Mästare Lanto, 22 April 2015

Mästare Lanto: Visa Din Strålglans

22 april 2015

Kanal: Fran Zepeda

Hälsningar, JAG ÄR Mästare Lanto, som hälsar er långt härifrån, ändå precis intill er i ert fält av Ljus, om ni så tillåter.

Jag vill tala med er om Strålglans. Strålglans består av många saker. Exaltera inom er egen Strålglans för det är gnistan som driver er Själ. Det är NI i er essentiella form. Det är Allt-Som-Är.

Ni är översköljda av er egen Strålglans när ni bugar för er själva och accepterar allt som är NI i dess renaste form: Kärlek. Att älska och acceptera er själva är nyckeln, som ni så väl vet. Men lever ni det dag in och dag ut – ögonblick för ögonblick…i NUET?

Varje skavank, varje hinder, varje kamp, varje synbar störning av er Lycka, är verkligen bara KÄRLEK som försöker ta grepp om ER på en djupare nivå.

Och detta tar oss till er kärna, er essens. Tror ni att den är utan Strålglans bara för att ni möter olyckliga tider, eller kamp? Nej…det är Strålglans i väntan på att bli blottlagd och omfamnad och accepterad av er. Kära ni, jag kan inte nog betona för er att NI ÄR STRÅLGLANS i full härlighet när ni tillåter er själva att vara det. Så enkelt är det, och också så komplicerat. Och medan det verkar vara en paradox, tänk på detta: Har ni lagt märke till att genom att betrakta något med en viss attityd så färgas detta med den attityden? Ni vet alla detta. Så varför inte färga allting med er Glädje, med er Frid, med er Kärlek, med er upprymdhet, er bubblande och brusande gnista – Er Strålglans – liggande under ytan av allt dömande och förvrängningen av det faktum att ni i grund och botten är Ren och Strålande för ni är ett barn av Gud, av Skaparen, Allt-Som-Är, hur ni nu vill benämna det.

Ta det konceptet nu och omslut och omfamna det inom er. Betrakta era känslor för er själva nu. Titta på er omgivning precis nu. Vad känner/ser ni? Var ärliga. Betänk nu vad denna synbara verklighet skulle vara om ni accepterade att ni är Gudomlig och att allt omkring är en projektion av det Gudomliga. Hur skulle det se ut eller kännas nu? Det är annorlunda, eller hur?

Ni förstår, när ni accepterar att ni är lika mycket Gudomliga som Skaparen, lika mycket Gudomliga som Yeshua, som Jesus, när han gick på Jorden, eller som vilken som helst av de Uppstigna Mästarna, så börjar ni blåsa på elden av er gudomlighet ännu mer så att den tar över er verklighet så som ni ser den nu. Denna förändring kallas Upplysning och ni kan få den nu…ni HAR den nu genom att acceptera och sola i den Strålglans som är Ni..den gnista av er gudomliga essens som manifesteras. Det som släcker er Gudomliga flamma är ert dömande, era tvivel och er rädsla att ni inte kan vara lika Strålande som alla Uppstigna Mästare och Ärkeänglar är, som Skaparen är. Det ÄR ni, mina kära.

Så Stråla, kära ni, Visa er Strålglans i allt ni gör och tänker och säger, och jag kommer att vara er motpart när ni lyfter er från kampen i det dagliga livet, bara en vägvisare mot målet att bli fullt uppslukad i Strålglans. Jag lämnar er med en Bön som hjälp i denna strävan:

”Gudomliga Själv, JAG ÄR Närvaro, tillåt mig nöjet att lära känna dig i allt. Tillåt mig nöjet att vara mitt ledljus i allt jag gör, i allt jag ser, i allt jag upplever.

För du är den härlighet som bor inom mig. Den finns inte någon annanstans. JAG ÄR den Gudomliga. JAG ÄR Strålglansen. Tillåt den komma fram mer fullt för varje andetag jag tar, med varje steg jag tar, med varje kamp jag möter, och med varje bemödande jag gör.

Och låt det bli känt att allt skall bli färgat med denna Gudomliga Strålglans som ÄR JAG, i evighet och alltid.

Och så är det.”

Så mina kära, kom ihåg att jag högaktar er. Er Strålglans drar mig till er och låter mig dela min Kärlek och Strålglans med er, tillåtande era dagar att bli fyllda med allt Ljus ni kan hålla.

Namaste

JAG ÄR Mästare Lanto i Full Strålglans, såsom NI är.

Översättning: Markku Pärssinen – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...