En Mästare från Kristallriket via Carina, 4 november, 2018

En Mästare från Kristallriket via Carina, 4 november, 2018

 

Ljusarbetare – Trotsa mörkret!!

Kära Ljusarbetare, din tid på jorden är JUST NU. Din tid att skapa förändring på jorden är JUST NU. Ditt liv, som du har valt att leva här på jorden, pågår som bäst och nu ska du göra det som just du är bäst på – skapa ditt drömliv som människa i ljuset.

Du är den som väljer hur du vill leva. Du är den som väljer vilka tankar som ska få passera genom din hjärna. Du är den som väljer om du ska fokusera på det som är bra nyheter i media eller det som är dåliga nyheter. Du är den som väljer i vilken värld du vill leva. Vill du leva i ljuset eller vill du leva i mörkret? Du gör dina val i varje stund av ditt liv på jorden.

Släpp taget om allt som inte är glädje. Lägg handen på hjärtat och känn efter i ditt inre vad som ger dig glädje just nu och GÖR det. Ni har alla så många glädjeämnen i er men få av er har lyssnat på er själva i er iver att ta ansvar för andra och det som de känner. Ni är de vackra ljusvarelserna på jorden som gjort allt som står i er makt för att andra ska slippa lida. Ni har helat sorgsna själar och tagit hand om dem som är vilsna. Ni har gjort ett enastående jobb med andra men nu är tiden inne för er att vända er blick mot er själva och ert eget liv. Vad har just DU kommit hit för att skapa i DITT liv? Vad är det som du har längtat efter i hela ditt liv men aldrig gjort?

Ni har alla mängder av glädje i ert hjärta. Ni har alla samma möjlighet att växla spår och sluta tänka på det som är jobbigt och mörkt. I sanning har alla människor ljus i sitt liv. Även i den mörkaste av stunder finns ljus att se – om man väljer att titta. Det viktigaste uppdraget just nu är att ni själva accepterar att ni är en människa på jorden som har mänskliga behov precis som de som ni hjälper.

Du ska fortsätta sträcka ut din hand till dina medmänniskor. Men du ska inte göra det på bekostnad av skapelsen av ditt eget liv. Du ska ägna dig åt dig själv och ditt liv eftersom det kommer att inspirera andra att göra samma sak. Fortsätt vara vänlig mot andra. Fortsätt ge andra det som de behöver när du känner att det ger dig glädje men gör det bara när du känner att du har skapat ditt eget liv och följt dina egna drömmar.

En människa mår bara bra när den är i sin egen energi. När ni kliver ur er egen energi in i andras elände tappar ni bort er själva och kommer i obalans. Ni mår dåligt och känner er dränerade på energi. När ni stannar kvar i er egen energi och ägnar er åt ert eget skapande kommer ni på er själva med att känna glädje och vill dela med er av den till andra.

I sanning kommer ni aldrig kunna rädda alla de människor som står i mörkrets träsk genom att kliva ner i träsket själva och tycka synd om dem för att de står där. Ni måste göra det attraktivt för människorna i träsket att ta sig upp till er och dela ert liv i glädje. När ni lever i glädje kommer de människor som står fast i sina träsk vilja komma ur träsken. De kommer att börja fundera på hur de också ska kunna leva sitt liv i glädje och därmed har de börjat rota i sin egen verktygslåda efter det som kommer att hjälpa just dem upp till samma plats som ni.

Ge er själva beröm för allt som ni gjort för andra. Ni har försakat mycket som människa och det har varit helt i sin ordning. Men nu är tiden inne för andra energier att få ta plats på jorden. Det är din uppgift att förvalta ditt eget ljus och placera in det där det passar i ditt liv som människa. Brinner du för att hjälpa andra så gör det. Brinner du för att skapa kläder, smink, heminredning, fina fester, mat eller placera pengar till god avkastning så gör det. Inget är finare eller bättre än det andra.

Ni kommer att upptäcka med tiden att ni på ett själsligt plan har ordnat det vist och bra för er själva på jorden. Det är fint ordnat för er alla och när ni väljer det liv som ni i hjärtat önskar leva som MÄNNISKA på jorden kommer alla era behov bli tillgodosedda. Ni har tillsammans skapat en kompletterande väv av egenskaper, kunskaper och önskningar som kommer att göra alla människors liv på jorden helt. Ni har tillsammans skapat den mest fantastiska väv av kärlek som kommer att göra livet på jorden till en saga när alla hittar hem till sig själva och skapar sitt liv utifrån glädjen i sitt hjärta.

Lägg handen på ditt hjärta och fråga dig själv vad du blir glad av där du befinner dig i livet just nu. Det kommer att starta med små saker som är möjliga att genomföra direkt. Det kommer att börja i det lilla och sen bli större med tiden. Häll en deciliter vatten i en bägare varje dag. Efter 10 dagar har du samlat ihop en liter vatten och efter 100 dagar har du samlat ihop 10 liter vatten osv. Det lilla växer med tiden och blir stort, skapar stora förändringar i ditt liv.

Du är en Ljusarbetare på jorden. Du ska skapa förändring i Ditt Liv som människa NU. Den Nya Tiden är här nu – tiden för förändring är inne.

 

You may also like...