Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 12 april 2018

Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 12 april 2018

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Ni lever i ett obegränsat universum, rikt på potential och möjligheter. Ni är kopplade till kraften som skapar universum och driver dem, i all sin harmoni och komplexitet, med enkel kärleksfull avsikt.

När ni tänker på det, är storleken på mänskliga problem och utmaningar, oavsett hur stora de känns i en enda livstid, mindre än i utmaningen att se till att planeterna och galaxerna inte kolliderar.

Samma kraft som harmoniserar hela ekosystem älskar dig på sätt som du inte kan förstå. Denna Källa vill hjälpa till att skapa större kärlek och ordning också i era liv. Emellertid fick ni den fria viljans gåva. Ni är inte robotar, kärleksfullt styrda av Källan, som tvingas av er design att leva i ordning och harmoni, som med hela naturen.

Ni är varelser gjorda till kärlekens avbild och likhet, begåvade med förmågan att inte bara leva enligt er ursprungliga design utan också skapa nya universa i era egna liv. Om ni, som naturen, bara levde enligt er ursprungliga design, skulle ni leva vackra liv, men då kan ett löv inte bli mer än det ursprungligen designades till att bli.

Ni kan.

Tyvärr har mänskligheten glömt sin otroliga natur och kraft att skapa. Så många lever med en ”app” som körs i datorn i den mänskliga hjärnan som vi lätt kan märka ”JagFörsökerJagÖverlever”. Ni tolkar, arkiverar och bedömer livets erfarenheter som bra eller dåliga, rätt eller fel, användbara eller värdelösa när i verkligheten livet ÄR och ni får dansa med det på ett kreativt sätt. Ni gör vad ni kan för att klara er.

När ni söker säkerhet och överlevnad, i stället för utforskning och skapande, begränsar ni Kärlekens förmåga att hjälpa er. När ni tillåter er rädsla och resignation att begränsa era drömmar, så begränsar ni oändlighetens fält ner till det ni bara känner till. Vi är här för att hjälpa er att vakna upp till en större verklighet – en verklighet där ni kör en annan ”app” i era hjärnor, en som vi skulle kalla ”jag Lever-jag Älskar-jag Skapar.”

Låt oss titta på ett konkret exempel. Så många av er vill ha mer överflöd. Ni tittar på era liv och vet inte hur ni skulle kunna arbeta mer, skapa mer affärer eller tjäna mer pengar. Ni tänker på era räkningar eller drömmar som ni inte har råd med, och era hjärnor börjar köra sin betingade ”jagFörsökerjagÖverlever” -app.

Ni är besatta av vilka ni kan be om pengar, var annars ni kan arbeta, eller vad ni kan sälja. Ni gör er bokföring om och om igen, med fokus på er brist. jagFörsökerjagÖverlever tar all denna input och berättar för er, ”Tyvärr finns det inget sätt som ni kan skapa de pengar ni vill ha. Ni kan lika bra kapitulera till rädslan att förlora det ni älskar eller den resignation som kommer av att veta att era drömmar aldrig kommer att gå i uppfyllelse. ”

Men kära ni, om ni tillåter er att köra ”jagLever-jag Älskar-jag Skapar!” Då skulle ni säga, ”Nåväl just nu har jag inte mycket. Idag kan jag inte betala räkningarna eller finansiera mina drömmar, men det är okej! Det är gårdagens skapelse som uppenbaras idag. Idag ska jag skapa mer. ”

Snarare än att vara besatta av pengar, vet ni att ni bor i ett obegränsat universum. Pengar är bara ett verktyg. Vad vill ni egentligen? Ni vill ha fred, säkerhet eller uppfyllande av era drömmar. Ni tillåter er att ”tona in” i känslan av att räkningarna redan betalats och att leva i fred.

Du tillåter dig att ”tona in” i känslan av att din dröm ska gå i uppfyllelse. Plötsligt, när du lever ditt liv i tacksamhet och kärlek i det nuvarande ögonblicket, ger ”jagLever-jagÄlskar-jagSkapar”, som har funnits tyst i bakgrunden av ditt sinne, dig idéer, drar till dig nyttiga situationer, ger dig hjälpsamma människor, och guidar dig direkt in i livet du vill leva.

Ni är vackra skapare, kära ni. Rikta kraften i universum dit ni vill att den ska gå genom att fokusera med glädje på era vackra skapelser. Inaktivera ”jagFörsökerjagÖverlever.”-appen Överlevnad är redan inbyggd i era operativsystem! Börja i stället att föreställa er att ni kör en bättre … jagLever jagÄlskar jagSkapar!

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

– Änglarna

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...