Änglarna via Ann Albers, 30 juli

Anglarna Ann Albers

Änglarna via Ann Albers, 30 juli

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Skaparen hade aldrig som avsikt att ni skulle kämpa. Ni var inte designade att hantera en utmaning eller klara ert mänskliga liv ensam. Ni fick inte drömmar för att de skulle håna er, inte heller fick ni kraften av högre tankar för att ni skulle kontrolleras. Istället är ni menade att erkänna ert hjärta, att använda era sinnen för att komma på, hur ni kan uppnå era drömmar, och för att existera i en vacker dans mellan de två. Ni är designade att leva i harmoni med er själva… och med resten av skapelsen. 

Tyvärr är detta ofta inte fallet på er planet jorden. Sinnet har inkräktat på hjärtats kraft. Som ett dåligt äktenskap, i vilket en partner tycker att han eller hon är mer värd än den andra, en relation med er själva där huvudet förnekar hjärtat är aldrig trevlig. Inte heller det omvända, är en relation, där hjärtat drömmer men ignorerar huvudet, heller produktiv. Ni är menade att leva i en vacker balans mellan de två.

Så när ni har en dröm, lär er för all del allt ni behöver lära er! Gör vad ni vet att ni kan göra! Men sedan, kära ni, när ni känner att ni inte vet nästa steg, när ni har ”slut på alternativ” som ni tycker om att säga, när ni börjar förlora tro på er själva, eller när ni börjar bli trötta, eller förlora er passion för vad ni gör… Stanna upp. Det är inte tid eller plats för sinnet att ta över, för nu kommer det helt enkelt försöka hitta anledningar till att bli rädd, anledningar till att forcera er framåt, eller anledningar till att misslyckas. Istället är det tid, åter igen, att gå in i sitt hjärta.

Fråga er själva en enkel fråga, ”Mitt Hjärta vad vill du göra nu?” eller ”Gud vad vill du för mig i denna stund?” Svaret kommer nästa alltid vara enkelt och genomförbart med tanke på era omständigheter.

Ert sinne kanske säger, ”Ja, jag skulle vilja åka på semester nu men jag har inte råd att ta ledigt för jag måste få igång mitt företag”, eller ”Jag har inte råd för jag lånade pengar till någon och de betalade inte tillbaka… och det visar att man inte kan lita på någon…” …och så åker ni ner!

Hjärtat säger, ”Jag tror att jag tar en promenad. Ringer en vän. Sluter mina ögon och drömmer om den bästa utgången. Ta ett glas vatten, eller något att äta, så jag kan återhämta min energi. Se på resmål för att ge näring åt mina drömmar och ge mig initiativ till att arbeta. Motionera lite. Åka någonstans. Ringa någon.” Enkla saker.

Hjärtat ger er guidning som är enkel att uppnå i stunden. Er guidning är ofta så enkel att huvudet struntar i den. ”Det kan inte vara värdefullt! Hur kan vila hjälpa min karriär när jag har så mycket att göra! Jag har inte tid att motionera, äta, meditera… Att ta lite tid för rekreation kan inte föra mig närmare mina mål!” Huvudet kan alltid hitta ”goda” anledningar till att strunta i den enkla guidningen från hjärtat.

Ändå ber vi er att experimentera genom att lyssna på era hjärtan. Skaparen kanske motiverar er att göra något för att förändra er energi så vi kan hjälpa er tydligare. Ni kanske guidas att göra något som slappnar av ert sinne tillräckligt så vi kan komma igenom med idéer. Ni kanske guidas att åka någonstans som inte verkar ha något sammanhang med era drömmar, så ni kan möta någon som kan hjälpa er.

Ni är aldrig ensamma. Ni är alltid älskade. Ni har alltid guidning. Om ni låter oss hjälpa er genom er tro på Kärlek, så skulle vi vara hedrade över att få hjälpa er – att hjälpa er höra era hjärtan. Följa era drömmar, och leva era liv i så mycket mer glädje än ni någonsin kan föreställa er.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

-Änglarna

 

Översättning Åsa Kock – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...