Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 14 maj 2016

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

14 maj 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

Det finns en felaktig uppfattning på er planet, att kärlek gör ont. Kärlek gör aldrig ont, kära ni! Kärlek helar! Kärlek transformerar! Kärleken är upplyftande! Kärleken får er att känna er som de vackraste, mest fantastiska varelser som ni kan vara! Kärleken sammankopplar er med er sanna essens.

Så varför är det då så svårt att älska på er planet jorden och varför känner så många av er   att ni måste skada i kärlekens namn?

Vi hör denna fråga hela tiden och svaret bottnar i ett djupt missförstånd om kärlekens natur.

Mänskligheten tror att kärlek är någonting man ”gör” och medan vi firar kärlekens uttryck, vet vi att Kärleken är ett tillstånd.

Mänskligheten lär er att kärlek är någonting man ”förtjänar” och samtidigt vet vi att Kärleken finns redan där för er, lever inom er, i varje ögonblick, varje dag. Den är skapelsens själva essens, tillgänglig för alla av er utan förbehåll. Ni är alla värdiga kärleken.

Mänskligheten tror att kärlek är någonting som kräver återgäldande, medan vi här i Himlarna älskar ogenerat oavsett om vi blir älskade tillbaka eller inte. Vi vet att kärleken är energin som lever och andas inom oss och inte behöver få något tillbaka. Kärlek är vår natur. Kärlek är er natur. Att älska känns bra. Att hålla tillbaka kärlek gör ont.

Kärlek är det tillstånd i vilket Ljuset inom er ser och bekräftar ljuset inom andra.

Så hur applicerar ni detta på er jord, kära vänner? Vi vet, att under er förlust och smärta, önskar ni verkligen att älska! Ni vill verkligen uppleva ert eget ljus och er egen inre godhet. I er djupaste sanning vill ni se och uppskatta ljuset och godheten inom andra.

Men, ni vill också må bra och om ni inte arbetar på att älska er själva och ger er själva ett liv som stödjer er glädje, kommer ni att leta efter kärlek i den yttre världen och ni kommer att ”bli kära” i allt och alla som får er att må bra.

Det är visserligen ingenting fel med detta. Det är mänskligt och det är fortfarande en form av kärlek. Icke desto mindre, närhelst ni avgudar falska idoler, närhelst ni ger makten att vara lycklig till en annan person eller en sak, ger ni dem också makten att ta det ifrån er. Ni älskar dem när de får er att må bra och ni slutar att älska dem, eller ännu värre, hatar dem, när de inte längre gör det. Detta kära ni, är vad människor kallar kärlek, men är i verkligheten en liten projektion av den sanna, djupa och fortlevande Kärleken som finns tillgänglig för er alla, precis här, precis nu, i hela skapelsen.

Ta ett andetag. Fråga er själva, ”Älskar jag mig exakt så som jag är just nu, eller säger jag till mig själv att jag måste förtjäna min egen kärlek…genom att vara söta, stiligare, smartare, snällare, klokare, etc.?” Ta ett andetag och acceptera er själva och era svar med medkänsla och utan förbehåll. Ni har just påbörjat resan mot självkärlek.

Fråga er själva, ”Behandlar jag mig själv så som jag skulle göra om jag vore med en älskare som avgudar mig? Tar jag hand om mig själv, mitt liv och eftersträvar att vara glad, intressant, lycklig så som jag skulle göra om jag hade någon att imponera på? Tar jag hand om mig själv som om jag är en person som är älskad och avgudad?”

”Tar jag mig tid att sammankoppla mig med vad än jag anser vara en högre, mer kärleksfull kraft i Universum?” ”Ber jag mina änglar om hjälp regelbundet och sitter och tar emot deras kärlek?”

”Tar jag mig tid att lyssna på mitt eget hjärta och bryr mig om dess önskningar,” på så sätt som jag hoppas att en älskare skulle lyssna på mig?” ”Livnär jag mina drömmar,” så som jag skulle vilja att någon annan gör? Ger jag mig själv den Kärlek som jag söker eller väntar jag på att någon annan ska göra det åt mig?

Dessa frågor är berättigade oavsett om ni är i en relation eller inte. Dessa frågor kommer att visa er de områden i era liv där ni kan välja att älska er själva djupare och på så sätt var ni kommer att frigöra er själva från det slaveri som kommer av att förvänta att andra ska ta hand om er, där ni inte själva gör det. Det finns en allvetande, allsmäktig, alltid närvarande Skapare som vill hjälpa er. Det finn en Kärlek så enorm och allomslutande att ni aldrig skulle kunna vara ensamma. Änglar väntar ”i kulisserna” för att bistå er.

Snarare än att vänta på att någon annan ska älska er så som ni vill, oavsett om det skulle vara fantasins ”ert livs kärlek” eller er äkta hälft som sitter i andra rumet, ta ett beslut precis här och nu, att ni kommer att behandla er själva som om ni är ert livs kärlek. Snarare än att vänta på livet, eller att andra ska bete sig som ni önskar, hitta det goda i här och nu. Utmana er själva att älska er själva och livet exakt så som det är och utmana sedan er själva från och med det närvarande ögonblicket av acceptans, att göra nästa ögonblick bättre.

Sedan blir det möjligt att verkligen älska en annan från denna fullhet av Kärlek inom er själva. Sedan kan ni acceptera andra exakt som de är.

Om ni lär er att vårda er egen glädje och ert eget välmående, så kan ni acceptera gåvorna från andra när de erbjuds, men ni kan också komma med kärlek från era djup när andra inte kan det. Ni kommer inte längre att behöva känna brist på kärlek, för ni har sammankopplat er själva med den oändliga, eviga självaste Källan till Kärlek.

Denna Kärlek är ett sant, djupt och verkligt tillstånd i vilket ni kan tillåta er själva och alla andra att vara exakt som de är och helt enkelt bestämma om ni vill ”dansa” eller inte.

Kärlek, kära ni, gör inte ont. Kärleken accepterar. Kärleken har förtroende. Kärleken helar och transformerar. Kärlek är vem och vad ni är skapta av…och ingen har makten att ta detta från er. Älska er själva. Fyll upp ert glas…sen kommer ni vara fullt kapabla att verkligen älska.

Vi älskar er alltid, utan förbehåll eller förväntningar. Vi upplever vår evigt bestående sammankoppling med själva Kärlekens Källa så vare sig ni älskar eller hatar oss, så älskar vi er…bara för att vi vet att det är vår natur och det är den typ av kärlek som känns bra hela tiden.

 

 

Gud Välsignar Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...