Änglarna via Ann Albers, 27 februari 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 27 februari 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Föreställ er själva på en underbar plats i naturen. Kanske är ni på ett fält av vilda blommor med en vidsträckt blå himmel ovanför. Kanske tar ni en morgonpromenad längs en skogsstig omgiven av fågelsång. Kanske vandrar ni på en strand vid soluppgången, lugnad av de milda, oupphörliga ljuden av vågorna och fåglarnas vingslag ovanför er. Kanske ligger ni på en filt under ett blommande favoritträd, eller i en trädgård som doftar av örter och blommor. Kanske står ni barfota i gräset i er trädgård eller i en närliggande park.
Blunda och låtsas att ni är på denna vackra plats. Se var ni hamnar. Utforska i er fantasi. Se, lukta, känn, förnim … fantisera. Hur skulle vädret vara? Är det torrt, fuktigt eller regnar det? Är det natt, dag, soluppgång, solnedgång eller på natten när stjärnorna lyser ovanför er? Utforska denna vackra fristad i er inre värld och känn dess välkomnande frid.
Ni kanske kommer tillbaka och säger: ”Det var bra, men det var inte på riktigt.” I verkliga livet måste jag betala räkningarna och tvista med grälsjuka människor. I verkliga livet måste jag komma på hur jag ska planera när världens planer håller på att förändras. Det här är trevligt, men vilket syfte tjänar det?
Scenen finns i er fantasi, men vibrationen ni upplevde när ni föreställde er och tonade in på den, var väldigt verklig. För bara några ögonblick skapade ni och besökte ert eget personliga paradis. Ni tillät er själva att uppleva en högre, fridfull vibration. För bara några ögonblick var ni intensivt närvarande och njöt av er inre värld och var fria från bekymmer. Ni blockerade inte kärleken, nåden och vägledningen som naturligtvis alltid vill flöda i ert liv.
Om ni behöver lite vägledning, blunda igen och föreställ er att ni träffar en av era änglar på den här platsen. Det kan vara en släkting som ni älskar och beundrar, ett favoritdjur eller så kan ni tänka er att ni möter en av era högre guider eller skyddsänglar. Ni kan be om Jesus eller Buddha eller någon annan av mästarna.
Se vem som dyker upp i er hjärna just nu. Blunda och gå till er inre fristad och ställ denna fråga. Vänta tålmodigt tills de svarar er. Er avsikt att få kontakt kommer att ansluta er till den här varelsen. Er avsikt att ta emot vägledning kommer att framkalla ett svar från dem. Det kommer att bli en energetisk överföring filtrerad genom er hjärna och översatt till ord som ni förstår, men det kommer ändå att vara ett svar. Försök! Lek med det! Gå till ert inre nu och be om lite vägledning och se vad som händer.
Att arbeta med era guider eller era kära i anden, kan vara så här enkelt. Det kan ta flera försök innan ni slappnar av tillräckligt för att vara lekfull med det. Om ni inte är visuella i era meditationer, se då vad ni hör eller vet eller vilka ord som dyker upp i er hjärna. Ha förtroende. Koppla av. Era kära, era guider och änglar är ständigt närvarande och alltid i närheten av er. Er avsikt att kommunicera dyker upp i deras sinnen lika säkert som ett inkommande textmeddelande skulle få er uppmärksamhet. De älskar att älska er.
Er inre fristad finns där närhelst ni behöver frid, healing, hjälp eller vägledning. Medan platsen finns i er ”fantasi” är energin av den mycket verklig, och mötet med era guider är väldigt verkligt. Om ni närmar er denna mycket enkla övning med ett lekfullt sinne och med en äventyrlig anda, kommer ni att känna vår kärlek, vår vägledning, och vår ständiga närvaro, mer och mer för varje dag som går.
Vi vet att er värld är turbulent och att ni alla är i behov av extra kärlek dessa dagar. Vi vet också att vår kärlek, Guds kärlek, alltid finns där för er, alltid väntar på att ni ska ta emot den, och alltid starkare än de djupaste, mörkaste och mest förvirrande ögonblicken i era liv. Följ med oss i denna övning och ta emot, ta emot, ta emot. Om ni bara planerar en sak, planera då att ta emot vår kärlek och genom att lära er att ta emot kommer ni snart att börja tro.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...