Meddelande från Änglarna via 
Ann Albers, 11 april 2020

 

Meddelande från Änglarna via 
Ann Albers, 11 april 2020

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Var lite tålmodiga dessa dagar, eftersom ni alla strävar efter att komma igenom denna svåra tid på planeten jorden. Var snälla mot er själva och varandra, för oavsett omständigheterna är varje ögonblick fyllt med möjligheter, av att kunna föra kärlek till ytan.

Otålighet är en mycket normal mänsklig reaktion, när livet inte framstår så som ni vill. Vi förstår det. Ni är rädda att detta kommer att fortsätta för alltid. Ni vill säga: ”Skynda dig universum! Visa mig att detta kommer att ta slut! Visa mig att jag kommer att tjäna pengar igen! Visa mig att jag kommer att träffa en partner! Visa mig att jag kommer att bli OK!” Det är ibland svårt att tro på det ni ännu inte kan se. Ni blir otåliga för att få bevis på att era böner kommer att besvaras.

Vi kan då säga att med detta sätt att tänka, så är det viktigt att komma ihåg att ni inte kan skapa en bättre framtid, från det nuvarande tillståndet av frustration. Ni behöver Istället omfamna stunden och acceptera er själva hela tiden, eftersom det är en akt av kärlek som utförs i en vibration av kärlek … och det är den typen av kärlek som leder er till det bästa av alla tänkbara framtider.

Använd den här tiden, hur utmanande den än kan vara, och ställ en enkel fråga till er själva, ”Hur kan jag föra fram mer kärlek till detta ögonblick, och då börja med mig själv?” Kan du acceptera dina egna känslor och älska dig själv genom dem? Kan du vila när du är trött (eller så snart du har möjlighet)? Kan du vara snäll mot dig själv, oavsett om du tycker du lever upp till dina egna förväntningar eller inte?

Att Älska sig själv börjar med självacceptans. Om du i stunden kan omfamna dig när du är rädd, lugna dig själv när du känner dig hjälplös eller andas när du känner dig otålig eller arg, så kommer du att ge de delar av självet som alltid har behövt kärlek, precis det som mest behövs. Du kommer att heala din ande.

Kära ni, var tålmodiga med er själva. Det här är prövande tider.

Genom detta tålamod med er själva, kommer ni att få större medkänsla för de besvärliga ibland er, och ni kommer inte slösa bort er energi med att fokusera på dem. Ni kommer att se människor göra eller säga saker som ni helt enkelt inte kan hålla med om, men ni kommer att komma ihåg att ge er själva kärlek först, acceptera era egna känslor och släppa pressen av att vara något annat än ni är. Från det tillståndet kommer ni naturligt att ledas mot den kärleksfulla framtid ni söker.

Säg till exempel att ni följer regelverket på er planet perfekt. Ni anstränger er för att hålla er ”socialt distanserade”, men ändå ser ni människor som inte verkar bry sig om vare sig sin egen hälsa eller er. Ni blir otåliga, arga och rädda. Ni börjar rotera in i ett djupt och argt offertillstånd.

Men sedan kära ni, slutar ni upp. Ni börjar tala till er själva som om ni vore små barn, ofta inom er. ”Det är OK. Jag skapar hälsa, och även om dessa människor inte bryr sig om mig, så gör jag själv det. Jag kommer att hålla oss skyddade i en kärleksfull energi.” Det rädda inre barnet lugnar ner sig. Själen skiner klart. Plötsligt verkar dessa okänsliga själar bara vara just det, istället för om än omedvetet, monster som försöker döda er. Plötsligt inser ni att ni vilar i Guds frid och nåd, och i era änglarnas famnar. I detta utrymme är ni, trots andras bristande omtanke, trygga, skyddade och vägledda.

Var tålmodiga med er själva. Acceptera era egna känslor. Var snälla mot er själva. Först då kan ni dansa med livet och vara ”i världen, men inte av den.” Först då kan ni höja er över världens vibrationer, till ett mycket lugnare, vänligare och mer kreativt utrymme. Därifrån kan ni drömma fram fantastiska framtider till existens, genom att helt enkelt rikta ert fokus på det.

Kära ni, tålamod krävs, men börja först med er själva för detta kommer också att passera, men under tiden, varför inte använda den till att träna på lite mer tålamod och vänlighet mot er själva, så att ni finner er gå ”på högre mark”, när det upphör.

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.
– Änglarna

 

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...