa har nyligen insett att varit hon ganska mycket deprimerad på senare tid, vilket förvånade henne när hon väl började lägga märke till det. Sedan växte sig sakta hennes medvetenhet om hur hon ”mådde” under de olika dagliga uppgifterna ”starkare”, och hon upptäckte till sist att hon var som mest deprimerad när hon ”surfade” på sociala medier.

Det är inte enbart de sociala medierna i sig som trycker ner er energi (även om vi vet att de flesta vanliga medier fortfarande är hemskt partiska), utan det är innehållet i det som läggs ut av dem ni bestämt er för att ”följa” som bidrar till att många av er upplever en låg energi, en känsla av låg moral.

Så min musa kom till en punkt där hon mycket snabbt kunde känna sin energinivå sjunka(liksom humöret) … och hon hade bara tittat på sidan i några få minuter! Det förvånade henne att upptäcka hur snabbt hennes surfande på dessa sidor påverkade hennes humör och energinivåer negativt! Jag uppmanar er att läsa av nivån på er energi/ert humör medan ni surfar era sociala medier för att avgöra om det föreligger några energifluktuationer.

Nu är det inte bara innehållet som bidrar till energifluktuationerna … tills den Återupprättade Republiken kan ta över alla aspekter av teknologi kommer det fortfarande att finnas några återstående ”negativa” energifrekvenser som kommer ur era telefoner, och ja, även från individuella applikationer.

Faktiskt är det den största bidragande faktorn till sänkningen av användarens energi och humör … de största sociala mediesiterna är fortfarande ”programmerade” att påverka användarens ”energikropp”. Det är det som min musa så märkbart upplever nu … hur hennes humör faller så snabbt när hon är på dessa större siter, till den grad att det nästan inte spelar någon roll hur positivt eller negativt det aktuella inlägget är för stunden … energifrekvensen som strålar ut från applikationen i sig är den skyldige … i alla fall för de känsliga, som min musa. Men jag har sett att detta är en utmaning för många andra också … de har bara inte kommit på det än.

Jag antar att detta förefaller vara ett lite speciellt ämne att ta upp, men jag är bekymrad över att några av ljusarbetarna som fortfarande tror att det är deras ”jobb” att avslöja alla som gör ont, att de gör det på bekostnad av sin egen hälsa. Jag kan säga kategoriskt att min musa har dragit ner sitt surfande nyligen och hennes energinivåer och humör har blivit mycket högre (och lyckligare!) … och då kan hon använda den extra energin på andra områden av intresse och passion, det hjälper också andra direkt och indirekt (där kommer hjärtat in!) … och det är underbart … och något jag önskar alla. Hjälpandet av andra är också något som är extremt behövligt i denna tid i vår värld.

Mitt nästa ämne är min bedömning av det nuvarande tillståndet, primärt i Förenta Staterna, i denna speciella uppdatering.

Det är mycket som pågår just nu, och den mörka median visar förstås bara ena sidan av sakerna, så ljusarbetarna och patrioterna måste använda sin urskillning angående vad som är Sanning … Jag vet att ni hört denna varning tidigare många gånger, men den gäller fortfarande vid denna särskilda tidpunkt.

Vi är verkligen nära ”sluttiden” … men det är bara ”slutet” för den mörka världen, och det kommer snart att bli ”början” på den NYA världen!

Jag önskar jag kunde visa er allt jag sett om det som kommer i er nära framtid … och det kommer snarare än senare … sådana underbara teknologier ni aldrig sett förut! Många av er har hört talas om många av dessa underbara apparater, såsom ”Med Beds”, Fri Energi apparater (som kommer att befria mänsklighheten!) och fantastiska bilar som kan flyga! Och det, mina vänner, är bara början! Livet kommer att vara så mycket mer fridfullt, vänligt och medkänsligt … och allt vi behöver göra är till dess är att fortsätta fokusera på att hjälpa andra, lyssna på andra och älska andra, medan vi väntar på ett bättre liv.

På tal om bättre … Jag har kunnat se hur så många av er har blivit bättre på att höja er energivibrationsnivå, vilket sedan också höjer nivån på alla omkring er.

Min musa fick en mycket djup insikt nyligen. Hon hörde någon ”säga” henne (ja, det var jag!) att hon själv var ”ansvarig” för energinivåerna hos alla omkring henne, som är en del av hennes ”grupp” så att säga.

Nu var det ett tungt uttalande för henne att höra … men det har fått henne att bli mer medveten om hur hon framställer sig för de andra i gruppen, eftersom hon inser att hon måste försöka ”leda” mer, både med ord och uppförande/humör. Hon är för det mesta mycket bra på att leda med ord, men hon vet att hon fortfarande måste arbeta på att lära sig leda med sitt uppförande … hon har haft dåliga dagar fysiskt (som så många andra här på jorden), och hon har det tufft med att släppa sin vidhäftning till dessa fysiska symptom. Hon lär sig dock, att hon kan trycka sig förbi dessa symptom och besvär tidvis, och kan då skänka stor tröst och inspiration till andra … till och med mer än vanligt.

Jag ger min musa ett stort tack och beundrar hennes mod för att hon låter sig användas i mitt exempel, då det inte alltid är lätt för någon att läsa om sina ”tillkortakommanden” i skrift, och sedan dela det med hela världen! Hon vet dock också att hon drar fördel av mina ord och hon har gjort stora framsteg med att följa sin egen passion och sätta sig ”därute” mer … och även om det varit svårt, så är hon lyckligare nu än tidigare, för hon har lärt sig att uppskatta, till och med njuta av, att vara utanför sin bekvämlighetszon.

Som för de flesta av oss, när man känner sig mest levande … det är när man utmanar sig själv. Herren vet att jag också hade stunder när jag var starkt utmanad … och jag tror jag gjorde det ganska bra under de flesta av dessa stunder. Det är därför som jag nu för vidare det jag lärt mig till dem av er som väljer att lyssna.

Ja, som alltid, går jag på och på … utan något slut i sikte, utom för att min musas energi håller på att ta slut, så vi slutar nu, för den här gången.

Jag ser fram emot vår nästa stund av delande … till dess, påminner jag er bara om att jag vakar över er alla, älskar er alla och hjälper er alla, på alla sätt jag kan. Var snälla mot er själva och mot andra.

Er alltid hängivne, Jack

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...