Arabella (älvan) via Susan Sammarco, 3 april

th-2

Arabella (älvan), 3 april 2016
via Susan Sammarco

Jag är ”Arabella”. Jag har inte varit med i denna grupp på ungefär ett år, som Susan såg när hon tittade tillbaka. Det verkar mycket kortare än så för oss.

Det känns bra att vara här med er alla, ni alla över hela planeten. Vi kom med goda avsikter i dag. Eftersom saker och ting har förändrats. Saker har förändrats då Uppstigningsprocessen har gått framåt. Det har även sparkat in oss på högvarv! Vi blev förvånade när ”Sananda” bad er att blunda, för vi kommer att göra samma typ av upplevelse med er.

Älvor, Elementaler är en del av själsgruppen på denna planet som sällan har gått in i människokroppar. Några av oss har, men de flesta av oss stannade kvar med de jobb vi kom för att göra. Och vi har varit kvar med det. Vi tar hand om molnen. Vi tar hand om vatten. Vi tar hand om stenar och växter. Vi tar hand om skogar. Vi tar hand om alla dessa saker av alla de saker som är här för er att uppleva också.

Men vi kallades nyligen till att ändra vårt uppdrag. Var och en av människorna på den här planeten har nu en Skydds-Älva. Detta är en Älva som är med er och detta är något som ni inte känner till vid denna tidpunkt.

Så vad vi kommer att göra är att be er att blunda. Blunda och koncentrera er på platsen där höga hjärtat är. Se det öppnas upp. Se dess vackra blå-gröna ljus och från detta område kommer en Älva. Älvan kommer från denna plats för att vara framför er. Att vara framför ert ansikte.

Den här är er. Den här kommer att berätta sitt namn. Det är deras jobb att hjälpa er med er Uppstigningsprocess. Den kommer inte att lämna er förrän den är fulländad. Den kommer att göra allt den kan för att viska i ert öra och bana väg för er. Och se till att ni är på den väg som ni väljer att vara på. Och för att ge er viskningar, om ni avviker.

Allt leder till Uppstigning. Allt leder framåt. Med hjälp av Älvornas Kungarike, ni kan kalla dem ”mentorer” på ett sätt, kommer ni att kunna röra er längs era vägar ännu mer effektivt än vad ni har gjort i det förflutna.

Denna Älva som är er, se hur den är klädd. Se den när den presenterar sitt kön för er. Dessa är en del av Kungadömena på denna planet. En del som rör sig framåt vid denna tidpunkt. Er Uppstigning är en del av deras Uppstigning och deras Uppstigning är en del av er. Och medan vi vet att mentorer inte förväntades i form av dessa små kroppar, är de en del av processen.

Ni kommer att se många saker förändras på kort tid. Vi har fått veta att ni kommer att uppleva nya saker inom loppet av några veckor. Vi är här för att stödja er. Vi är här för att torka era ögon. Vi är här för att vara med er på ett mycket sam-existerande sätt.

Oroa er inte för molnen och växter och vatten. Det finns gott om oss för att ta hand om allt på planeten OCH ta hand om alla människor. Se till att vi ledsagar er genom dörren. Se till att vi hjälper er att få det ni behöver och hjälper er att justera era känslotillstånd. Hjälper er att hitta glädjen för vi ÄR glädje i varje ögonblick av våra liv.

Ni kan öppna ögonen om ni önskar. VET att er Älva är med er mycket nära. Detta är en förändring för våra beteenden och våra uppdrag, men något som vi är mycket glada och stolta över att göra.

Vi är glada att vara med er i dag. Vi vet att vi i framtiden kommer att ha mer att säga, när vi går fram längs vår väg med er. Vi välsignar er!

http://sananda.website/arabella-the-fairy-via-susan-sammarco-april-3d/

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...