Lord Emanuel, 26 januari 2015

Lord Emanuel

26 januari 2015

Via: Gillian Ruddy

Budskap av Visdom Och Inspiration: Tiden är NU

Hälsningar, Hälsningar Käraste Ni, det är jag, Lord Emanuel som har kommit för att önska er en fin dag denna dag!! Hur mår ni, Ni Värdefulla? Det har gått lång tid sedan jag senast kommunicerade med er, och anledningarna till det är inte nödvändigt att gå in på här. Vi kan dock säga att pausen har varit väldigt nödvändig för budbärarens tillväxt och utveckling. Jag förstår att det varit en väldigt guppig eller skumpig väg för er alla den senaste tiden. Jag har talat om för er många gånger Kära Ni, att denna väg inte är för de vekhjärtade och om ni skulle ha vetat vad som varit framför er är det många av er som avböjt denna resa. Och det är inget att skämmas för om ni tänkt dessa tankar den senaste tiden. Det är för sent för att komma med osanning nu, låt oss inte ljuga för varandra, tiden är slut när det gäller att ljuga för er själva, för mig eller för dem i er närhet. Det finns inget skamligt i att önska att ni valt en annan väg eller att önska att saker och ting vore annorlunda än de är just nu.

Ta en paus för ett ögonblick Kära Ni, det är så länge sedan jag andades med er på det här sättet och vissa av er väntar tills ni läser dessa ord innan ni kallar på mig eller tillbringar tid med mig. Så låt oss nu ta lite tid tillsammans. Andas med mig Kära Ni, andas med mig nu för JAG ÄR med ert JAG ÄR här. Andas långa djupa andetag medan ni andas så djupt ner i magen ni kan nå, ända till era tår! Andas ut länge och sakta som om ni släpper taget om alla problem i den här världen, släpp ut allt bara! Ända till den sista molekylen som bildar den luft som ni andas drivs ut från era lungor, släpp ut all den unkna energin som gömmer sig i djupen. Åh, det är så skönt, eller hur Kära Ni?! Upprepa så många gånger som ni känner er bekväma med, känn som att ni andas in Livets Elixir, för det är faktiskt precis vad ni gör Kära Ni. Era forskare kommer en dag fatta det verkligen är i den luft som ni andas, ni alla vet, Käraste Ni, att er andning är verkligen Guds Andetag.

Fortsätt nu Kära Ni, ni kanske är väldigt trötta och ni bär fortfarande era krigsärr från många livstider i dualieteten, men ni går fortfarande upprätt, ni talar och står fortfarande stadigt på Ljusets stig. Jag måste göra en sak väldigt tydlig detta kritiska ögonblick, ni har korsat mållinjen. Det finns inget mer som behöver göras, all Karma är upplöst, ni har varit allt, ni har gjort allt och ni har fullgjort era resor i de lägre dimensionerna och allt som den enorma kontrasten har att erbjuda. Det är dags nu att återvända till de högre dimensionerna där ni hör hemma och påbörja er uppstigning tillbaka till livets högre oktaver. Så varför känner ni er fortfarande så fast förankrade? Varför är inte era liv så som ni förväntade att de skulle vara ”vid det här laget”? Jaa, det finns många sätt man kan titta på detta Kära Ni och jag skulle kunna svara individuellt för var och en av er har personliga vridningar och vändningar och nyanser som har orsakat era individuella situationer, men jag kan vara väldigt generell och säga en sak som passar för er alla. Ni är fortfarande fångade i kraften av kollektivets massmedvetande och det är i denna kraft, det faktum att ni inte ännu har kommit ikapp er själva som orsakar det som verkar vara en fortsättning på ert liv som det är på er Välsignade Planet.

Har ni noterat att förutom ert liv och att händelsers timing på ytan av er planet inte alltid fungerar i er förväntade tidslinje, så är ni starkare än någonsin? Kan ni känna den tysta styrkan inom er? Kan ni känna och förnimma en fantastisk kraft bubbla upp inom er, en klarhet och en kraft som är bortom beskrivning om ni inte använder termen Gud för att beskriva hur Allsmäktiga ni kan känna er visa stunder? Det är därför, mina Kära Värdefulla Ni, jag kommer med detta budskap om inget annat till er idag. Ni är här, ni läser dessa ord, ni går framåt med stora steg och större målmedvetenhet och mod än förut trots alla bevis i den yttre världen PÅ GRUND AV att ni valdes för den här vägen och ni har alla förberetts väl för den, Jag kan inte överdriva detta. Fader-Moder Gud gör inga misstag och ni har förberetts under livstider för denna resa och ni har var och en av er inom er att kliva in i er kraft som den oöverträffade Fria Viljans Mästarskapare, som ni föddes för att bli i detta NU.

Andas med mig Kära Ni. Andas med det JAG ÄR som ni är, er Stora Gudsnärvaro som finns inom er i era Hjärtan och ovanför er. Andas in den kraften nu, andas in det Friden, glädjen, lugnet och den djupa djupa vissheten om att Allt Är Gott.

Kära Ni, så många av er får den nu, så många av er går vid sidan om den enorma kraften som rullar framåt och lämnar kaos och förstörelse efter sig. Så många av er ”ser med nya ögon och hör med nya öron” som aldrig förr.

Mitt stöd till er måste intensifieras nu Kära Ni och jag erbjuder er vid detta kritiska ögonblick en ny nivå av tillgänglighet och jag öppnar upp till era frågor som kan skickas till kontakt-emailet nedanför. Detta är nyheter för er budbärare! Men hon kommer att föra ut sina enorma tjänster till Livet så som ni alla måste göra. Det finns inget annat arbete som behöver göras Kära Ni, annat än att förfina och bemästra de förmågor som krävs för att fortfarande höra er Gudsnärvaro inom er vägleda den Stora Tystnaden. JAG ÄR har för att svara på era frågor och JAG ÄR här för att erbjuda er helande frekvenser via det jag kallar Hjärtaktivering. Var snälla och använd dessa tjänster som erbjuds er, var snälla och låt inga ursäkter om tillräckligt med tid eller tillräckligt med pengar för att spendera på er själva hindra era framsteg. Den tiden är över Kära Ni och det är dags att ni sätter er själva och er uppstigning över allt annat. Kom till mig, jag kommer att svara på era frågor direkt om ni kan få kontakt med mig själva eller genom denna budbärare om ni inte är säkra på den kommunikationsmetoden.

Fokusera nu Kära Hjärtan. Tiden är inne. Res er upp res er upp res er upp. Bortom kaoset kommer ni att vara segerrika. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel och jag Älskar er omåttligt, värdefulla värdefulla Hjärtan.

Gud Välsigne Er.

www.lordemanuelmessages.com

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...