Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 oktober 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 oktober 2020

 

Ni Vaknar Så Mycket Mer

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så väldigt intresserade av er andliga utveckling eftersom den är så annorlunda än vad vi upplevde här i Arkturiska stjärnsystemet. Vi upplevde inte samma svårigheter, samma utmaningar som ni alla har bestämt för er själva. Och så är vi inte bara imponerade av mänskligheten, men vi är också fascinerade av er.

När vi bevittnar hur ni går igenom er uppstigningsprocess blir vi ofta förvånade över vad ni har kunnat uthärda emotionellt och psykiskt. Ni har tagit på er mer än er rättvisa andel som kollektiv. Ni gick med på att ta på er konflikt och de trauma som ännu inte hade lösts från alla stjärnsystem i galaxen. Ni är en smältdegel av varelser med olika nivåer av E.T. DNA, som kämpar bara för att samexistera. Vi kan inte föreställa oss hur det måste vara att behöva kämpa bara för att samexistera.

Vi inser också att ni existerar inom oss, precis som vi finns i er. Ni hjälper till att ge oss en upplevelse som vi inte hade i fysiska kroppar, och vi är er evigt tacksamma för det eftersom vi vet att alla delar av oss själva är nödvändiga för att känna oss själva som Källans Energivarelser. Kom ihåg att nästa gång ni är hårda mot er själva för någon aspekt av er som ni inte gillar, som ni inte tycker är särskilt gudomlig. Den delen av er är också nödvändig för att ni ska bli den ni verkligen är.

Det är därför det är så viktigt för er att släppa era bedömningar om er själva och andra. Ni vet på nivån på ert högre jag att ni behöver alla aspekter av er och att alla aspekter av er ska älskas och omfamnas. Och många av er får det nu. Ni får de högre tankarna, de nedladdningarna.

Ni vaknar så mycket mer till vem ni är när ni går framåt. Och allt detta är att älskas, accepteras, förlåtas och omfamnas, om ni ska bli ert femte-dimensionella högre jag. Och vi vet att ni är avsedda att bli ert femte dimensionella högre jag. Ni kan lika gärna börja just nu med att släppa ert motstånd mot någon del av er som ni för närvarande kämpar mot, vare sig den delen av er är inuti er fysiska kropp eller i en annan människa. Att släppa är befriande, och det är nödvändigt att låta er själva sväva upp i det högre frekvensområdet för den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...