Mästare Kuthumi via Natalie Glasson, 26 maj 2023

Mästare Kuthumi via Natalie Glasson, 26 maj 2023
Hälsningar älskade ljusfyrar på jorden, jag är Mästare Kuthumi. Det är en ära att vara i din närvaro idag och jag vill stödja dig i att känna igen, förkroppsliga och uppleva fullhet inom ditt väsen, din verklighet och din andliga tillväxt. Jag vill stödja dig i att skapa det du vill uppleva för dig själv och för jorden. Jag vill vägleda dig så att du kan känna dig mer ansluten till dig själv, till de omkring dig, jorden och Skaparen. Det finns en mycket speciell teknik, en förståelse som jag vill dela med mig av. Det är inte nödvändigtvis något som kommer att förvirra dig. Det är mest troligt att du redan förstår och är medveten om vad jag kommer att dela med dig av. Men jag vill föra in det till din medvetenhet. Jag uppmuntrar er att fokusera på ett visst sätt nu på grund av Uppstigningsenergierna som flödar vid denna tidpunkt från Skaparen.
För att uppleva fullhet, anslutning och vara mer förankrad i din varelse, din verklighet och dina drömmar, finns det ett behov av att fokusera på att ta emot. Det är väldigt lätt att säga till dig själv att du är öppen för att ta emot, att du är villig att ta emot alla gåvor som Skaparen vill dela med dig. Du är villig att ta emot gåva efter gåva, du är villig att ta emot rikedomar, överflöd och välstånd. Du är där och väntar, redo och villig att ta emot. Det kan dock vara så att du inte upplever tillfredsställelse i din verklighet, eller manifestationen av dina drömmar eller framstegen för din andliga tillväxt. Även att få hjälp från dig själv och andra i din verklighet kan vara utmanande. Ofta inom ditt väsen finns det en energi som är motståndskraftig mot att ta emot, och denna energi som motstår att ta emot från Skaparen kan hittas i varje varelse på jorden och till och med de inre planen. Jag kommer att dela att det fortfarande finns ett visst motstånd även inom uppstigna mästare. Var medveten om att motstånd mot att ta emot är naturligt. Varje varelse har ett element av detta motstånd, och det fungerar som en dörr till förbindelse med dig själv och Skaparen.
Om det inom ditt väsen finns ett motstånd mot att ta emot, hur övervinner du detta? Du kanske inte ens är medveten om att du inte riktigt vill ta emot alla Skaparens önskemål att dela med dig. Jag, Mästare Kuthumi, inbjuder dig först att begrunda när någon ger dig en gåva eller delar något med dig. Hur känner du dig? Vad är din första reaktion? Vilka är dina första tankar? Känner du dig lycklig? Är du villig att ta emot? Känner du dig stöttad, älskad? Säger en del av dig att det inte är vad du ville, kanske du känner dig obekväm? Kanske slänger du till och med presenten. När du börjar erkänna hur du känner när du får en gåva kan du också erkänna hur du känner när du inte får, när du ber Skaparen eller någon i din verklighet om något eller att göra något för dig. Hur känner du när det inte visar sig? Vad är din första reaktion?
Genom dessa bekräftelser börjar du känna igen motståndsenergierna inom ditt väsen, och detta ger dig en inblick i de föreställningar och energier som du håller fast vid och som fungerar som blockeringar för att du tar emot. Jag vill dela en aktivitet med dig och du kanske känner att detta kan vara en barnslig aktivitet, men ibland finns det ett behov av att komma åt det inre oskyldiga den glädjen, den där barnsliga naturen för att mjuka upp energierna och öppna din varelse för att ta emot .
Jag, Mästare Kuthumi, inbjuder dig att sitta lugnt eller så kan du stå, vad som än känns lämpligt. Föreställ dig eller kalla fram Skaparen att överösa dig i ljusa välsignelser, välsignelser gjorda av ljus. Föreställ dig ett skyfall av välsignelser gjorda av ljus som flödar över och genom dig. Föreställ dig eller uppnå nästa del fysiskt. Jag, Mästare Kuthumi, inbjuder dig att fånga varje välsignelse i din hand när den flödar över och genom ditt väsen.
Säg, ’Tack, jag tar lätt emot eller jag tar emot öppet’ och placera det i ditt hjärta. Du kan behöva använda din fantasi, se det som en lek. Du kan behöva föreställa dig presenter som faller från himlen eller så kanske du kan känna energin flöda. Du kanske kommer på dig själv med att föreställa dig det eller så kanske du rent fysiskt springer runt i rummet och försöker fånga Skaparens välsignelser. Fånga dem, hålla dem i handen och säga tack med sådan tacksamhet och sedan placera dem i ditt hjärta. När du har slutfört processen, när den känns komplett, sitt några ögonblick, lägg händerna på ditt hjärta och känn, känn eller erkänn allt du fått, allt ljus, välsignelserna som lyckönskningar.
Förbindelsen med Skaparen, allt som finns inom ditt väsen, låt det svämma över. Låt det flöda in i alla aspekter av din kropp och ditt väsen och känn hur du öppnar dig, expanderar för att ta emot ännu mer, och du kanske till och med känner att du tar emot. Det är det ögonblicket där du expanderar, där du är redo att ta emot som är viktigast för i det tillståndet är allt möjligt. Du kan finna en avsikt om vad du vill ta emot. Du kan be om att få kontakt med en guide, be om att få visdom. I det ögonblicket är allt möjligt. Det finns bara ett behov av att fråga, och att stanna kvar i det vidsträckta utrymmet, med vetskapen om att du tar emot.
Känslor, begränsningar, övertygelser kan dyka upp. Iaktta dem, erkänn dem, tacka dem och andas bort dem. Ju mer du kan gå in i detta utrymme av expansiv öppenhet och mottagande med vetskap om att du är säker, att du är skyddad, att detta är ett naturligt tillstånd för dig, desto mer kommer det att bli en vana. Det kommer naturligt och automatiskt att inträffa på grund av tidigare erfarenheter. Många människor kommer inte ihåg hur man ständigt existerar i ett rum av mottagande eftersom det känns för exponerat, och de är vana vid att vagga, skydda sin egen energi, dra sig undan, dra ihop sin egen energi inuti, detta orsakar motståndet mot att ta emot. Det är som att försöka ta emot något när du inte kan öppna dina händer eller sträcka ut dina armar för att ta emot det, och så det finns ett behov av att komma tillbaka in i detta naturliga sätt att vara där du är, ständigt lära dig vara i ett expansivt säkert utrymme för att ta emot. Då blir det väldigt naturligt att ta emot. Du skapar en avsikt, och du tar emot, det finns en kraft, det finns ett flöde till dig. Jag hoppas att mina ord och min förståelse har tjänat dig idag.
Jag är Mästare Kuthumi. Jag tackar dig.
Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *