Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 19 december

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

19 december, 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

God Helg till alla er som firar och God Helgedom till all, för i sanningens namn kära ni, så är varje dag helig. Var och en av er är helig. Var och en av er är en återfödelse av exakt samma ljus som föddes i krubban i form av kristusbarnet, exakt samma ljus som lyste i lampan, exakt samma ljus som lyser stark i vår sol och sannerligen inom och under hela skapelsen!

Kan ni greppa detta? Ni är ingenting mindre än stjärnorna. I era hjärtan finns krubban, födelseplatsen för ljuset i denna värld. I era hjärtan finns ljuset som aldrig släcks. I era alldeles egna hjärtan finns kärleken som inte kan suddas ut eller utrotas av en kaosartad värld…för kärleken, kära ni, lever för evigt inom er.

Så denna jul, denna Hanukkah, kom ihåg att NI, kära ni, är de som vi firar. Det är ert ljus som föds med varje medvetet andetag, ert ljus som lyser klart med varje vänlig tanke, som vi i himlarna finner så anmärkningsvärda, så mirakulösa, så vackra. I en värld som ofta glömmer vad som är värdefullt, kommer ni ihåg. I en värld som ofta glömmer bort att vi alla är Ett i den Gudomliga kärleken, försöker ni att komma ihåg. I en värld som ofta känner att kämpandet är enda sättet att överleva, så strävar ni efter att komma ihåg att i Kärleken frodas ni.

Kära ni, ni är en gåva och välsignelse på denna jord och vi firar er! Må ni och era familjer njuta av ljuvlig frid, obeskrivlig lycka och de mirakler som den mänskliga rasen är så benägen att tro mer på under dessa högtider.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...