Mästaren i Kristallriket via Carina, January 29th, 2022

Vi sänder kraftfulla energivågor av ljus och kärlek emot er planet för att hela och rena de energier som haft sitt fäste hos er.
Vi ber er att se in i era gamla liv och titta efter det som ni skapat. Ni har skapat de mest fantastiska saker och för att riktigt förstå hur fantastiskt ni skapat ber vi att få göra en kortfattad beskrivning av hur era liv på jorden sett ut.
Ni kom till jorden med en plan. Ni kom till jorden med en inre karta och kompass som ni vävt in i era energifält för att inte komma vilse. Ni förprogrammerade er energi med de karman som ni ansåg er ha kvar att uppleva och slutföra innan ni bestämt er för att gå in i den Nya Tiden som ni visste skulle komma under er livstid.
Ni var entusiastiska själar som tillsammans med andra själar planerade och programmerade era energier tillsammans för att ni skulle befinna er vid rätt plats på rätt tid. Ni upprättade koder och ni inrättade tidsplaner som ni synkroniserade med andra själars val och tidslinjer för att uppnå saker tillsammans.
Ni och alla andra själar är energi-ingenjörerna och energi-arkitekterna bakom era liv. Ni upplever er som separerade från er själva och minns kanske inte att samtidigt som ni lever i ert medvetna liv på jorden så är den största delen av ert energimässiga jag kvar i de högre dimensionerna och har full uppsikt över varje steg ni tar. Ni minns inte för att ni har lagt in glömskan i er skapelse från början. Ett medvetet val, en önskad upplevelse.
Ni är uppstigna mästare som valt att skapa er ett liv på jorden för att uppleva det som inte är möjligt att uppleva i de högre rikena. Ni är tillsammans med alla andra själar de som designat, ritat och skapat inkarnationen av er själ in i en fysisk kropp. Ni är avancerade mästare av energi och när ni nu börjar förstå det så kommer ni slutligen att vända er om emot det som ni upplevt på jorden och knyta ihop upplevelse-säcken av era liv. Ni kommer att le och känna en storslagen kärlek för er själva, Gaia och alla andra själar på jorden.
Den gamla tiden går mot sitt slut. Ni är skaparna av den första vågens energi som nu slår upp emot den sista landremsan i den gamla tidens värld. Ni kommer att reflektera och se över det som varit, ni kommer att försona er med att alla de roller ni haft som mamma, pappa, syster, bror, arbetskollega, vän etc. Ni kommer att försona er med att allt som ni någonsin har sagt, gjort och upplevt fram till nu varit HELT i sin ordning, ja HELT RÄTT, i den värld ni skapat för att uppleva.
Nej, ni har inte varit perfekt. Nej, ni har inte bara sagt och gjort snälla saker, nej ni har inte bara varit en bra mamma eller pappa MEN NI HAR ALLTID VARIT RÄTT utifrån den energinivå ni designat livet i 3D. Minns ni?? ALLT HAR VARIT RÄTT! ALLTID!
De låga energierna i den tredje dimensionen har varit mycket utmanande för er men de har aldrig någonsin varit fel. DE HAR VARIT HELT RÄTT och när ni kan KÄNNA det med hela ert hjärta kommer er transformation in i den Nya Tiden ta form. Älska och gläds över hela er gamla skapelse och ni är redo att gå in i den Nya Tiden.
Ni kommer att fullborda er plan!

Du gillar kanske också...