Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 10 april 2021

 

Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 10 april 2021

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

På er jord finns ett oöverträffat flöde av kärlek som skapar rörelse och förändring. Ni har gemensamt efterlyst det. I inskränkningen i karantänen längtade ni efter frihet. Under månader av separation ropade ni efter anslutning. När ni tittade på rasismens fasor bad ni om enhet. När ni gick inom och skapade bättre framtid i er inre värld, var era önskningar böner som ropade till himlen för stöd!

Till skillnad från när som helst i mänsklighetens historia flyter kärlek till er, genom er, och när det är tillåtet, från er! Kärlek flyter in i en värld som är redo att återfödas till en ljusare, större, mer storslagen, härligare, vänligare, enad, kreativ framtid! Det är ni som skapar denna förändring genom er villighet att drömma den. Det är ni som tillåter den genom er villighet att ställa in er på frekvensen av kärlek. Ni börjar med kärlek och vänlighet för er själva, och sedan går ni i spiral utåt och uttrycker er kärlek till världen enligt föreskrifterna från er egen Gudomliga inspiration.

När ni går framåt är det bra att förstå att ju större flöde av Kärlek, desto större är era känslor – både positiva och negativa.

Om du tittar på en fysisk flod är det en liten störning när ett milt flöde når en sten i dess väg. En rusande flod skapar dock plötsligt massiva gurglande, bubblande, skummande vågor när dess kraftfulla ström träffar en sten. Så också, i ett större flöde av kärlek märker du dina egna stenar av motstånd så mycket starkare!

Dina känslor är perfekta indikatorer på om du tillåter eller motstår flödet av Kärlek genom universum och genom dig själv.

När du låter kärleken flyta till dig och genom dig känner du dig lycklig. I motstånd känner du smärta. De flesta av er känner olika grader däremellan, med enstaka toppar i båda ändarna av spektrumet.

När du till exempel är nedsänkt i det nuvarande ögonblicket, verkligen njuter av och uppskattar det som ligger framför dig och inte tänker några tankar som skulle blockera den framrusande strömmen av kärlek, kan du känna en lycka som en gång var tillgänglig endast för dem som arbetat flitigt med sina andliga övningar och meditation i årtionden! Många av er kommer att finna sig själva se energi, uppfatta anden tydligare och bombarderas av inspirerade tankar som leder er till era drömmar. Det här är de ögonblick, kära ni, när ni inte har något motstånd alls mot kärlekens flöde. Det här är era ögonblick av himlen på jorden!

När du upplever (som så många av er gör!) det som vi kallar känslomässiga utbrott eller plötsliga utbrott av intensiv ”negativ” känsla, är detta helt enkelt en indikator på att du har stött på en ficka av ditt eget motstånd mot flödet av kärlek.

Kanske fokuserar du på något som stör dig snarare än på något som gläder dig. Kanske försöker du få dig själv att känna på ett visst sätt eller göra något som någon annan säger att du borde … men du känner inte så. Du kanske behöver vila, mat eller rekreation men du har ignorerat dina egna behov. Du kanske dömer dig själv eller någon annan eller försöker påtvinga en annan din vilja. I något av dessa fall motstår du det naturliga flödet mot större kärlek och glädje. Dessa beteenden och tankemönster lärs ut, konditioneras, mänskligt accepteras och förstås, men i grund och botten är att motstå kärlekens flöde något som inte gör dig lycklig.

Faktum är att motståndet mot kärleksflödet är grunden till all mänsklig smärta och lidande.

Ibland kan du börja flytta ut ur detta motstånd med lätthet. Du kan andas och föreställa dig att du andas in ljus, kärlek och godhet. Du kan andas ut och föreställa dig att du skickar kärlek ut i världen. Ibland är det verkligen så enkelt att återvända till kärleksflödet. I denna mycket naturliga rytm av andning, av att ge och ta emot kan du enkelt återvända till dess flöde.

Men om du håller andan börjar du känna ett sug efter luft. Din kropp stramar åt. Cirkulationen av näringsämnen, avlägsnande av avfall och nervsignaler minskar. På samma sätt, om du vägrade att andas ut skulle du vilja explodera.

På samma sätt, om du inte flyttar ditt fokus för att ta in en vibration av kärlek som erbjuds dig i varje ögonblick, längtar du efter kärlek i ständigt ökande mått. Om du inte skickar kärlek utåt i någon form regelbundet kommer du att känna att du vill spricka.

Vi säger inte att du måste gilla allt. Vi säger inte att du måste ta emot mänsklig kärlek från allt eller alla, eller ens flöda kärlek utåt till allt och alla hela tiden. Detta skulle vara ett idealiskt tillstånd, och även om det är ett högt mål, påminner vi dig bara om att du kan återgå till kärleksflödet, mycket lättare, oavsett vad som händer runt dig.

Hitta ett enkelt sätt att ta in kärlek, även om du bara fokuserar på en enda tilltalande tanke. Hitta ett enkelt sätt att sprida kärleken utåt, bara genom att be för eller uppskatta något eller någon i ditt liv, särskilt dig själv.

Syftet med din uppmärksamhet betyder mycket mindre än att hitta känslan och flödet av kärlek. Detta är ett extremt annorlunda paradigm mot det som de flesta lärde sig och en kritisk förståelse som hjälper dig att navigera i 5D-verkligheten med glädje.

Vi säger det igen:

Syftet med din uppmärksamhet betyder mycket mindre än att hitta känslan och flödet av kärlek.

Dina uppmärksamhetsobjekt hjälper dig helt enkelt att ställa in din energi. Du kan fokusera med intern eller extern uppmärksamhet på allt som behagar dig och börja uppleva flödet igen.

Du kan låta kärleken flyta till dig genom att ta in skönheten i en enda vildblomma, en enda vacker tanke, en underbar sång, en glädjefull video, en utsökt måltid, en vänlig tanke – allt som får dig att känna kärlek och njuta av ögonblicket. Andas in det.

Du kan flöda kärleken utåt genom att uppskatta en vacker färg, dela en vänlighet med någon, be för någonting eller någon annan, helt enkelt sitta och föreställa dig ljus som fyller dig och kommer ut från dig i tyst närvaro. Du kan göra goda gärningar, tänka vänliga tankar och låta dig vara en fyrbåk. Du kan flöda kärlek först och främst genom att vara snäll mot dig själv. Andas ut.

Att öppna för ett litet flöde leder till ett större flöde om du är villig att fortsätta på detta sätt och nå ett fokus som känns mer som kärlek. När du fortsätter att öppna och släppa områden med motstånd mot kärlek, helt enkelt genom att flytta ditt fokus, kommer du snart att tona in till ett mer lycksaligt känsloutrymme.

Vi vet att det finns tillfällen, speciellt under perioder med ”känslomässiga utbrott” när du känner att det är nästan omöjligt att åter komma in i kärleksflödet genom att hitta en enda tilltalande tanke! När någon utlöser din smärta; när livet verkar orättvist; när du har fokuserat för länge på något upprörande – i dessa fall kan det kännas som om du är besatt av just det du inte vill se! Dessa intensivt obehagliga känslor uppstår genom att du känner dig bortkopplad från kärleksflödet.

I dessa fall har du blivit tillfälligt, tvångsmässigt intrasslad, med ditt fokus på ett negativt objekt av uppmärksamhet och har därför tagit bort ditt fokus från mängden saker, människor, situationer och inre förhållanden som skulle hjälpa dig att hitta känslan och flödet av kärlek.

Det är så mänskligt att skylla på utlösarna till dina utbrott! Om bara han/hon/det skulle varit annorlunda skulle du må bättre! Det kan vara väldigt sant, men genom att tilldela skuld snarare än att åter komma in i kärleksflödet gör du dig själv helt, andligt maktlös. Det spelar ingen roll om det som upprör dig är en person, en situation, en republikan, demokrat, ett vaccin, en ovaccinerad person, en maskerad eller omaskerad, en rutten frukt eller ett ruttet beteende, en trafikstockning, en fruktansvärt oförskämd människa eller något av miljontals misshagliga förhållanden.

Vi talar rakt på sak här eftersom vi vill hjälpa dig att återfå din kraft att känna glädje. Vi vill att du ska känna din kraft att fokusera på en vänligare känslotanke och därmed avskilja dig från vibrationer som inte behagar dig. Vi vill stödja dig i din själs salighet, dina utvecklande önskningar och att leva, andas och bidra till flödet av kärlek!

I detta flöde av Kärlek är ni i linje med inget mindre än världarnas Skapare! Ni blir förändringen för världen. Ni blir mäktiga skapare. Ni blir effektiva kommunikatörer. Ni blir en del av lösningarna istället för att vibrationsmässigt förstärka problemen.

Vi vet att detta inte alltid är lätt. Det händer mycket i världen som gör er upprörda just nu, och många inövade negativa känslor som är ganska sociala (men inte SJÄLSligt) acceptabla.

Många av er har frågat oss i era hjärtan – Vad gör jag när jag upplever ett känslomässigt utbrott och jag inte kan hitta en bättre känslotanke? Vad gör jag när jag känner mig fast i negativitet? Vad gör jag när mitt ex/mamma/far/bror/syster/chef/barn är så hemska att jag inte kan fokusera på någon av de goda människorna i mitt liv? Vad gör jag när jag oroar mig natt och dag för landet/ekonomin/min hälsa/död osv.? Vad gör jag när jag fastnar i ett fokus som känns hemskt?

I dessa fall, kära ni, kan ni försiktigt börja släppa ert motstånd mot kärleksflödet genom att först vara vänliga mot er själva. Gör valet att acceptera dig själv där du är och älska dig själv genom det. Det finns ingen anledning att anklaga dig själv. Det finns ingen anledning att kritisera dig själv för att du är en andlig person som ”borde” veta bättre. Det finns ingen anledning att slå på dig själv för att du inte kan hitta en enda positiv tanke just nu. Du kan bara lugna ett skrikande eller gråtande barn med distraktion eller, om det misslyckas, genom att lugna det tills känslorna försvinner. När du befinner dig i ett utbrutet känslomässigt tillstånd måste du bevilja dig själv samma accepterande, tillåtande vänlighet.

Praktiskt sett, älska dig själv tillräckligt för att låta de obehagliga känslorna flöda genom dig på det hälsosammaste och mest ansvarsfulla sätt du kan, och de kommer att försvinna. Säg till dig själv: ”Tja, jag är arg. Jag är ledsen. Jag är avundsjuk. Det är där jag är och det är OK för tillfället.” Ventilera sedan privat – i en dagbok, till Gud eller dina änglar. Svep en mysig filt runt dig själv och gråt dina tårar, utan dömande. Fördjupa dig i din svartsjuka och dagbok tills du sliter ut den och inser att du inte vill känna dig kraftlös. Andas djupt. Låt den olyckliga energin röra sig och observera den bara flyta som om du tittar på skräp som var djupt ingrott i dig flyta upp och ut.

Det kommer ofta att finnas klimpar av kärleksfullt guld när intensiteten hos den ”negativa” känslan försvinner. Under din sorg kommer en önskan om tröst och vänlighet. Under din ilska kommer en önskan om mer balans eller att flytta bort från icke-resonerande förhållanden eller övertygelser. Under din svartsjuka ligger en önskan att omfamna din kraft att skapa.

Så fort du kan, styr försiktigt ditt sinne mot bättre känslotankar. Släpp försiktigt ditt motstånd mot kärlek. ”Jag är stolt över mig själv. Jag tillät mig att känna och det dödade mig inte. Det var lysande att bara känna och observera, snarare än att reagera på ett sårande sätt! Jag älskar mig själv oavsett vad. Jag accepterar mig själv oavsett vad. Starka känslor kommer inte att döda mig. Bättre ut än in. Jag älskar mig själv. Jag har medkänsla med mig själv. Jag mår bättre nu. Jag ska skapa mer komfort, för att närma mig det som resonerar och bort från det som inte gör det. Jag ska lära mig att skapa. Jag motstår inte längre kärlek … ”Krama dig själv. Hämta ett glas vatten och tänk dig att fylla det med kärlek. Drick den.

Öppna sedan kärlekens flöde. Föreställ dig att öppna ditt hjärta som en blomma för solen. Andas långsamt och djupt och föreställ dig med varje inandning det flöde av kärlek som strömmar in i dig och genom dig. Om du fortsätter på det här sättet kan du somna. Du kanske fortfarande har motstånd och vill dra dig tillbaka i upprördhet. Du kanske vill distrahera dig. Gör ditt bästa för att sitta, andas, öppna upp, andas och ta emot. Du vill må bättre. Du vill vara lycklig. Du vill känna dig älskad.

Det finns inga ”fel” känslor kära vänner. Era känslor indikerar helt enkelt om ni tillåter eller motstår kärlek eller inte. De berättar vilken vibration du just nu är inställd på, så du kan välja om det är den magneten du vill locka med eller tillåta din framtid med.

Det finns inget dömande från himlen i det här samtalet. Att motstå kärlek minskar inte vem du är på något sätt. Det minskar helt enkelt din upplevelse av vem du verkligen är.

Var snälla och skonsamma mot er själva i detta mycket intensiva och vackra flöde av kärlek. Omfamna er själva där ni är. Pressa er inte att göra eller känna vad ni inte gör. Spring inte ifrån era känslor. När ni kan, flytta försiktigt till bättre känslotankar. När ni är mitt i känslomässiga utbrott, observera bara ”skräpet” som strömmar genom er på ett vänligt och hälsosamt sätt tills ”kärleken” oundvikligen följer.

Ni föds verkligen på nytt. Er jord föds själv igen. Kärlek föds i ett massivt rusande flöde just nu. Njut av processen. Ni befriar er från evigt värde av konditionerat motstånd mot kärlek. Ni frigör er för att se, vara, uppleva och uttrycka den kärlek som ni är gjorda av.

 

Gud välsigne er!
Vi älskar er så mycket. — Änglarna

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...