Meddelande från Älvfolket via Galaxygirl, 28:e mars 2018

Meddelande från Älvfolket via Galaxygirl, 28:e mars 2018

Meddelande från Älvfolket 28:e mars 2018

 

Älvfolket 18/03/28

Vi är folket från Alvernas härstamning. Vi finns runt omkring er Mänsklighet, för att stödja er vid den stora övergången. Vi arbetar outtröttligt med de andra vännerna av elementaler vilka gör detsamma, eftersom vi alla gör en gemensam ansträngning för att sträva efter ljuset, kärleken och friheten – inte bara för mänskligheten, utan för den Stora Modern för alla, Moder Gaia, som är den fagraste av fagra av alla planeter, och vår ögonsten.

Det är dags nu mänsklighet, det är dags att stiga upp. Och veta att det ni lärt er måste omvärderas/ läras om, så att ni får veta sanningen om vilka ni är, var ni varit och vart ni är på väg, för dessa sanningar kommer att frigöra er. För felinlärning är en åkomma som måste healas med sanning och ni, våra mänskliga vänner, börjar på en otrolig resa av att återigen upptäcka er själva, eftersom Källans ljus aldrig slocknat – för ingen kan utplåna Källan – den tänds mer kraftfullt inifrån, när fler av er kommer online.

Mänskligheten har varit off line och skadade under alldeles för lång tid. Vi, Alvfolket, har hjälpt till tyst i bakgrunden med transmutering, var så säkra, men förstå att vi också har kämpat inom densiteten och i glömskans dimma, och vi har också haft våra problem med mörkrets trassel, och vi befriar oss nu också för att få mer ljus. Alla vi elementaler gör det! Vi är redo för nya saker. För mer kärlek, mer ljus, mer hopp, mer glädje! Och vi har alla dessa attribut till er Mänskligheten, förvarade i våra höga hjärtan, hoppet för världen, för Gaia, den Stora Modern till alla saker.

Grönt är hjärtats färg. Grönt är en kraftfullt healande färg med hög vibrationshastighet. Använd den på ett bra sätt. Det är därför vi är så exalterade och redo för att den Stora Moderns yta återigen kommer att bli grön, som den var under antiken, när allt var friskt och grönt och nytt, daggigt med potential och hopp för skapelsen. Men då kom de mörka och det stora experimentet började. Fast nu är vi i processen för dess healing. Det bästa är att inte dröja kvar i denna smärta, utan att istället fokusera på healandet som uppstår från detta. Skicka kärlek till er smärta. Och bli healade.

Vi Alver är okynniga på ett roligt kärleksfullt sätt. Vi älskar varandra, och vi hjälper den Stora Modern, kärleksfullt och med vördnad. Vi hjälper djurriket med glädje. Vi finns runt omkring. Vi finns överallt. Vi har helt enkelt gömt oss lite för er. Sagorna är sanna, många berättar dem. Vi finns. Naturligtvis. Och ni har många av era aspekter i elemental form. Ni har hört att ni är multidimensionella. Och ni vet detta inom er och genom er hoppfulla längtan, men många vågar inte hoppas eller tro att det kan vara sant. Separationen har varit extrem i experimentet. Det är dags att komma ihåg er kraft, Mänsklighet, för ni är väktarna av Moder Gaia – av oss! Och det är dags att stiga upp och gå in i denna kraft, ledarskap, kärlek och service.

Vi, Alvfolket, tjänar i tysthet. Vi skrattar hjärtligt. Vi älskar färgen grön, eftersom vi hittar det sköna lugnet i den, och det förnyar oss. Vi är ett med Moderns hjärtslag, den Stora Modern för alla saker. Vi ser och känner er stress men det behöver inte vara så. Lätta era bördor, skratta och dansa den stora kosmiska dansen, som ni minns med glädje och upprymdhet – för allt är vunnet! Och allt är ett!

Vi är Alvfolket, här för att hjälpa Mänskligheten, och vi är angelägna om att bli hörda igen.

~ Galaxygirl

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...