Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 augusti 2019

 

Uppnå mål Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har märkt tendensen från mänskligheten att sätta upp era synpunkter på ett särskilt mål som ni har för er själva och sedan arbeta mycket hårt för att uppnå det målet. Och allt detta gör att ni förmodar att ni blir lyckligare, mer uppfyllda, mer överflödande eller något liknande efter att ni har uppnått ert mål. Antagandet är naturligtvis inte alltid korrekt. Ibland kommer ni att uppnå ett mål och ni kommer att ha mer överflöd och då är det dags att sätta ett annat mål, för ni vill ha den känslan igen.

Ni vill ha en känsla av tillfredsställelse. Ni vill ha en känsla av prestation. Ni skapar er känsla av egenvärde utifrån om ni kan uppnå nästa nivå av framgång genom er egen definition. Färre av er än vad vi skulle vilja se lever ert liv enligt den glädje ni känner för tillfället. Mycket få börjar från en plats med glädje eller tillfredsställelse. Istället söker ni efter det, som om det finns i något utanför er.

Ni kommer alltid att uppleva den glädjen, det uppfyllelsen och till och med det överflödet. Ni kan ha en miljard dollar och titta på någon som har tjugofem miljarder och känna er fattiga i jämförelse, eller ett barn kan ha en dollar och tro att han eller hon är rik. Allt är verkligen relativt och allt skapat per definition. Verklighet är vad ni gör av det. Verkligheten är hur du väljer att uppleva det för tillfället, och så, om ni letar efter prestationen för att ge er vad ni vill, rekommenderar vi att ni får det ni vill först och sedan bestämma vad det är ni vill göra från det utgångsläget.

Gå in i det tillståndet av lycka, kärlek, frihet eller överflöd och se sedan vad ni känner er inspirerade att göra och vi garanterar att det kommer att bli mer tillfredsställande eftersom ni gör det från ett läge där ni inte behöver göra det. Vi vill se att fler av er söker dessa vibrationer genom att gå inom er och släppa er tilltro till någon annans definition av framgång eller överflöd.

Till och med en person som har en relation efter den andra, eller ett äktenskap efter det andra, kan ses som ett misslyckande i förhållanden av en person, men en annan kan se på samma person och tänka på hur spännande den livsstilen måste vara. Därför föreslår vi att ni breddar era definitioner och tillåter att varje liten prestation är något att fira. Om ni just nu lever i en smärtfri kropp, fira det. Se det som en prestation om allt ni känner just nu är lugnt och fridfullt och se vilken mängd pengar som flyter in i ert liv just nu som definitionen av överflöd. Och ni kommer att leva mer glädjefyllt från ögonblick till ögonblick.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...