Masad från Fjärilarnas Rike via Inger Noren, 15 augusti, 2022

Masad från fjärilarnas rike

Var hälsad. Jag är Masad och vi från fjärilarnas rike har aldrig tidigare talat med er människor men nu i denna gryningstid för Gaia är det en gynnsam tid för oss att bekanta oss med er människor.

Jag ser en högväxt man framför mig och som har enorma vingar i form av en fjäril och de är i starka färger, precis som vissa fjärilar har på Jorden.

Vi i fjärilarnas rike lever på ett skepp med väldigt många våningar som innehåller puppor som ska bli vuxna fjärilar och även flera våningar med nektar och annan föda. Vi lever ett stillsamt liv och har bra kontakt med andra civilisationer som vi bedriver handel med.

Jag känner de harmoniska energierna i skeppet och även i Masad som har kommit för att visa att de flesta djur som finns på Jorden även finns som civilisationer på andra planeter och som är i en väldigt mycket större storlek än arten på Jorden. Även vi i fjärilarnas rike kan verka skrämmande för andra varelser men vi är inga aggressiva varelser utan vi är mer lika de fjärilar som lever på Jorden.

Du värnar så mycket om de vilda djuren så att de ska klara sig och de är väldigt tacksamma för det. Vi har följt dig noga i ditt arbete på Jorden för djuren men även arbetet i Universum. Dina kunskaper är mångsidiga och allt fler får behållning av dina uppdrag på Jorden och i Universum.

Även vi fjärilar har egenskaper som gynnar många andra varelser i form av våra spinnande arter som kan spinna de mest fantastiska nät som kan bära vikten av flera tusen gånger mer än vad många arter väger. Dessa nät är nästan genomskinliga och så spröda i sin utformning att de nästan är osynliga. Många andra varelser använder dem till att forma och stärka sina bostäder på sina skepp för att få en större hållbarhet och flexibilitet. Detta är bara en av de varor som vi handlar med och vi ser framemot att få möta människorna för en framtida handel eftersom ni har många fantastiska mineraler som vi är väldigt intresserade av.

Vi väntar med glädje tills vi kan mötas som multidimensionella varelser. Tack för att vi fick tala med dig.

Vi från fjärilarnas rike

Stort tack i kärlek jag tjänar. JAG ÄR

Du gillar kanske också...