Änglarna via Ann Albers, 27 januari, 2017

Änglarna, 27 januari 2017

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Livet är ett val. Det var ett val ni gjorde innan ni föddes, och ett val ni gör varje morgon när ni vaknar upp, och modigt njuter av en ny dag på den skola som kallas Jorden. Ni valde allt som skulle komma att hända i det här livet, för de lärdomar det skulle ge er själ. Ni valde er familj, ert land och nyckelpersoner ni ville träffa. Ni valde er kropp, er hälsa och många andra saker.

Sedan överlämnade ni er till den tillvaro ni valde, i hopp om att komma ihåg ert ljus, ert väsen och era lektioner. Ni dök in i det tuffaste klassrummet i hela Universum! Det är här på Jorden som ni kan bemästra kärleken. Om ni kan komma ihåg att älska ljuset inom er själva och andra på Jorden – en planet där illusionen av separation framstår som så verklig – då har ni lärt er att älska på ett sätt som är djupare, starkare och sannare än någon annanstans i Universum.

Ni är starka om ni kan gå raka en och solig dag, men hur mycket starkare måste ni vara för att gå upprätta i en hård vind. Ni är smarta om ni kan räkna ut hur ni ska komma i tid till något, men hur mycket smartare är ni om ni gör det när det finns hinder i vägen. Ni är starka i er kärlek om ni kan älska när det är lätt, men hur mycket mer uppnår ni när ni kan älska er ”fiende”, som ordspråket lyder.

Varför skulle ni vilja lära er att älska på den här nivån, frågar ni er? Varför inte vara bekväma i himlen och vara tillfreds med det? Vi skulle svara att då skulle ni minnas att ni är inget mindre än kärlek – och det är alla andra också – och då skulle ni förbli i himlen eller komma tillbaka som en upplyst själ.

När ni slutar att titta på er själva och livet som ett misslyckande – när ni ser skönheten och fulländningen av det hela – då blir livet perfekt. Stormarna avtar inte, men ni går starka och stadiga igenom dem. Hindren är inte borta, men de framstår inte längre som hinder. Livet blir en dans på rosor.

Vi önskar att det blir så för var och en av er – glädjen av att veta att, oavsett vad som händer på Jorden kan ni omfamna det som ett barn. Ni kan springa in i vinden och finna er styrka. Ni kan lätt gå runt hindren i livet och vara stolta över er själva. Som ett barn kan ni även älska dem omkring er som inte kan det, och ni kan vara stolta över er förmåga att göra det.

För det är faktiskt när ni är som ett barn som ni går in i, eller snarare, befinner er i himmelriket.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...