Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 17 mars, 2018

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. Vår kanal bad oss att säga något, som kändes ”festligt” i ljuset av den helg som många av er firar i dag! Så för att hedra hennes önskemål talar vi om ”lycka”!

Du pratar om lyckoslantar, lyckoamuletter, Lady Luck, Irlands lycka! Du säger att du känner dig lycklig eller att du haft en jobbig period. I verkligheten, Kära, lycka kommer till den som söker efter den och som tror på den.

Hela universum svävar som i en vacker och harmonisk vibrerande dans. Du kommer alltid att se en spegelbild av dig själv från den yttre världen, som du medvetet eller omedvetet projekterats. Det besvärar vissa av er, då ni medvetet arbetar med goda avsikter, men omedvetet kan tro på dess motsats. Du kanske medvetet vill vara lycklig, men omedvetet tror du att ”andra har all lycka” eller ”jag får aldrig tur” eller ”lycka kommer bara till dem som väntar”.

Det du kallar lycka, saker som dyker upp i ditt liv utan ansträngning från din sida, är egentligen helt enkelt, orsak och verkan.

Så om du vill ha tur, ha lite roligt. Sök dig en sten, eller ett mynt, en amulett, ett smycke, en papperslapp, ett foto eller vad som helst, som du kan bära med dig. Se till, att du tycker om hur det ser ut och hur det känns.

Förklara nu för oss:

”Detta är min lyckoamulett. Jag har den Gudomliga närvaron inom mig – ge det kraft att höja min vibration! När jag än bär den, tittar på den eller rör vid den, kommer min energi att öka. Jag mår bättre! Jag kommer att attrahera godhet i mitt liv! Den här lilla amuletten är nu min lyckoamulett, inte för att den har någon makt i sig själv, utan för att jag ger den makt genom min vilja!”

Sedan lek med oss! Varje gång något bra händer dig när du bär din lyckoamulett, säg till dig själv. ”Å ja! Jag har min lyckoamulett! Den hjälper mig att höja min vibration! Inte konstigt att den här goda saken hände.”

Du kommer, i själva verket, att skapa dig egen självuppfyllande profetia av lycka!

Om du förlorar din lilla amulett betyder det att din lycka försvinner? Inte alls, för att du var, är och alltid kommer att vara makten bakom din egen lycka. Det är genom din tro på godhet som du kommer att få mer.

Spela med energierna denna vecka. Skapa din egen lilla ”lyckoamulett”, så länge du vet att det är din avsikt och tro att göra ”Lady Luck”, en ganska oförutsägbar och samarbetsvillig liten tjej!

Gud välsigne dig! Vi älskar dig så mycket.

Änglarna

Du gillar kanske också...