Moder Maria, 26 April 2015

Moder Maria

Söndag 26 april 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Moder Maria och jag är tacksam över att få tala med Er idag. Det är mycket som händer nu på jorden. Ljuset lyser med ett fast sken på jorden och påverkar allt och alla som lever på den. Detta gäller både djur, människor och växter. Allt börjar vibrera i en snabbare takt och därför känns det som att livet går fortare och fortare. Ni människor förändras inifrån och ut. Det är inte bara fysiska förändringar som sker utan även psykiska. Ni växer i mognad mina vänner, den processen går fortare nu. Om ni tänker tillbaks några år, så förstår ni hur mycket ni faktiskt har mognat. Ibland måste man stanna upp och tänka tillbaks, för att förstå hur mycket man faktiskt har vuxit i mognad. Det kan vara viktigt för att hålla tilliten och ljuset uppe och veta att ni och jorden är på rätt väg.

Förstå att allting går så mycket snabbare nu mot vad det gjorde för bara 50 år sedan. Det har verkligen accelererat och det accelererar hela tiden. Det är som Judas säger: ”Håll i hatten för nu blåser det kraftiga vindar”. Allt negativt som finns i jorden eller i människorna kommer upp till ytan nu. Det kan ske lite vulkanutbrott och översvämningar som tecken på detta. Även människor får utbrott och det svämmar över lite här och där. Då behöver man ha perspektivet att det går över och att lugnet snart återställs. Det viktiga är att ni är lugna själva, ha förtröstan och tillit till ljuset och alla de guider som hjälper till där. Men som vi sagt förut, viss karma kan vi inte göra något åt. Finns det möjlighet och ni ber om det så hjälper vi givetvis till och mildrar situationen så gott det går. Kan vi hindra en katastrof så gör vi det också. Hjälpen finns inte långt borta men man måste vara medveten och söka sig dit. Omedvetna människor kan också få hjälp men de måste vilja ha den hjälpen. Deras guider och skyddsänglar hjälper dem om de sänder en tanke om att vilja ha hjälp.

Erat kontrakt kan vi dock inte ändra. Det ni har bestämt er för att gå igenom, kommer ni att gå igenom. Det är de erfarenheter ni har valt att göra av orsaker som endast ni själva vet och de guider som valt att följa med er. Ni är aldrig ensamma, det är en illusion. Detta kommer ni snart att förstå då era kroppar vibrerar i en högre hastighet. Ni kommer att höra ert hjärta tala och känna dess jubel när nu frihetens timma är slagen. Längtan tillbaka till ert sanna själv och era nära och kära är stor för erat hjärta. Ju närmare ni kommer, ju starkare blir känslan. Det är därför så många väntar otåligt nu, utan att tänka på hur mycket de faktiskt redan har vunnit. Tålamod mina kära barn, det är inte långt kvar nu. Glädjen och harmonin kommer snart att infinna sig och då blir det lättare att vänta.

Väntan blir inte heller så lång, då det kommer att krävas en del arbete och mycket stöd för dem som nyligen har vaknat upp. Det är många som har vaknat upp och de befinner sig på många olika nivåer och behöver olika slags hjälp och stöd. Framförallt förståelse för vad det här nya innebär. Möjlighet att förlåta sig själva och andra. Det är viktigt för det egna läkandet och för att kunna ta till sig ljuset på rätt sätt. Ljuset tränger ut mörkret bit för bit, tills kropp och sinne blir lätt och ljust. Detta är vad ni ljusarbetare har gjort under en längre tid. Det är detta ni ska minnas och komma ihåg, när ni nu har möjlighet att vägleda andra.

Med detta säger jag farväl.

Jag älskar Er så mycket

Moder Maria

Du gillar kanske också...