Änglarna via Ann Albers, 12 maj 2018

Änglarna via Ann Albers, 12 maj 2018

Per Staffan 12 maj 2018

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Var vid gott mod! Det finns ingen död. Ni lever för evigt, byter kostymer, byter liv, och ändå saknar ni aldrig kärnan i vem ni verkligen är. Ni släpper illusionerna i ert materiella liv varje gång ni går över, men ni behåller minnena, lektionerna och viktigast av allt kärleken.

Låt oss göra en liten övning för att illustrera detta. Stäng dina ögon och föreställ dig att du har ett liv på en exotisk tropisk ö. Vad skulle du göra? Vem skulle vara med dig? Stäng sedan ögonen och föreställ dig att du har ett liv i en vacker stuga i bergen. Vad ser det ut som? Vem är med dig? Vad är det för liv? Fortsätt med så många liv som du vill. Du kan föreställa dig nuvarande liv, ”förflutna” liv, eller till och med framtida liv.

När du fortsätter att föreställa dig olika liv, inser du att alla lever i dig. Du kan checka in på var och en av dessa och se hur var och en har det. När du lär dig något i ditt ”inre” liv på ön, kanske du kommer att tillämpa den visdomen på ditt ”inre” liv i bergen, eller till och med ditt ”yttre liv” som du lever nu.

Om du leker med den här övningen varje dag, frågar varje personlighet vad den har lärt sig och kanske försiktigt föreslår och leder varje, så har du blivit som din egen själ!

Om dina liv är som rosor är själen rosenbusken.

Din själ är ditt verkliga jag, kärnan i vem du är. Dina livstider är som teaterpjäser som du agerar och är stjärna i. Du skriver manuset och redigerar allt eftersom. Precis som en skådespelare eller skådespelerska har en ”sann identitet” utöver och bortom alla de roller de spelar är din själ din ”sanna identitet”. Utöver det är det Gudomliga din sanna identitet … men vi lämnar den diskussionen för en annan dag.

Nu, kan du föreställa dig … Allt händer just nu. Din själ spelar huvudrollen i förflutna, nuvarande och framtida liv på en gång, lika säkert som en skådespelare eller skådespelerska kan spela i flera tv-program samtidigt. Din själ har en medvetenhet om alla dessa roller och hjälper dem att lära av varandra.

Det här är inte så ”konstigt” som du kan tänka dig. Till exempel, inom dig bor ett inre barn, en inre tyrann, en inre healer, en inre vis person. Kanske har du flera inre barn – ett oskyldigt lekfullt, ett kreativt, en upprorisk tonåring … Listan kan fortsätta längre.

Vid olika tillfällen kommer olika delar av dig själv ”upp till ytan.” Ibland utagerar du och blir upprörd och du har ingen aning om varför. Kanske kommer din ”upproriska inre tonåring” upp till ytan. Kanske behöver du bara lite vård. Det kan vara det ”söta inre barnet” som behöver en kram.

I bästa fall hanterar du – den vuxna du – varje enskild del när de avslöjar sig i ditt dagliga liv, du lär dig av varje, utvecklar varje och viktigast, älskar alla. Din själ tar hand om var och en av sina liv på samma sätt – lär sig från var och en, hjälper var och en med deras utveckling och viktigast av allt älskar sig själv i alla sina roller

Så vad betyder detta i era dagliga liv? Det betyder att ni inte behöver frukta döden. Ni behöver inte frukta förlust. Ni är eviga. Ni kommer att träffa era nära och kära som har gått över före er. De går med er just nu, ibland i anden intill er, ibland anslutna som om ett immateriellt ”andligt wi-fi”.”

Du behöver inte frukta ”att missa” någonting för du har evigheter att uppleva allt du kan önska dig. Du behöver inte frukta dina ”misstag” eftersom de helt enkelt är möjligheter att lära dig av. Du behöver inte frukta något kära du, för i den fysiska världen är allting tillfälligt.

Ni är stora, härliga, fantastiska, oförståeliga magnifika varelser! Mer än ni kan tänka er, ni är mångfacetterade, kloka och har så mycket djup att det skulle ta volymer att skriva er historia.

Känn glädje i detta kära ni. Ni är ingenting mindre än Guds kärlek, drömd av Skaparen, som har era egna drömmar om liv och äventyr.

Ni lever inom det oändliga, kärleken utan gränser, och är fria att manifestera och utforska vilken existens ni än väljer. Vi är här för att älska er kärleksfullt i äventyret.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

— Änglarna

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...