Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 17 augusti 2019

Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 17 augusti 2019

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Det här meddelandet kommer att vara kort eftersom vi vill visa kanalen hänsyn. Hon är i behov av vila, men vill ändå väldigt mycket ge veckomeddelandet till er alla. Hon har genomgått en mycket tuff och modig tillväxt de senaste veckorna. Vi kommer att låta henne förklara för er med sina egna ord, och vi ber henne att inte ta bort det här stycket.

Var och en av er på jorden, finns här för att komma närmare förståelsen av er enighet med skaparen och varandra. Var och en av er har tider med härligt flöde, men de tider på jorden då ni växer, kan verka vara kaos. Fast, även i dessa tider då det verkar vara kaos, så kommer ni i efterhand att förstå, att en högre ordning kom in i era liv, med en större förståelse för skönheten, sanningen och ljuset, som ni växer från i ert inre.

Var och en av er är som en diamant, ibland polerad av den mjuka beröringen från livets sötma, men som vid andra tillfällen, gjorts lysande och stark genom de utmaningar livet erbjuder. Varje omständighet i livet är er möjlighet att tydligare känna Gud inom er, kärleken inom, och ljuset däri.

Ni strävar alla efter att återuppleva er outplånliga anslutning till den Gudomliga Kärleken som ger er liv.

När ni möter ekonomiska svårigheter så tvingas ni upptäcka ert verkliga överflöd, för att skapa mer. När ni får utmaningar angående hälsan, så tvingas ni att överlämna er, ta hand om er själva, lyssna på er vägledning och släppa gammal rädsla, eller negativa känslor som hindrar hälsan från att flöda i ert liv. När ni möter utmaningar i relationer, lär ni er att älska och acceptera er själva först, och sedan förlåta andra för att ”de inte vet vad de gör.”

Under varje till synes kärlekslös omständighet, drivs ni allt närmare en djupare kärlek till Gud, självet och andra.

Så när ni befinner er i tider av utmaningar, istället för att då få panik och försöka finna egna lösningar, sitt ner, andas, ta emot vår kärlek, förlita er sedan på själva kraften som skapar universum – att ha tilltro och att överlämna er, kommer också att hjälpa er att få tillbaka ordningen i ert liv. Genom att ha tro och fokus på resultatet ni önskar, så kommer ni försiktigt och vänligt att vägledas till era lösningar.

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.
– Änglarna

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...