Mästarna från Hopi-stammen via Inger Noren angående Bill Gates, 21 februari, 2021

 

Mästarna från Hopi-stammen, via Inger Noren

2021-02-21

 

Vi är mästarna från Hopi-stammen och vi är glada att få komma fram i dag för en kanalisering angående sanningen om vissa som ingår i den mörka Staten i USA och framförallt Bill Gates.

Det har skrivits mycket om hans arbete som grundare till Microsoft och redan då framställdes han som en Gud för sina anställda som skulle ha morgonmöten för att hylla sin chef som en Gud. Bill Gates är ingen Gud, det ska gudarna veta. Han har alltid haft en väldigt hög uppfattning om sig själv och har även fått en uppfostran för att känna sig speciell och överlägsen andra människor.

Med denna inställning var han lätt att fånga av de mörka genom att sätta honom på en piedestal och utnyttja hans kändisskap för deras mörka agenda. Även hans hustru var lätt att övertyga vilka fantastiska och väldigt rika personer de var.

Bill Gates blev en av dem som ingår i den mörka Staten, det vill säga den så kallade eliten som ska eliminera människorna från Jorden. Hans program avseende vaccinationer har som tur är blivit avslöjade när han tillsammans med sin hustru bedriver en stor vaccinationskampanj för barn framför allt i den tredje världen.

Han kommer att åtalas för att ha medverkat till att stödja de forskare som tar fram dödliga vaccin till människor med stora ekonomiska medel. Hans inställning till människorna är att Jorden är överbefolkad. Att det endast bör vara människor på Jorden som kan kontrollera födelseantalet, för att på det sättet minska befolkningen, och även ha en kontroll på de som är kvar. Dessa ska utnyttjas för att tjäna de som är högre i samhället. Dessa människor blir slavar åt den djupa och mörka Staten.

Nu kommer detta inte att hända. Vår Herre tillåter inte det. Denna fantastiska värld ska inte få utsättas för mer våld och fångenskap. Människorna ska få sin frihet tillbaka som det har förutsagts sedan tidernas begynnelse.

Dessa människor eller varelser som ingår i den så kallade mörka staten kommer att åtalas för alla hemska övergrepp de har orsakat människorna i alltför lång tid. Många har redan gripits och det kommer att fortsätta till Jorden är en fri planet och endast tillhör den mänskliga rasen. Människorna tar tillbaka sin planet själva och detta är ett mirakel som kommer att gå till historien.

Ha hopp, människor. Allt är i sin ordning. Mycket kommer upp till ytan för att skickas till ljuset och därefter kommer uppstigningen för människorna till en högre dimension och medvetenhet. Aldrig har vår Herres nåd varit större för människorna. Ni är mycket älskade.

Mästarna från Hopi-stammen

 

Stort tack. I kärleksfull tjänst. Jag Är

Du gillar kanske också...