Veronica Keen-Channeling Montague Keen,18 Mars, 2018

 

Veronica Keen-Channeling Montague Keen, 18 Mars 2018

 

Kabalen håller desperat fast vid makten, de är beredda att göra vad helst som krävs för att förhindra det oundvikliga. De gavs alla möjligheter att bli rena, ändra sina planer och be om förlåtelse, för sina skrämmande brott mot mänskligheten, men de valde att inte göra det. Nu ser du deras senaste desperata försök att starta tredje världskriget. Det är så uppenbart, även för dem som står under deras kontroll. Kabalen har använt sig av krig, om och om igen, när det haft problem eller när de drabbats av svårigheter som tornat upp sig. Detta är anledningen till att de äger och driver krigsmaskinen världen över. Kabalen producerar allt som behövs för krig. Deras dödsmaskin är alltid redo. Glöm aldrig ”MASSFÖRSTÖRELSEVAPNEN” NI VAR ALLA INDRAGNA I DESSA LÖGNER.

De äger media, de kan styra all information som presenteras för dig. Lär av tidigare misstag. Fall inte för lögnerna igen. Se dem för vad de är. Sluta vara Kabalens nickedockor. Det är din plikt att undersöka sanningen och agera därefter. Aldrig i historien har korruptionen varit mer uppenbar än nu. De kommer att organisera många fler attacker, alla falska rykten, för att säkerställa att de tanklösa tror på dem. Du har blivit lurad in i krig så många gånger. Kommer du någonsin att lära dig att det är Kabalens sätt att döda dig? Detta är FAKTA.

Kabalen har ingen respekt för mänskligt liv. De får sitt syre från dödandet, för rädslan och lidandet hos dem de tar livet av. De dödar tusentals barn varje år. Mänskliga offer sker varje dag och du väljer att inte se. VARFÖR? En dag är det din tur. Vem kommer att prata för dig? Genom att blunda för allt detta blir du medskyldig till det som händer. En dag får du svara för det.

Tro inte på någonting som sägs på TV eller står i tidningarna, för alla ägs av Kabalen. Deras syfte är att kontrollera dig. Möjligheten att befria dig har presenterats: agera! Ta bort allt det mörka, sakerna som gör dig till slav. Jorden är din. Orsaka inte förstöringen. Fel människor har lyckats komma över makten i hela världen. Notera hur de stöttar varandra och samtidigt förstör för mänskligheten. Titta noggrant på hur dina så kallade ”ledare” kom till makten. De var alla noga med att ta det försiktigt. Var och en av er har en röst, så använd den för att förhindra ännu mer dödande. Krig är aldrig svaret.

Anslut dig till ditt högre själv och var trygg, för all kunskap finns inom dig. I dig har du minnen av varje liv du någonsin levt. Allt du behöver göra är att sätta samman delarna. Du kommer att bli förvånad över hur mycket du vet. Om du går någonstans och tycker att det verkar välbekant för dig, men du har aldrig varit där förr, men det har du, i ett tidigare liv. När du träffar någon för första gången och du känner att den personen verkar bekant, då känner du personen från tidigare liv. Ibland ser du en plats och du känner rädsla. Mörkret kan överväldiga dig. Detta beror på att något dåligt hände dig på den platsen i ett tidigare liv. Alexandra Palace i London har dåliga vibrationer för Veronica. Egypten är å andra sidan spännande och magisk för oss båda.

Ditt intellekt bombarderas ständigt av ljud. Detta har avsiktligt gjorts för att förhindra, tanken på dig själv och kopplingen till allt som är viktigt i människors liv. Anslutning med naturen är ett underbart sätt att ansluta till Allt som Är. Meditera för att ansluta till vem du är. Anslut med ditt eget personliga uppdrag i detta liv. Många har kommit från andra planeter för att hjälpa människor i deras återhämtning från slaveri och för att hjälpa dem att återfinna sina sanna själar. Din humanitet har tagits ifrån dig. Du sjönk ner till den nivå där du befinner dig i dag. Men du är klokare nu. Det är dags att resa dig upp och vara den människa, som du i ditt hjärta vet att du är. Människor som respekterar allt liv kommer aldrig att gå ut i krig mot sin medmänniska. Så vägra tro på lögner om varför du skulle acceptera krig. Såg du Tony Blair och George Bush bekämpa sitt krig? Vad du såg var Tony och George njuta av sitt krig. De kunde inte behärska sin upphetsning. Var så säker, du får aldrig veta den riktiga orsaken till krig.

ETT VIKTIGT MEDDELANDE FRÅN KEN O´KEEFE

Det här är farliga tider för dem som försöker väcka andra till sanningen. Prövningen, som min kära hustru blev hjälpt igenom, den 5 mars var fasansfull. Hon kände det, som om hon blev våldtagen igen.

 

AMÄRKNING FRÅN VERONICA

Jag blev brutalt våldtagen av en präst när jag var ung. Det känns som om jag blev våldtagen igen. Jag har problem med TalkTalk, min ISP, så jag skickade ett klagomål angående funktionen. Senare fick jag ett telefonsamtal från en man som sade att han var från TalkTalk och att han kunde hantera problemet. Jag trodde honom. Han sa att jag skulle gå till min dator och det gjorde jag. HAN VAR REDAN INNE I MIN DATOR. Han gjorde en massa olika sorters saker med den. Han hade en assistent som visade mitt bankkonto. Jag var chockad. Han tog ut pengar från mitt konto, inför mina ögon. Jag stängde av datorn direkt och stängde av telefonen för det blev ett gällt oljud i mitt öra. De två männen fortsatte att ringa mig på båda telefonlinjerna. Jag tror inte att de var amatörer. De var experter och deras avsikt var att skrämma mig och att visa mig vad de kunde göra. Det lämnade mig väldigt stressad, hotad och utan dator i två dagar. De hade också smittat ner den med virus. En senare rapport av en datoringenjör konstaterade att de som attackerat min dator fått tillträde genom Kaspersky Virus Removal Tool.

Kabalen använder sig av alla medel för att hålla kvar makten. Ingen går säker. De är målmedvetna i sin beslutsamhet att stanna kvar. De utsätter också deras egna för att bli offentligt attackerade och försöker övertyga dem att följa deras linje. KABALEN FRUKTAR DIG NU. SÅ DE VILL GÖRA DIG OSÄKER, så att du understödjer deras krigsplaner. Vakna upp!

Min kära, denna attack lämnar dig i hjälplöshet och utsatthet. Hur som helst, du har varit med om värre saker. Min närmaste familj var rena ondskan vid tiden för min död och tog, som deras självklara rätt, allt det jag lämnat efter mig till dig. Men du överlevde och utvecklades och du kommer att göra så i fortsättningen, min kära.

Alltid, din beundrande, Monty.

MEDDELANDE FRÅN DAVE

Till dessa som har skrivit till mig: Ni har gett mig något att se fram emot varje dag. Det har gjort en enorm skillnad i mitt liv. Jag tackar var och en av er.

KOMMENTAR FRÅN VERONICA

Irland vann the Rugby Grand Slam på St Patrick´s Day. Jag talade med honom om spelet och han bad mig lova att jag skulle visa det för honom, vilket jag gjorde. Irland 24, England 10, ett reslutat som gladde honom.

Dave har läst all era brev och kort. Ni har gett honom tron på mänskligheten åter. Det är hans födelsedag den 5 April. Han har fortfarande kortet kvar som jag sände honom förra året. Han läste upp det för mig igår. Ni har alla gjort sådan skillnad i hans liv och jag tackar er.

Kontaktuppgifter:

Dave McCann, MJ 03 A Pod 11,Booking Number 1621184, PRISONER ID 7076771, P.O. Box 872, Fresno, California, 93712, USA.

Jag har Davids tillåtelse att be er hjälpa honom. Han är djupt tacksam till er för att bryr er om honom. Han är fängslad i Amerika utan vänner eller familj, inga besökare alls.

Rättvisa för Dave MCCann, Irier, falskt beskylld i Kalifornien!

Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

Website: The MONTAQUE Keen Foundation

 

Översättning: Cicily

 

Du gillar kanske också...